Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX BR1 M2M Cellular
Product Image 0
Product Image 1
Pepwave MAX BR1 M2M Cellular
4G LTE M2M Router
De Pepwave MAX BR M2M is een compacte en stevige 4G router met RS-232 connector, geschikt voor M2M en IoT toepassingen. De router heeft een dual-SIM 4G modem en is op afstand te beheren en monitoren met de InControl 2 Cloud Management applicatie.

399,00 excl. btw
482,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX BR1 M2M Cellular

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 M2M

M2M 4G LTE Router
Zeer stabiel, robuust en snel
Doorvoersnelheid 100 Mbps
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
Dual SIM met failover
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1x Fast Ethernet WAN, 1x Fast Ethernet LAN, 1x RS-232
Afmetingen: 120 x 97 x 26.5 mm

Industriële mobiele router

De Pepwave MAX BR1 M2M is een zeer stabiele en robuuste mobiele 4G LTE router voor industriële toepassingen waar een constante verbinding essentieel is. Op de router zit een RS-232 connector waar u bijvoorbeeld een sensor op kunt aansluiten om meetgegevens op afstand uit te kunnen lezen. De MAX BR1 M2M is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router optimaal werken. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C.

Dual SIM functionaliteit

Op de MAX BR1 M2M zitten 2 SIM-slots met automatische failover zodat u altijd een werkende verbinding heeft. Zodra de verbinding op van de ene provider niet optimaal is, schakelt de router automatisch over naar de andere SIM-kaart. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in afgelegen locaties waar de verbinding niet altijd even stabiel is. U kunt de MAX BR1 M2M mobiele router ook zo instellen dat hij overschakelt naar de andere SIM-kaart wanneer de datalimiet bijna bereikt is.

Automatische WAN failover

Voor een vaste netwerkverbinding zit er ook een WAN-poort op de Pepwave MAX BR1 M2M. Mocht de vaste of de mobiele verbinding wegvallen of problemen vertonen, dan past de MAX BR1 M2M Speedfusion Hot Failover toe. Dit biedt extra betrouwbaarheid en voorkomt dat u last krijgt van netwerkonderbrekingen.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Pepwave MAX BR1 M2M is voorzien van een SPI firewall die uw verbinding beveiligt. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

Via InControl 2 Cloud is de Pepwave MAX BR1 op afstand te beheren via de Cloud. Zo kunt op iedere locatie de status van de Pepwave MAX BR1 M2M opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. Ook grootschalig beheer van meerdere Pepwave apparaten is mogelijk; u bekijkt en beheert alle units centraal op één scherm.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX BR1 M2M
  • 12V voeding
  • 2x 2dBi 4G LTE Antennes
  • Handleiding

Product Details


Aantal LAN poorten

1.000000

WAN poorten

1x WAN

Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi Standaard

Nee

Artikelnummer

MAX-BR1-M2M-LTE-E-T

Merk

Peplink

EAN

607376090200

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

1 intern modem

Antenne aansluiting

4G/3G

GPS lokalisering

No

Maximale downloadsnelheid

100 Mbps (CAT.3 4G+)

Type behuizing

Plastic (indoor)

USB poorten

Nee

VPN ondersteuning

Ja

Voeding via

Stopcontact of power block

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX BR1 M2M Cellular

399,00 excl. btw
482,79 incl. btw