Pepwave MAX BR1 Slim

Mobiele 4G LTE M2M Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX BR1 Slim

De Pepwave MAX BR1 Slim is een mobiele router met 4G LTE connectiviteit. Dit apparaat beschikt over 1 LAN en 1 WAN poort, is voorzien van een SPI firewall met QoS en heeft ruimte voor twee SIM-kaarten.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 Slim 4G LTE

4G LTE portable router
802.11 b/g/n WiFi (ook als WAN)
IPsec VPN & PepVPN
SPI firewall, QoS, WAN failover
2 Micro USB poorten voor voeding
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
Dual SIM
Ingebouwde GPS
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe WiFi antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1 WAN poort, 1 LAN poort


4G LTE portable router
De Pepwave MAX BR1 Slim is een zeer compacte, mobiele router met 4G LTE connectiviteit. Het apparaat heeft afmetingen van 97 x 128 x 26.5mm en een robuuste behuizing, waardoor u het apparaat probleemloos overal naar toe mee kunt nemen. Met deze router heeft u altijd en overal een razendsnelle verbinding, bijvoorbeeld voor het aansluiten van bewakingscamera's.

Dual SIM
Dit apparaat bevat 2 SIM slots voor het plaatsen van twee verschillende SIM-kaarten. De Pepwave MAX BR1 Slim schakelt automatisch tussen de verschillende SIM-kaarten wanneer bijvoorbeeld de verbinding van één provider wegvalt. Ook is de Dual SIM functionaliteit ideaal voor wanneer u gaat reizen. U hoeft bijvoorbeeld niet zelfstandig de SIM-kaart te wisselen wanneer u naar een ander land reist. De router schakelt automatisch over op de juiste SIM-kaart.

Automatische WAN failover
De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 Slim zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS
De Pepwave MAX BR1 Slim is voorzien van een SPI firewall die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX BR1 Slim kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 Slim bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.GPS-functie
Deze Pepwave router beschikt over ingebouwde GPS. Hiermee kunt u bijvoorbeeld in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden, belangrijke informatie voor in de scheepvaart- of vervoerssector.

2 Micro USB poorten
Deze router wordt gevoed via de twee 5V micro USB poorten. U sluit een 10.000mAh powerbank op één van de USB-poorten aan om de router 7 uur lang te gebruiken. Wanneer de powerbank bijna leeg is, sluit u een tweede powerbank aan op de andere USB-poort, zodat u de router kunt blijven gebruiken, zonder dat de verbinding zal wegvallen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX BR1 Slim 4G LTE
  • 5 dBi WiFi Antenne
  • GPS-antenne
  • 2x 2 dBi 4G LTE Antennes
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct

Peplink authorized etailer

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MAX-BR1-Slim-LTE-E-T
EAN: 799471113196

Merk: Peplink

Lees meerBundels

Pepwave MAX BR1 Slim
Peplink InControl2 Licentie

Pepwave MAX BR1 Slim + 1 jaar verlenging InControl 2

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
628,00 excl. btw
759,88 incl. btw
Pepwave MAX BR1 Slim
Peplink Incontrol Licentie

Pepwave MAX BR1 Slim + 2 jaar verlenging InControl 2

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
648,00 excl. btw
784,08 incl. btw

Accessoires

Poynting XPOL-2 4G/3G/2G

Poynting XPOL-2 4G/3G/2G

MIMO Flatpanel Antenne 9 dBiVoor 21:00 uur besteld, morgen in huis

147,93 excl. btw
179,00 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie