Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Peplink MAX BR1 Pro 5G

5G/LTE-A M2M Router

999,00excl. btw

1.208,79incl. btw

Peplink MAX BR1 Pro 5G
5G/LTE-A M2M Router

999,00 excl. btw

1.208,79 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.73/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is de klassieke MAX BR1 in 5G uitvoering. De professionele dual-SIM 5G router ondersteunt snelheden tot 4Gbps en is voorzien van WiFi 6 voor een uitstekend WiFi-netwerk met hoge gebruikerscapaciteit. Met stevige industriële behuizing en geschikt voor veeleisende situaties.

Eigenschappen Peplink MAX BR1 Pro 5G

M2M 5G/4G LTE-A Dual SIM router
Zeer stabiel, betrouwbaar, robuust en snel
1x 2.5 Gigabit WAN, 2x Gigabit LAN
Dual-band WiFi 6 (802.11ax)
Downloadsnelheid: 4 Gbps
Uploadsnelheid: 700 Mbps
Geschikt voor ongeveer 150 gebruikers
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
4 externe 5G/4G antenne aansluitingen (SMA-Female)
2 externe WiFi-antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS-antenne aansluiting (SMA-Female)

Industriële mobiele 5G router

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is de 5G versie van de klassieke MAX BR1. Dit vernieuwde model wordt aangedreven door een multi-core CPU voor ongekende Gigabit snelheden tot 4Gbps. Het apparaat is tevens voorzien van WiFi 6 (802.11ax), wat hogere snelheden en een hogere netwerkcapaciteit met zich meebrengt. Zo kunnen meer gebruikers gelijktijdig van WiFi worden voorzien, terwijl de kans op interferentie een stuk kleiner is.

Uiteraard heeft de Peplink MAX BR1 Pro 5G ook een stevige behuizing zodat u hem kunt gebruiken in uiteenlopende situaties en omstandigheden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD/overspanningsbeveiliging.

Dual-SIM functionaliteit

De MAX BR1 Pro 5G router beschikt over een dual-SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover

De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 Pro 5G zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 5G/4G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen. Bij deze dual-SIM router is er alleen sprake van failover en kunt u niet gelijktijdig gebruikmaken van twee mobiele verbindingen. Wilt u wel twee verbindingen tegelijkertijd gebruiken? In dat geval heeft u een router met twee modems nodig zoals de Peplink MAX HD2.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Peplink, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G/5G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G/5G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Peplink MAX BR1 Pro 5G opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Toepassingsmogelijkheden

De Peplink MAX BR1 Pro 5G kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken voor de brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 Pro 5G bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein, in de bus of op een boot. Dankzij ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel (een VPN-)verbinding te maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden met kwade bedoelingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Peplink M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

 • MAX BR1 Pro 5G
 • 1x 12V 2A voedingsadapter (ACW-632)
 • 4x LTE/5G antenne (ACW-234)
 • 2x WiFi dual band antenne (ACW-341)
 • 1x GPS anetenne (ACW-232)

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-BR1-PRO-5GD-T-PRM
EAN 710859517832
Aantal SIM-slots 2 SIM-slots
Aantal interne modems 1 intern modem
Maximale downloadsnelheid 4 Gbps (5G)
WiFi standaard WiFi 6 (11ax)
LAN-poorten 2x LAN
WAN-poorten 1x WAN
USB-poorten Nee
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja, middels licentie
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Licentieduur n.v.t.
Antenneaansluitingen voor 4G/5G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact of power block
Type behuizing Metaal (indoor)

Downloads

Pepwave BR1 Pro 5G Datasheet(1399 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1226
E-mail

Alternatieven

 • Pepwave MAX BR1 Pro

  4G+ LTE-A M2M Router

   

   

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Accessoires

 • Peplink PrimeCare verlenging

  1 jaar - MAX BR1 Pro 5G

  149,00excl. btw

  180,29incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie
 • Peplink PrimeCare verlenging

  2 jaar - MAX BR1 Pro 5G

  298,00excl. btw

  360,58incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie
 • VirtuGo 4G/5G Prepaid SIM 30GB

  Nederland

  82,50excl. btw

  99,83incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen