Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Kennisblog

Diensten

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Routers of andere apparatuur in grote aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Uitleg en oplossingen

VirtuGo prepaid 4G/5G data simkaarten

VirtuGo prepaid 4G/5G data simkaarten

VirtuGo is hét merk als je prepaid data-only simkaarten nodig hebt voor binnen- en buitenland. Gebruikt jouw organisatie een groot aantal 4G-/5G-simkaarten, dan beheer je deze eenvoudig in één overzichtelijk portal. De databundels verlopen nooit, zolang je deze 1x per jaar opwaardeert. Meer mobiele data nodig? Maak dan een keuze uit verschillende prepaid bundels of kies voor de auto-opwaarderen optie en zit nooit meer zonder data.

Wat is een MiFi router?

Wat is een MiFi router?

MiFi is een samenvoeging van ‘mobile’ en ‘WiFi’ en kan dus het beste worden omschreven als een mobiele WiFi router. U plaatst een SIM-kaart in de MiFi router en vervolgens verbindt u via WiFi uw computers, tablets en smartphones met de MiFi router.

Wat is SD-WAN?

Wat is SD-WAN?

SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) is een softwarematige netwerktechnologie die wordt toegepast op WAN-netwerken. In feite maakt deze technologie het mogelijk om uw WAN-hardware softwarematig/via de cloud te configureren en te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld netwerken van externe locaties aansluiten op het interne netwerk van het hoofdkantoor, zonder dat hiervoor kilometerslange kabels of point-to-point WiFi-verbindingen nodig zijn.

Wat is private LTE?

Wat is private LTE?

​​Voor bedrijfskritische en missiekritische communicatie binnen een bedrijf, is een veilig en betrouwbaar netwerk onmisbaar. Echter zijn organisaties vaak nog afhankelijk van WiFi of DECT, wat niet in elke situatie een vlekkeloze oplossing is. Een private LTE netwerk biedt uitkomst en is te vergelijken met een 4G of 5G netwerk van een provider, maar dan privé. U creëert binnen uw gebouw of bedrijfsterrein een eigen LTE netwerk waardoor u niet meer afhankelijk bent van een externe partij.

PepVPN: VPN-verbinding in een 3G- of 4G-netwerk

PepVPN: VPN-verbinding in een 3G- of 4G-netwerk

Met een VPN-verbinding worden via internet twee netwerken met elkaar verbonden. Om een VPN-verbinding op te zetten vanaf de ene router naar de andere, is normaliter aan beide zijden van de verbinding een statisch IP-adres nodig. 

Snel internet in het buitengebied

Snel internet in het buitengebied

In het buitengebied en op het platteland beschikken veel bedrijven en woningen nog over een ADSL-verbinding met zeer lage doorvoersnelheden. In deze gebieden is het niet uitzonderlijk dat er een snelheid van slechts 1 of 2 Mbps wordt gehaald. Comfortabel internetten wordt lastig, gamen en videostreamen zelfs onmogelijk. Gelukkig is dit probleem met de komst van 4G en 5G internet tegenwoordig eenvoudig op te lossen.


Telecomgeneraties

Wat is 4G?

Wat is 4G?

Wat is 4G? Het is een veelgehoorde vraag wanneer mensen moeten kiezen tussen een router of telefoon met 3G of 4G. In dit artikel leggen we uit wat 4G internet inhoudt, welke providers er zijn en hoe 4G precies werkt. Ook is er aandacht voor de verschillende 4G frequenties die gebruikt worden op het moment.

Wat is 5G?

Wat is 5G?

Vanaf eind 2020 kan iedereen gebruikmaken van 5G. Maar wat is 5G eigenlijk? Als we over 5G spreken, wordt de vijfde generatie van mobiele netwerken bedoeld. Het is dus de opvolger van 4G en is veel sneller én kan meer gelijktijdige gebruikers een netwerkverbinding bieden. Hieronder geven we u de belangrijkste informatie over 5G, wat de voordelen van dit nieuwe netwerk zijn en welke 5G apparatuur er al op de markt is. En heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.