Pepwave MAX HD2 Mini

4G LTE M2M Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX HD2 Mini

De Pepwave MAX HD2 Mini is een compacte 4G LTE router met 2 interne 4G modems met ruimte voor 4 SIM-kaarten. De router beschikt over 1 WAN/LAN poort en 2 LAN poorten, zijn maximale downloadsnelheid is 200Mbps. Verder is de Pepwave MAX HD2 Mini uitgerust met GPS, bandwidth bonding en WAN failover.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX HD2 Mini

Downloadsnelheid: 200 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual modem, 4 SIM-slots
IPsec VPN & PepVPN
SpeedFusion, loadbalancing en failover
GPS voor tracking en fleetmanagement
802.3af PoE output ondersteuning (optioneel, zie bundels)
SPI firewall, QoS, WAN failover
1 Gigabit WAN/LAN poort
2 Gigabit LAN poorten


Mobiele 4G LTE router
De Pepwave MAX HD2 Mini is een compacte en mobiele 4G LTE router met grootse prestaties. Dit apparaat beschikt onder andere over SpeedFusion bandbreedte bonding, WAN failover en GPS. De Pepwave Max HD2 mini is ideaal voor onderweg, dankzij zijn geringe formaat en lage gewicht van slechts 500 gram.

Dual modem, 4 SIM-slots
De Pepwave MAX HD2 Mini heeft 2 4G modems en biedt u de mogelijkheid om in totaliteit 4 SIM-kaarten te plaatsen. Het is mogelijk om SIM-kaarten van verschillende providers te plaatsen, zodat u altijd een back-up heeft, bijvoorbeeld wanneer de actieve verbinding wegvalt of als het datalimiet van de primaire SIM-kaart bereikt is.

WAN failover
Deze router maakt gebruik van automatische WAN failover. Wanneer uw verbinding wegvalt, schakelt de Pepwave MAX HD2 Mini automatisch over naar een andere beschikbare verbinding. Er wordt hierbij geschakeld tussen ethernet WAN of 4G/3G. Dankzij de hot failover technologie verloopt deze overgang probleemloos, zodat u niets zult merken van het overschakelen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd Speedfusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.Firewall en QoS
De Pepwave MAX HD2 Mini is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

GPS voor tracking en fleetmanagement
Een belangrijke eigenschap van deze Pepwave is de mogelijkheid tot GPS tracking en fleetmanagement. De ingebouwde GPS maakt het mogelijk om de locatie van uw mobiele netwerk altijd te achterhalen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Ook is dit een goede manier om uw voertuigen te volgen.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD2 Mini op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD2 Mini opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX HD2 Mini kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX HD2 LTE bestand is.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Broadcasting: In de televisie- en filmbranche zijn snelle en stabiele verbindingen vereist. De MAX HD2 LTE Mini is in staat dergelijke prestaties te leveren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX HD2 mini
  • 4 4G antennes
  • 1 GPS antenne
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct

Peplink authorized etailer

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MAX-HD2-Mini-LTE-E-T
EAN: 611553254781

Merk: Peplink

Lees meerBundels

Pepwave MAX HD2 Mini
Peplink PoE Activation Kit

Pepwave MAX HD2 Mini + Peplink PoE Activation Kit

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
2.578,00 excl. btw
3.119,38 incl. btw

Alternatieven

Pepwave MAX HD2 LTE

Pepwave MAX HD2 LTE

4G LTE M2M RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Accessoires

Peplink PoE Activation Kit

Peplink PoE Activation Kit

voor 802.03at PoE Output


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

79,00 excl. btw
95,59 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie