Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Kennisblog

Diensten

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Routers of andere apparatuur in grote in grotere aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 


Uitleg en oplossingen

Vast IP-adres op 4G

Vast IP-adres op 4G

Dankzij de huidige online infrastructuur is het tegenwoordig heel eenvoudig om apparatuur op afstand te beheren en te benaderen. Zelfs op locaties zonder vaste netwerkverbinding is dit mogelijk. In dat geval kan men ervoor kiezen om apparatuur te verbinden via 4G/5G en heeft men toch snel toegang tot deze systemen. Dit wordt bijvoorbeeld vaak toegepast bij IoT en M2M installaties, zoals digital signage oplossingen, camerasystemen of pinautomaten.
 

Dedicated 4G/5G verbinding voor thuiswerken

Dedicated 4G/5G verbinding voor thuiswerken

Tegenwoordig werken we meer thuis dan ooit. Hoewel veel werknemers hiervoor gebruikmaken van hun eigen thuisnetwerk, is dit niet altijd even veilig en efficiënt. Wanneer het netwerk bijvoorbeeld gedeeld wordt met andere huisgenoten, blijft er minder bandbreedte beschikbaar en wordt de snelheid van de verbinding een stuk trager. Ook de beveiliging is niet altijd even goed op orde, wat een risico vormt wanneer men bijvoorbeeld met privacygevoelige data werkt.

Sierra Wireless helpt organisaties om verbonden te blijven

Sierra Wireless helpt organisaties om verbonden te blijven

In deze tijd zijn mobiliteit en verbondenheid voor veel organisaties een belangrijke vereiste om op een veilige en verantwoorde manier te ondernemen. IoT-marktleider Sierra Wireless levert, mede dankzij ruim 25 jaar ervaring, de perfecte mobiele apparatuur om teams in beweging met elkaar te verbinden. En dit zonder in te leveren op veiligheid, flexibiliteit en prestatie.

Remote Monitoring via 4G

Remote Monitoring via 4G

Met remote monitoring via 4G is het mogelijk om slimme apparatuur of installaties op afstand te beheren. Deze manier van monitoring wordt al veelvuldig toegepast in uiteenlopende situaties en sectoren; bijvoorbeeld voor het uitlezen van zonnepanelen, het monitoren van verwarmingssystemen (HVAC) of het beheren van verkeerslichten en pinautomaten. Het voordeel is dat men niet fysiek naar de betreffende locatie hoeft te gaan, maar alles simpelweg vanaf een centraal punt geregeld kan worden. Hiervoor is een 4G router benodigd die de apparatuur voorziet van een netwerkverbinding.

4G Live Streaming Oplossing

4G Live Streaming Oplossing

Om een goede live videostream te kunnen verzorgen is een betrouwbare en stabiele netwerkverbinding essentieel. Dit is echter niet op alle locaties even eenvoudig te realiseren; denk bijvoorbeeld aan outdoor locaties, omgevingen zonder vaste internetaansluiting of voertuigen. In deze situaties is een 4G streaming oplossing precies wat u nodig heeft. Maar uit welke onderdelen bestaat zo'n oplossing?

4G antennes

4G antennes

Wanneer uw 4G bereik onvoldoende is of de snelheid van uw 4G internet niet optimaal is, biedt een 4G antenne uitkomst. Een 4G antenne versterkt namelijk het bereik van het internetsignaal en zit dit door naar uw mobiele apparaat. Er zijn een aantal verschillende soorten 4G antennes, maar u plaatst ze allemaal aan de muur of aan een mast en richt ze vervolgens richting de dichtstbijzijnde 4G mast. Vervolgens verbindt u de antenne met een kabel met uw 4G modem of USB dongel.


Telecomgeneraties

Wat is 5G?

Wat is 5G?

Vanaf eind 2020 kan iedereen gebruikmaken van 5G. Maar wat is 5G eigenlijk? Als we over 5G spreken, wordt de vijfde generatie van mobiele netwerken bedoeld. Het is dus de opvolger van 4G en is veel sneller én kan meer gelijktijdige gebruikers een netwerkverbinding bieden. Hieronder geven we u de belangrijkste informatie over 5G, wat de voordelen van dit nieuwe netwerk zijn en welke 5G apparatuur er al op de markt is. En heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wat is 4G?

Wat is 4G?

Wat is 4G? Het is een veelgehoorde vraag wanneer mensen moeten kiezen tussen een router of telefoon met 3G of 4G. In dit artikel leggen we uit wat 4G internet inhoudt, welke providers er zijn en hoe 4G precies werkt. Ook is er aandacht voor de verschillende 4G frequenties die gebruikt worden op het moment.