Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Milesight UG65 LoRaWAN
Product Image 0
Milesight UG65 LoRaWAN® Gateway
Milesight UG65 LoRaWAN
Indoor gateway

Ontdek de kracht van de Milesight UG65 LoRaWAN Indoor Gateway. Met 8 kanalen, 1 Gigabit Ethernetpoort, 2 interne antennes, VPN-ondersteuning en flexibele voedingsmogelijkheden, biedt deze gateway een betrouwbare en veilige oplossing voor het opzetten van een schaalbaar LoRaWAN-netwerk.


506,78 excl. btw
613,20 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads

Accessoires


Milesight UG65 LoRaWAN

Eigenschappen Milesight UG65 LoRaWAN

8-kanaals LoRaWAN gateway
IP65 behuizing
1 x Gigabit verbinding
2 interne antennes
EU868 frequentie
Ondersteuning VPN-tunnels
Voeding via POE of adapter (adapter meegeleverd)

8-kanaals Indoor Gateway

De Milesight UG65 LoRaWAN Indoor Gateway is een veelzijdige en krachtige gateway die speciaal is ontworpen voor indoor toepassingen. Met zijn uitgebreide functies en betrouwbare prestaties vormt deze gateway de ideale oplossing voor het opzetten van een efficiënt en schaalbaar LoRaWAN-netwerk.
Met zijn 8-kanaals ontwerp biedt de UG65 de mogelijkheid om gelijktijdig verbinding te maken met meerdere LoRaWAN-apparaten, waardoor het netwerkcapaciteit vergroot wordt en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Dit maakt het ideaal voor grootschalige implementaties waar veel endpoints moeten worden bediend.

IP65-behuizing

De UG65 wordt geleverd in een duurzame IP65-behuizing die optimale bescherming biedt tegen stof en zorgt voor een sproeidichte bescherming. Hierdoor is de gateway geschikt voor diverse indooromgevingen, zoals kantoren, winkelcentra en magazijnen.

Gigabit Ethernet-verbinding

Met de geïntegreerde Gigabit Ethernet-verbinding kan de UG65 eenvoudig worden aangesloten op het netwerk, waardoor snelle en betrouwbare gegevensoverdracht mogelijk is. Dit zorgt voor een naadloze communicatie tussen de gateway en het LoRaWAN-netwerk.

Interne antennes

De UG65 is uitgerust met twee interne antennes, waardoor een sterke en stabiele signaalontvangst wordt gegarandeerd. Dit verbetert de connectiviteit en vermindert de kans op signaalverlies, zelfs in omgevingen met beperkte dekking.

EU868-frequentie

De UG65 ondersteunt de EU868-frequentie, waardoor het compatibel is met de Europese LoRaWAN-netwerken. Dit maakt het een ideale keuze voor gebruikers in Europa die willen profiteren van de voordelen van LoRaWAN-technologie.

Ondersteuning voor VPN-tunnels

Daarnaast biedt de UG65 ondersteuning voor VPN-tunnels, waardoor een veilige en versleutelde communicatie tussen de gateway en het netwerk mogelijk is. Dit zorgt voor een optimale beveiliging van de gegevens en biedt gemoedsrust voor gebruikers die waarde hechten aan gegevens privacy.

Voeding

De UG65 kan worden gevoed via Power over Ethernet (PoE) of een adapter (adapter meegeleverd), waardoor flexibele installatieopties mogelijk zijn. Gebruikers kunnen kiezen voor de voedingsmethode die het beste past bij hun specifieke behoeften en installatieomgeving.

LoRaWAN netwerk

Met de Milesight UG65 LoRaWAN Indoor Gateway kun je moeiteloos een betrouwbaar en efficiënt LoRaWAN-netwerk opzetten in een indooromgeving. Of het nu gaat om het monitoren van apparaten, het verzamelen van gegevens of het implementeren van IoT-toepassingen, de UG65 biedt de perfecte combinatie van prestaties, connectiviteit en beveiliging.

Inhoud verpakking

  • Milesight UG65 LoRaWAN Indoor Gateway
  • Montagemateriaal
  • LoRa Antenne en voeding
  • Ethernet kabel
  • Handleiding

Product Details


Connectiviteit

Ethernet en WiFi

Artikelnummer

UG65-868M-EA

Merk

Milesight

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Persoon die een advies geeft over een 4g/5g oplossing
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Milesight UG65 LoRaWAN

506,78 excl. btw
613,20 incl. btw