Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX BR1 MK2
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX BR1 MK2
4G+ LTE-A M2M Router
Met de Pepwave MAX BR1 MK2 beschikt u over een zeer krachtige, professionele mobiele 4G+ LTE-A router. De MAX BR1 is dual-SIM en geschikt voor gebruik in uiteenlopende branches. Dit model biedt 802.11ac WiFi met 2x2 MIMO.

599,00 excl. btw
724,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX BR1 MK2

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 MK2
M2M 4G+ LTE-A Router met ingebouwde GPS
Zeer stabiel, robuust en snel
802.11ac WiFi, 2x2 MIMO (ook als WAN)
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
Dual SIM
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe WiFi antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1 Gigabit WAN poort, 1 Gigabit LAN poort

LTE-A Highspeed breedbandrouter
De Pepwave MAX BR1 MK2 is een 4G+ highspeed M2M router met een doorvoersnelheid van 300 Mbps. De router is uitgerust met Wireless-AC WiFi en beschikt over LTE-A failover. Dit betekent dat de Pepwave MAX BR1 MK2 automatisch overschakelt naar een andere beschikbare verbinding als de primaire verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt hierbij ook zelf verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

Industriële mobiele router
Een van de belangrijkste eigenschappen van Pepwave MAX BR1 routers is de hoge stabiliteit en robuustheid. Deze mobiele 4G+ LTE router is daarom geschikt voor zakelijk gebruik waar een constante verbinding essentieel is. De MAX BR1 MK2 is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werking behouden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD / overspanningsbeveiliging. Daarnaast is de MAX BR1 MK2 ook in te zetten als access point.

Dual SIM functionaliteit
De MAX BR1 MK2 router beschikt over een Dual SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS
Ter beveiliging van uw netwerk is de Pepwave MAX BR1 MK2 is voorzien van een SPI firewall. Via deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een specifieke individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Cloud management
De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR1 MK2 opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX BR1 MK2 kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 MK2 bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • MAX BR1 MK2
  • 12V voeding
  • 2x WiFi Antenne
  • 1x GPS Antenne
  • 2x 4G LTE Antennes
  • Handleiding

Product Details


Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi standaard

WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN

1 - Aantal LAN poorten

1.000000

WAN-poorten

1x WAN/LAN

Artikelnummer

MAX-BR1-MK2-LTEA-W-T

Merk

Peplink

EAN

611553254873

Aantal interne modems

1 intern modem

2G ondersteuning

Ja

USB-poorten

Nee

VPN mogelijkheden

Ja

Loadbalancing

Ja

VPN snelheidsbundeling

Nee

GPS lokalisering

Ja

Cloudmanagement

Ja; middels licentie

Licentieduur

n.v.t.

Maximale downloadsnelheid

300 Mbps (CAT.6 4G+)

Antenneaansluitingen voor

4G/3G; WiFi & GPS

Voeding via

Stopcontact of power block

Type behuizing

Metaal (indoor)

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen


Ja, de WAN op deze router kan ook geconfigureerd worden als LAN


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX BR1 MK2

599,00 excl. btw
724,79 incl. btw