KlantenserviceKlantenservice
Bestellen op rekening
footerIcon

Bestellen op rekening

Zakelijke orders zijn in onze webshops op rekening te bestellen. Na ontvangst van de aankoop, ontvang je een factuur. Deze gebruik je voor de betaling.

Bestaande klanten

Als je al een bestaande klant bent bij de online winkels van KommaGo en je betaalt op rekening, dan hoef je niks extra's te doen. Je kunt jouw bestelling dan gewoon plaatsen. Extra makkelijk is dat je nu de mogelijkheid hebt om de bestelling op rekening te plaatsen.

Bedrijven

Bedrijven kunnen op rekening bestellen bij alle KommaGo webwinkels. Dit is mogelijk na toetsing door onze financiële afdeling. Deze toetsing is op basis van een uittreksel Kamer van Koophandel. Deze upload je direct bij het bestellen of stuur je per e-mail naar info@kommago.nl.

Na goedkeuring van onze financiële afdeling én toetsing bij de kredietverzekeraar, wordt jouw bestelling op factuur uitgeleverd.

Overheid

Overheidsorganisaties en -instellingen betalen altijd op rekening bij KommaGo. Een uittreksel Kamer van Koophandel is niet nodig. Ben je onderdeel van een overheidsorganisatie, dan is een officiële inkoopopdracht voldoende. Deze kun je uploaden als bewijsstuk tijdens het bestelproces.

Heb je naar aanleiding van onze voorwaarden nog vragen over het bestellen op rekening? Neem dan gerust per telefoon of e-mail contact met ons op.

Neem contact met ons op
E-mail

Stuur een e-mail naar onze klantenservice

Telefoon

Bel ons op 030 669 1226

Whatsapp

Stuur ons een WhatsApp bericht met je vraag