Door grote drukte bij onze bezorgdienst, kunnen leveringen vertraagd zijn.
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Kennisblog

Diensten

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Routers of andere apparatuur in grote in grotere aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 


Uitleg en oplossingen

Cradlepoint NetCloud Manager

Cradlepoint NetCloud Manager

Cradlepoint NetCloud Manager is de centrale cloud beheeromgeving, waar je al jouw 4G/5G-apparaten beheert, monitort, configureert en kunt troubleshooten. De NetCloud applicatie is standaard inbegrepen bij Cradlepoint hardware, al zijn de functionaliteiten verschillend per product. Je hebt al toegang tot de standaard Essentials, maar krijgt nog meer beheermogelijkheden als je een Advanced licentie kiest.

VodafoneZiggo IoT data-abonnement en IoT hardware

VodafoneZiggo IoT data-abonnement en IoT hardware

In samenwerking met VodafoneZiggo biedt Mobielverbinden complete IoT oplossingen aan. Wij leveren naast VodafoneZiggo data-abonnementen ook 4G en 5G apparatuur en support. U heeft voor uw totaaloplossing dus slechts één aanspreekpunt, die u volledig ontzorgt. Wilt u ook gebruikmaken van IoT om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Cradlepoint 4G en 5G routers voor event WiFi

Cradlepoint 4G en 5G routers voor event WiFi

Organiseert u grootschalige evenementen of staat u als ondernemer op events? Welke netwerk-uitdagingen dit met zich meebrengt en welke Cradlepoint 4G en 5G apparatuur uitkomst biedt, leest u hier. Voor tijdelijk (draadloos) internet op evenementen zijn de 4G en 5G routers van Cradlepoint namelijk zeer geschikt.

Vast IP-adres op 4G

Vast IP-adres op 4G

Dankzij de huidige online infrastructuur is het tegenwoordig heel eenvoudig om apparatuur op afstand te beheren en te benaderen. Zelfs op locaties zonder vaste netwerkverbinding is dit mogelijk. In dat geval kan men ervoor kiezen om apparatuur te verbinden via 4G/5G en heeft men toch snel toegang tot deze systemen. Dit wordt bijvoorbeeld vaak toegepast bij IoT en M2M installaties, zoals digital signage oplossingen, camerasystemen of pinautomaten.
 

Dedicated 4G/5G verbinding voor thuiswerken

Dedicated 4G/5G verbinding voor thuiswerken

Tegenwoordig werken we meer thuis dan ooit. Hoewel veel werknemers hiervoor gebruikmaken van hun eigen thuisnetwerk, is dit niet altijd even veilig en efficiënt. Wanneer het netwerk bijvoorbeeld gedeeld wordt met andere huisgenoten, blijft er minder bandbreedte beschikbaar en wordt de snelheid van de verbinding een stuk trager. Ook de beveiliging is niet altijd even goed op orde, wat een risico vormt wanneer men bijvoorbeeld met privacygevoelige data werkt.

Sierra Wireless helpt organisaties om verbonden te blijven

Sierra Wireless helpt organisaties om verbonden te blijven

In deze tijd zijn mobiliteit en verbondenheid voor veel organisaties een belangrijke vereiste om op een veilige en verantwoorde manier te ondernemen. IoT-marktleider Sierra Wireless levert, mede dankzij ruim 25 jaar ervaring, de perfecte mobiele apparatuur om teams in beweging met elkaar te verbinden. En dit zonder in te leveren op veiligheid, flexibiliteit en prestatie.


Telecomgeneraties

Wat is 5G?

Wat is 5G?

Vanaf eind 2020 kan iedereen gebruikmaken van 5G. Maar wat is 5G eigenlijk? Als we over 5G spreken, wordt de vijfde generatie van mobiele netwerken bedoeld. Het is dus de opvolger van 4G en is veel sneller én kan meer gelijktijdige gebruikers een netwerkverbinding bieden. Hieronder geven we u de belangrijkste informatie over 5G, wat de voordelen van dit nieuwe netwerk zijn en welke 5G apparatuur er al op de markt is. En heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wat is 4G?

Wat is 4G?

Wat is 4G? Het is een veelgehoorde vraag wanneer mensen moeten kiezen tussen een router of telefoon met 3G of 4G. In dit artikel leggen we uit wat 4G internet inhoudt, welke providers er zijn en hoe 4G precies werkt. Ook is er aandacht voor de verschillende 4G frequenties die gebruikt worden op het moment.