Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Pepwave MAX BR1 M2M Cellular

4G LTE M2M Router

399,00excl. btw

482,79incl. btw

Pepwave MAX BR1 M2M Cellular
4G LTE M2M Router

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.68/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Pepwave MAX BR M2M is een compacte en stevige 4G router met RS-232 connector, geschikt voor M2M en IoT toepassingen. De router heeft een dual-SIM 4G modem en is op afstand te beheren en monitoren met de InControl 2 Cloud Management applicatie.

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 M2M

M2M 4G LTE Router
Zeer stabiel, robuust en snel
Doorvoersnelheid 100 Mbps
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
Dual SIM met failover
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1x Fast Ethernet WAN, 1x Fast Ethernet LAN, 1x RS-232
Afmetingen: 120 x 97 x 26.5 mm

Industriële mobiele router

De Pepwave MAX BR1 M2M is een zeer stabiele en robuuste mobiele 4G LTE router voor industriële toepassingen waar een constante verbinding essentieel is. Op de router zit een RS-232 connector waar u bijvoorbeeld een sensor op kunt aansluiten om meetgegevens op afstand uit te kunnen lezen. De MAX BR1 M2M is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router optimaal werken. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C.

Dual SIM functionaliteit

Op de MAX BR1 M2M zitten 2 SIM-slots met automatische failover zodat u altijd een werkende verbinding heeft. Zodra de verbinding op van de ene provider niet optimaal is, schakelt de router automatisch over naar de andere SIM-kaart. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in afgelegen locaties waar de verbinding niet altijd even stabiel is. U kunt de MAX BR1 M2M mobiele router ook zo instellen dat hij overschakelt naar de andere SIM-kaart wanneer de datalimiet bijna bereikt is.

Automatische WAN failover

Voor een vaste netwerkverbinding zit er ook een WAN-poort op de Pepwave MAX BR1 M2M. Mocht de vaste of de mobiele verbinding wegvallen of problemen vertonen, dan past de MAX BR1 M2M Speedfusion Hot Failover toe. Dit biedt extra betrouwbaarheid en voorkomt dat u last krijgt van netwerkonderbrekingen.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Pepwave MAX BR1 M2M is voorzien van een SPI firewall die uw verbinding beveiligt. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

Via InControl 2 Cloud is de Pepwave MAX BR1 op afstand te beheren via de Cloud. Zo kunt op iedere locatie de status van de Pepwave MAX BR1 M2M opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. Ook grootschalig beheer van meerdere Pepwave apparaten is mogelijk; u bekijkt en beheert alle units centraal op één scherm.

Inhoud verpakking

 • Pepwave MAX BR1 M2M
 • 12V voeding
 • 2x 2dBi 4G LTE Antennes
 • Handleiding

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-BR1-M2M-LTE-E-T
EAN 607376090200
Aantal SIM-slots 2 SIM-slots
Aantal interne modems 1 intern modem
Maximale downloadsnelheid 100 Mbps (CAT.3 4G+)
WiFi standaard Nee
LAN-poorten 1x LAN
WAN-poorten 1x WAN
USB-poorten Nee
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja
GPS lokalisering Nee
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Antenneaansluitingen voor 4G/3G
Voeding via Stopcontact of power block
Type behuizing Plastic (indoor)

Downloads

Pepwave MAX BR1 M2M Datasheet(543 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1226
E-mail

Accessoires

 • VirtuGo 4G/5G Prepaid SIM 30GB

  Nederland

  82,50excl. btw

  99,83incl. btw

  Uit voorraad leverbaar


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen