Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Kennisblog

Diensten

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Routers, andere 4G en 5G apparatuur of diensten in grote aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Uitleg en oplossingen

VirtuGo prepaid 4G/5G data simkaarten

VirtuGo prepaid 4G/5G data simkaarten

VirtuGo is hét merk als je prepaid data-only simkaarten nodig hebt voor binnen- en buitenland. Gebruikt jouw organisatie een groot aantal 4G-/5G-simkaarten, dan beheer je deze eenvoudig in één overzichtelijk portal. De databundels verlopen nooit, zolang je deze 1x per jaar opwaardeert. Meer mobiele data nodig? Maak dan een keuze uit verschillende prepaid bundels of kies voor de auto-opwaarderen optie en zit nooit meer zonder data.

Wat is een MiFi router?

Wat is een MiFi router?

MiFi is een samenvoeging van ‘mobile’ en ‘WiFi’ en kan dus het beste worden omschreven als een mobiele WiFi router. U plaatst een SIM-kaart in de MiFi router en vervolgens verbindt u via WiFi uw computers, tablets en smartphones met de MiFi router.

Wat is private LTE?

Wat is private LTE?

​​Voor bedrijfskritische en missiekritische communicatie binnen een bedrijf, is een veilig en betrouwbaar netwerk onmisbaar. Echter zijn organisaties vaak nog afhankelijk van WiFi of DECT, wat niet in elke situatie een vlekkeloze oplossing is. Een private LTE netwerk biedt uitkomst en is te vergelijken met een 4G of 5G netwerk van een provider, maar dan privé. U creëert binnen uw gebouw of bedrijfsterrein een eigen LTE netwerk waardoor u niet meer afhankelijk bent van een externe partij.

Snel internet in het buitengebied

Snel internet in het buitengebied

In het buitengebied en op het platteland beschikken veel bedrijven en woningen nog over een ADSL-verbinding met zeer lage doorvoersnelheden. In deze gebieden is het niet uitzonderlijk dat er een snelheid van slechts 1 of 2 Mbps wordt gehaald. Comfortabel internetten wordt lastig, gamen en videostreamen zelfs onmogelijk. Gelukkig is dit probleem met de komst van 4G en 5G internet tegenwoordig eenvoudig op te lossen.

4G internet backup

4G internet backup

Een feilloos werkende internetverbinding is cruciaal voor elke organisatie. Valt de breedbandverbinding weg, dan kan dat voor veel problemen zorgen. In het gunstigste geval duurt zo'n internetstoring slechts enkele minuten, maar in het ergste geval duurt het een aantal dagen. Medewerkers kunnen door de uitval van het internet hun werk niet uitvoeren; VoIP-telefonie werkt niet, e-mail verkeer is onmogelijk, men kan niet bij bestanden in de cloud, klanten kunnen niet pinnen etc. Het werk ligt door de internetstoring een tijd stil en zoals u weet: tijd is geld.

4G Internet in het buitenland

4G Internet in het buitenland

In Nederland bieden providers vrijwel overal 4G dekking. Uw mobiele 4G apparatuur werkt op de juiste frequentie voor ons land, waardoor snel internetten geen enkel probleem is. Maar hoe zit het met mobiel internet in het buitenland? Wanneer u op pad gaat met uw camper of caravan of vertrekt naar uw vakantiehuis, wilt u wellicht ook van snel internet gebruikmaken. Wilt u weten welke apparatuur u daarvoor het beste kunt inzetten? Lees dan rustig verder.


Telecomgeneraties

Wat is 4G?

Wat is 4G?

Wat is 4G? Het is een veelgehoorde vraag wanneer mensen moeten kiezen tussen een router of telefoon met 3G of 4G. In dit artikel leggen we uit wat 4G internet inhoudt, welke providers er zijn en hoe 4G precies werkt. Ook is er aandacht voor de verschillende 4G frequenties die gebruikt worden op het moment.

Wat is 5G?

Wat is 5G?

Vanaf eind 2020 kan iedereen gebruikmaken van 5G. Maar wat is 5G eigenlijk? Als we over 5G spreken, wordt de vijfde generatie van mobiele netwerken bedoeld. Het is dus de opvolger van 4G en is veel sneller én kan meer gelijktijdige gebruikers een netwerkverbinding bieden. Hieronder geven we u de belangrijkste informatie over 5G, wat de voordelen van dit nieuwe netwerk zijn en welke 5G apparatuur er al op de markt is. En heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.