Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX BR1 Slim
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Pepwave MAX BR1 Slim
Mobiele 4G LTE M2M Router
De Pepwave MAX BR1 Slim is een mobiele router met 4G LTE connectiviteit. Dit apparaat beschikt over 1 LAN en 1 WAN poort, is voorzien van een SPI firewall met QoS en heeft ruimte voor twee SIM-kaarten.

599,00 excl. btw
724,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX BR1 Slim

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 Slim 4G LTE

4G LTE portable router
802.11 b/g/n WiFi (ook als WAN)
IPsec VPN & PepVPN
SPI firewall, QoS, WAN failover
2 Micro USB poorten voor voeding
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
Dual SIM
Ingebouwde GPS
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe WiFi antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1 WAN poort, 1 LAN poort


4G LTE portable router
De Pepwave MAX BR1 Slim is een zeer compacte, mobiele router met 4G LTE connectiviteit. Het apparaat heeft afmetingen van 97 x 128 x 26.5mm en een robuuste behuizing, waardoor u het apparaat probleemloos overal naar toe mee kunt nemen. Met deze router heeft u altijd en overal een razendsnelle verbinding, bijvoorbeeld voor het aansluiten van bewakingscamera's.

Dual SIM
Dit apparaat bevat 2 SIM slots voor het plaatsen van twee verschillende SIM-kaarten. De Pepwave MAX BR1 Slim schakelt automatisch tussen de verschillende SIM-kaarten wanneer bijvoorbeeld de verbinding van één provider wegvalt. Ook is de Dual SIM functionaliteit ideaal voor wanneer u gaat reizen. U hoeft bijvoorbeeld niet zelfstandig de SIM-kaart te wisselen wanneer u naar een ander land reist. De router schakelt automatisch over op de juiste SIM-kaart.

Automatische WAN failover
De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 Slim zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS
De Pepwave MAX BR1 Slim is voorzien van een SPI firewall die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX BR1 Slim kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 Slim bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.GPS-functie
Deze Pepwave router beschikt over ingebouwde GPS. Hiermee kunt u bijvoorbeeld in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden, belangrijke informatie voor in de scheepvaart- of vervoerssector.

2 Micro USB poorten
Deze router wordt gevoed via de twee 5V micro USB poorten. U sluit een 10.000mAh powerbank op één van de USB-poorten aan om de router 7 uur lang te gebruiken. Wanneer de powerbank bijna leeg is, sluit u een tweede powerbank aan op de andere USB-poort, zodat u de router kunt blijven gebruiken, zonder dat de verbinding zal wegvallen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX BR1 Slim 4G LTE
  • 5 dBi WiFi Antenne
  • GPS-antenne
  • 2x 2 dBi 4G LTE Antennes
  • Handleiding

Product Details


Aantal LAN poorten

1.000000

WAN poorten

1x WAN

Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi Standaard

WiFi 4 (11n) & WiFi WAN

Artikelnummer

MAX-BR1-Slim-LTE-E-T

Merk

Peplink

EAN

799471113196

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

1 intern modem

Antenne aansluiting

4G/3G; WiFi & GPS

GPS lokalisering

Yes

Maximale downloadsnelheid

100 Mbps (CAT.3 4G)

Type behuizing

Metaal (indoor)

USB poorten

Nee

VPN ondersteuning

Nee

Voeding via

Powerbank of power block

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

No

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX BR1 Slim

599,00 excl. btw
724,79 incl. btw