Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Milesight UG63 LoRaWAN
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Milesight UG63 LoRaWAN
Indoor gateway

Ontdek de kracht van de Milesight UG63 LoRaWAN Indoor Gateway. 8 kanalen, 10/100 Mbps Ethernet en 2 interne antennes, VPN-ondersteuning en flexibele voedingsmogelijkheden (PoE of 5V USB-C), biedt deze gateway een betrouwbare en veilige oplossing voor het opzetten van een schaalbaar LoRaWAN-netwerk.


268,46 excl. btw
324,84 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads


Milesight UG63 LoRaWAN

Eigenschappen Milesight UG63 LoRaWAN

8-kanaals LoRaWAN gateway
IP30 behuizing
Ethernet 10/100 Mbps verbinding
2 interne antennes
EU868 frequentie
Ondersteuning VPN-tunnels
Voeding via POE of 5V USB-C

8-kanaals Indoor Gateway

De Milesight UG63 LoRaWAN Indoor Gateway is een veelzijdige en krachtige gateway die speciaal is ontworpen voor indoor toepassingen. Met zijn uitgebreide functies en betrouwbare prestaties vormt deze gateway de ideale oplossing voor het opzetten van een efficiënt en schaalbaar LoRaWAN-netwerk.
Met zijn 8-kanaals ontwerp biedt de UG63 de mogelijkheid om gelijktijdig verbinding te maken met meerdere LoRaWAN-apparaten, waardoor het netwerkcapaciteit vergroot wordt en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Dit maakt het ideaal voor grootschalige implementaties waar veel endpoints moeten worden bediend.

IP30-behuizing

De UG63 wordt geleverd in een duurzame IP30-behuizing die optimale bescherming biedt tegen stof en andere omgevingsinvloeden. Hierdoor is de gateway geschikt voor diverse indooromgevingen, zoals kantoren, winkelcentra en magazijnen.

10/100 Mbps Ethernet-verbinding

Met de geïntegreerde 10/100 Mbps Ethernet-verbinding kan de UG63 eenvoudig worden aangesloten op het netwerk, waardoor snelle en betrouwbare gegevensoverdracht mogelijk is. Dit zorgt voor een naadloze communicatie tussen de gateway en het LoRaWAN-netwerk.

Interne antennes

De UG63 is uitgerust met twee interne antennes, waardoor een sterke en stabiele signaalontvangst wordt gegarandeerd. Dit verbetert de connectiviteit en vermindert de kans op signaalverlies, zelfs in omgevingen met beperkte dekking.

EU868-frequentie

De UG63 ondersteunt de EU868-frequentie, waardoor het compatibel is met de Europese LoRaWAN-netwerken. Dit maakt het een ideale keuze voor gebruikers in Europa die willen profiteren van de voordelen van LoRaWAN-technologie.

Ondersteuning voor VPN-tunnels

Daarnaast biedt de UG63 ondersteuning voor VPN-tunnels, waardoor een veilige en versleutelde communicatie tussen de gateway en het netwerk mogelijk is. Dit zorgt voor een optimale beveiliging van de gegevens en biedt gemoedsrust voor gebruikers die waarde hechten aan gegevens privacy.

Voeding

De UG63 kan worden gevoed via Power over Ethernet (PoE) of een 5V USB-C-aansluiting (PoE injector of USB kabel niet meegeleverd), waardoor flexibele installatieopties mogelijk zijn. Gebruikers kunnen kiezen voor de voedingsmethode die het beste past bij hun specifieke behoeften en installatieomgeving.

LoRaWAN netwerk

Met de Milesight UG63 LoRaWAN Indoor Gateway kun je moeiteloos een betrouwbaar en efficiënt LoRaWAN-netwerk opzetten in een indooromgeving. Of het nu gaat om het monitoren van apparaten, het verzamelen van gegevens of het implementeren van IoT-toepassingen, de UG63 biedt de perfecte combinatie van prestaties, connectiviteit en beveiliging.

Inhoud verpakking

  • Milesight UG63 LoRaWAN Indoor Gateway
  • Montagemateriaal
  • 2x WiFi antenne
  • Quickstart guide

Product Details


IP Certificering

IP30

Connectiviteit

Ethernet - 10/100 Mbps verbinding

Artikelnummer

UG63-868M

Merk

Milesight

Aantal kanalen

8

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Milesight UG63 LoRaWAN

268,46 excl. btw
324,84 incl. btw