Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Peplink MAX BR1 Pro 5G
Product Image 0
Product Image 1
Peplink MAX BR1 Pro 5G

Niet meer leverbaar

5G/LTE-A M2M Router
De Pepwave MAX BR1 Pro 5G is de klassieke MAX BR1 in 5G uitvoering. De professionele dual-SIM 5G router ondersteunt snelheden tot 4Gbps en is voorzien van WiFi 6 voor een uitstekend WiFi-netwerk met hoge gebruikerscapaciteit. Met stevige industriële behuizing en geschikt voor veeleisende situaties.

Vergelijkbaar product

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads

Accessoires


Peplink MAX BR1 Pro 5G

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 Pro 5G

M2M 5G/4G LTE-A Dual SIM router
Zeer stabiel, betrouwbaar, robuust en snel
1x 2.5 Gigabit WAN, 2x Gigabit LAN
Dual-band WiFi 6 (802.11ax)
Downloadsnelheid: 4 Gbps
Uploadsnelheid: 700 Mbps
Geschikt voor ongeveer 150 gebruikers
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
4 externe 5G/4G antenne aansluitingen (SMA-Female)
2 externe WiFi-antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS-antenne aansluiting (SMA-Female)

Industriële mobiele 5G router

De Pepwave MAX BR1 Pro 5G is de 5G versie van de klassieke MAX BR1. Dit vernieuwde model wordt aangedreven door een multi-core CPU voor ongekende Gigabit snelheden tot 4Gbps. Het apparaat is tevens voorzien van WiFi 6 (802.11ax), wat hogere snelheden en een hogere netwerkcapaciteit met zich meebrengt. Zo kunnen meer gebruikers gelijktijdig van WiFi worden voorzien, terwijl de kans op interferentie een stuk kleiner is.

Uiteraard heeft de Pepwave MAX BR1 Pro 5G ook een stevige behuizing zodat u hem kunt gebruiken in uiteenlopende situaties en omstandigheden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD/overspanningsbeveiliging.

Dual-SIM functionaliteit

De MAX BR1 Pro 5G router beschikt over een dual-SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover

De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 Pro 5G zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 5G/4G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen. Bij deze dual-SIM router is er alleen sprake van failover en kunt u niet gelijktijdig gebruikmaken van twee mobiele verbindingen. Wilt u wel twee verbindingen tegelijkertijd gebruiken? In dat geval heeft u een router met twee modems nodig zoals de Pepwave MAX HD2.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G/5G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G/5G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Pepwave MAX BR1 Pro 5G is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR1 Pro 5G opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Toepassingsmogelijkheden

De Pepwave MAX BR1 Pro 5G kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken voor de brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 Pro 5G bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein, in de bus of op een boot. Dankzij ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel (een VPN-)verbinding te maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden met kwade bedoelingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

  • MAX BR1 Pro 5G
  • 1x 12V 2A voedingsadapter (ACW-632)
  • 4x LTE/5G antenne (ACW-234)
  • 2x WiFi dual band antenne (ACW-341)
  • 1x GPS anetenne (ACW-232)

Product Details


Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi standaard

WiFi 6 (11ax)

1 - Aantal LAN poorten

2.000000

WAN-poorten

1x WAN

Artikelnummer

MAX-BR1-PRO-5GD-T-PRM

Merk

Peplink

EAN

710859517832

Aantal interne modems

1 intern modem

2G ondersteuning

Nee

USB-poorten

Nee

VPN mogelijkheden

Ja

Loadbalancing

Ja

VPN snelheidsbundeling

Ja; middels licentie

GPS lokalisering

Ja

Cloudmanagement

Ja; middels licentie

Licentieduur

n.v.t.

Maximale downloadsnelheid

4 Gbps (5G)

Antenneaansluitingen voor

4G/5G; WiFi & GPS

Voeding via

Stopcontact of power block

Type behuizing

Metaal (indoor)

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Persoon die een advies geeft over een 4g/5g oplossing
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!