Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Peplink MAX BR2 Pro 5G

5G M2M router

2.899,00excl. btw

3.507,79incl. btw

Peplink MAX BR2 Pro 5G
5G M2M router

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.57/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Geïnteresseerd in dit product? Neem dan contact op met onze expert voor meer informatie over de prijs en levertijd

De Peplink MAX BR2 Pro is een professionele 5G router met twee 5G modems en 4 SIM-slots. De router gebruiken in de auto? Geen probleem! De stevige industriële router is te gebruiken in uiteenlopende situaties en zorgt ervoor dat u gegarandeerd bent van een goede verbinding.

Eigenschappen Peplink MAX BR2 Pro

5G M2M router
2x LTE modem, 4 SIM-slots totaal
Zeer stabiel, betrouwbaar, robuust en snel
WiFi 6 (802.11b/g/n/ac/ax), ook als WAN
Downloadsnelheid 4 Gbps
Uploadsnelheid 700 Mbps
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
8 5G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe WiFi-antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS-antenne aansluiting (SMA-Female)
2 WAN-poorten, 4 Gigabit LAN poorten

Bekijk de MAX BR2 Pro


Industriële mobiele router

De Pepwave MAX BR2 Pro is een zeer stabiele en robuuste mobiele 5G router. Deze router is uitermate geschikt voor gebruik in mobiele en veeleisende omgevingen, waar een constante verbinding essentieel is. Het apparaat is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werking behouden. Het apparaat is namelijk bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD / overspanningsbeveiliging.

Verzekerd van een goede 5G verbinding

De MAX BR2 Pro maakt het met de twee 5G modems mogelijk om twee stabiele verbindingen tegelijkertijd op te zetten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een privé netwerk en een gastnetwerk te faciliteren. Via de load balancing optie kan er eigenhandig bepaald worden hoeveel procent van het netwerk beschikbaar is voor bijvoorbeeld de server en hoeveel procent er voor andere doeleinden gebruikt kan worden. De router beschikt over 4 simkaartpoorten, waar er voor elk van de twee verbindingen 1 simkaart en 1 back-up simkaart gebruikt kan worden. In de praktijk betekent dit dat u voor uw verbinding beschikt over 3 back-ups voor uw verbinding en dat u voor elke simkaart een andere provider kunt kiezen, waardoor u overal verzekerd bent van een goede verbinding.

Automatische WAN failover

De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR2 Pro zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 5G, WiFi WAN en ethernet WAN.

Speedfusion

Peplink's gepatenteerde SpeedFusion technologie maakt het mogelijk om meerdere verbindingen samen te voegen tot één supersterke verbinding. Zo kunnen de twee 5G verbindingen van de MAX BR2 Pro samengevoegd worden tot een verbinding met een hogere doorvoersnelheid.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 5G verbinding een stuk makkelijker, omdat 5G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

Gemaakt voor toepassingen in voertuigen

Beveilig uw voedingsbron in mobiele omgevingen met de Molex Micro-Fit voedingsconnector. Dankzij het brede ingangsbereik en de Ignition Sensing-mogelijkheden is deze connector zeer geschikt voor installatie in uw voertuig. Ignition Sensing technologie zorgt ervoor dat de router opgestart wordt wanneer de auto opgestart wordt en stopt met werken wanneer de auto andersom idem dito. Hierdoor wordt er geen stroom van de accu gebruikt wanneer u niet bij uw auto bent.

Firewall en QoS

De Pepwave MAX BR2 Pro is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR2 Pro opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen. De modemrouter beschikt standaard over een 1 jarige licentie voor beheer via PrimeCare. Voor langer beheer via PrimeCare zijn licenties aan te schaffen als upsell.

Inhoud verpakking

 • 1x MAX BR2 Pro
 • 1x 12V3A 4-Pin Power Supply (ACW-663)
 • 8x 5G Antennas (ACW-235)
 • 2x Dual Band Wi-Fi Antennas (ACW-341)
 • 1x GPS Antenna (ACW-232)
 • Handleiding

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-BR2-PRO-5GD-T-PRM
EAN 710859518938
Aantal SIM-slots 4 SIM-slots
Aantal interne modems 2 interne modems
Maximale downloadsnelheid 4 Gbps (5G)
WiFi standaard WiFi 6 (11ax)
LAN-poorten 4x LAN
WAN-poorten 2x WAN
2G ondersteuning Nee
USB-poorten 1x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja, middels licentie
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Licentieduur 1 jaar
Antenneaansluitingen voor 4G/5G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact of PoE
Type behuizing Metaal (outdoor)

Downloads

Peplink MAX BR2 Pro Datasheet(2997 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1226
E-mail

Accessoires

 • Pepwave MAX Adapter

  5G modem

  569,00excl. btw

  688,49incl. btw

  Uit voorraad leverbaar


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen