Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Peplink MAX BR1 Pro 5G Global
Peplink MAX-BR1-PRO-5GN-T-PRM voorkant met poorten
Peplink MAX-BR1-PRO-5GN-T-PRM achterkant met antenne-aansluitingen
Peplink MAX BR1 Pro 5G Global
5G/LTE-A M2M Router

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is de klassieke MAX BR1 in 5G uitvoering. De professionele dual-SIM 5G router ondersteunt snelheden tot 4Gbps en is voorzien van WiFi 6 voor een uitstekend WiFi-netwerk met hoge gebruikerscapaciteit. Met stevige industriële behuizing en geschikt voor veeleisende situaties.


1.099,00 excl. btw
1.329,79 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads


Peplink MAX BR1 Pro 5G Global

Eigenschappen Peplink MAX BR1 Pro 5G

Vinkje-check-markM2M 5G/4G LTE-A Dual SIM router
Vinkje-check-markZeer stabiel, betrouwbaar, robuust en snel
Vinkje-check-mark1x 2.5 Gigabit WAN, 2x Gigabit LAN
Vinkje-check-markDual-band WiFi 6 (802.11ax)
Vinkje-check-markDownloadsnelheid: 4 Gbps
Vinkje-check-markUploadsnelheid: 700 Mbps
Vinkje-check-markGeschikt voor ongeveer 150 gebruikers
Vinkje-check-markIPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Vinkje-check-markCloud management
Vinkje-check-mark4 externe 5G/4G antenne aansluitingen (SMA-Female)
Vinkje-check-mark2 externe WiFi-antenne aansluiting (RPSMA-Female)
Vinkje-check-mark1 externe GPS-antenne aansluiting (SMA-Female)

Industriële mobiele 5G router

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is de 5G versie van de klassieke MAX BR1. Dit 5G model wordt aangedreven door een multi-core CPU voor ongekende Gigabit snelheden tot 4Gbps. Het apparaat is tevens voorzien van WiFi 6 (802.11ax), wat hogere snelheden en een hogere netwerkcapaciteit met zich meebrengt. Zo kunnen meer gebruikers gelijktijdig van WiFi worden voorzien, terwijl de kans op interferentie een stuk kleiner is. Uiteraard heeft de Peplink MAX BR1 Pro 5G ook een stevige behuizing zodat je deze kunt gebruiken in uiteenlopende situaties en omstandigheden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD/overspanningsbeveiliging.

Dual-SIM functionaliteit

De MAX BR1 Pro 5G router beschikt over een dual-SIM functionaliteit, zodat je simkaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover

De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 Pro 5G zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 5G/4G, WiFi WAN en ethernet WAN. Je kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen. Bij deze dual-SIM router is er alleen sprake van failover en kun je niet tegelijk gebruikmaken van twee mobiele verbindingen. Wil je wel twee verbindingen tegelijkertijd gebruiken? In dat geval heb je een router met twee modems nodig, zoals de Peplink MAX HD2 Mini.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer je een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Peplink, kun je gebruikmaken van PepVPN. Middels PepVPN bouw je een VPN tunnel op waarbij aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres nodig is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G/5G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G/5G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heb je altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer één van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van de verbinding. Met deze firewall stek je bijvoorbeeld in dat bepaalde websites voor een individu of een groep gebruikers worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) geef je prioriteiten aan bepaalde datastromen. Zo geef je bepaalde applicaties prioriteit, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via jouw tablet of smartphone. Zo kun je overal waar je bent de status van de Peplink MAX BR1 Pro 5G opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Toepassingsmogelijkheden

De Peplink MAX BR1 Pro 5G is inzetbaar in vrijwel elke omgeving waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken voor de brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 Pro 5G bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein, in de bus of op een boot. Dankzij ingebouwde GPS houd je in de gaten waar schepen en voertuigen zich precies bevinden.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel (een VPN-)verbinding te maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden met kwade bedoelingen.

Inhoud verpakking

  • MAX BR1 Pro 5G
  • 1x 12V 2A voedingsadapter (ACW-632)
  • 4x LTE/5G antenne (ACW-234)
  • 2x WiFi dual band antenne (ACW-341)
  • 1x GPS antenne (ACW-232)

Product Details


Aantal LAN poorten

2.000000

WiFi Standaard

WiFi 6 (11ax)

Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WAN poorten

1x WAN

Artikelnummer

MAX-BR1-PRO-5GN-T-PRM

Merk

Peplink

EAN

710859519812

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

1 intern modem

Antenne aansluiting

5G/4G; WiFi & GPS

GPS lokalisering

Yes

Maximale downloadsnelheid

4 Gbps (5G)

Type behuizing

Metaal (indoor)

USB poorten

Nee

VPN ondersteuning

Ja; middels licentie

Voeding via

Stopcontact of power block

cloudmanagement

Ja; middels licentie

licentieduur

n.v.t.

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Peplink MAX-BR1-PRO-5GN-T-PRM achterkant met antenne-aansluitingen
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!
Peplink MAX-BR1-PRO-5GN-T-PRM voorkant met poorten

Peplink MAX BR1 Pro 5G Global

1.099,00 excl. btw
1.329,79 incl. btw