Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Zyxel SCR 50AXE Security Router
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Product Image 7
Product Image 8
Product Image 9
Product Image 10
Zyxel SCR 50AXE Security Router
Met Nebula Pro pack (3 jaar)
De Zyxel SCR 50AXE is een veilige cloud-managed router met WiFi 6E, een VPN gateway en een firewall in één. Hiermee creëer je een eenvoudig te beheren netwerk dat ook nog een beveiligd is. Deze tri-band WiFi 6E router wordt geleverd met een Zyxel SCR Pro Pack licentie voor 3 jaar.

274,23 excl. btw
331,82 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Zyxel SCR 50AXE Security Router

Eigenschappen Zyxel SCR 50AXE met Pro Pack licentie 3 jaar

Secure cloud-managed tri-band WiFi 6E router
WiFi-snelheden tot 574 Mbps op 2,4GHz en 2402 Mbps op 5GHz en 6GHz
1x Gigabit WAN en 4x Gigabit LAN
Gevoed via 12V DC netstroom, verbruik max. 21 Watt
Eenvoudig configureren en managen via Zyxel Nebula cloud app
Firewall, ransomware preventie en malware preventie
Netwerksegmentatie met VLAN, tot 4 SSID's, gastennetwerk mogelijk
Auto VPN voor implementatie van site-to-site-VPN (alleen spraak)

Met Pro Pack licentie, looptijd van 3 jaar
Extra functionaliteiten en uitgebreide netwerkbeveiliging
Geavanceerde Zyxel Nebula Pro features
Ransomware Prevention Premium, Webfiltering en realtime dreigingsinformatie

WiFi 6E router

De Zyxel SCR 50AXE is een veilige cloud-managed router met WiFi 6E, een VPN gateway en een firewall in één. Hiermee creëer je een eenvoudig te beheren netwerk dat ook nog een beveiligd is. Een perfecte tri-band WiFi 6E router voor thuiswerkers en kleine ondernemingen en kantoren. De router beschikt over 1 Gigabit WAN-poort en 4 Gigabit LAN-poorten voor het bekabeld aansluiten van apparatuur. Draadloos behaalt het netwerk snelheden tot 2402 Mbps op de 5GHz en de 6GHz frequentiebanden en 574 Mbps op 2,4GHz.

Let op: het is handig om te weten dat gebruik in de AP mode/bridge mode niet mogelijk is. Ook is mesh WiFi niet rechtstreeks vanuit de router beschikbaar. Wil je wel gebruikmaken van mesh, dan kun je een daarvoor geschikt access point toevoegen zoals de Zyxel NWA50AX of NWA90AX.

Met Zyxel SCR Pro Pack uitbreidingslicentie

Met de Zyxel SCR Pro Pack licentie profiteer je 3 jaar lang van extra functionaliteiten. Zo ontsluit de licentie de volledige webfiltering categorieën. Deze contentcategorieën helpen jou om de toegang tot bepaalde websites te volgen en te reguleren. De licentie biedt ook een upgrade naar Ransomware Prevention Premium voor realtime informatie over netwerkbedreigingen voor de beste bescherming. Tot slot geeft de licentie toegang tot alle geavanceerde Nebula Pro functies. Deze licentie kan voor afloop verlengd worden met 1 of 3 jaar.

VPN verbinding en gastnetwerk opzetten

Thuiswerkers zijn veilig verbonden met het organisatienetwerk, dankzij veilige site-to-site VPN tunnels. Je verleent ook gasten op een snelle manier toegang tot het WiFi-netwerk van de Zyxel SCR 50AXE router. Je kunt namelijk een VLAN instellen, zodat het gastnetwerk geïsoleerd is van het interne bedrijfsnetwerk. Zo hebben bezoekers geen toegang tot bedrijfskritische of privacygevoelige informatie, maar profiteren zij wel van een snelle en stabiele WiFi-verbinding.

Netwerk beveiligen met firewall functies

Met de Zyxel SCR 50AXE security router met firewall beschik je over uitstekende netwerkbeveiliging. De firewall detecteert schadelijke netwerkactiviteiten, voorkomt downloads van ransomware en malware, blokkeert onder andere VPN proxy en advertenties en houdt e-mailfraude en phishing tegen. Een WiFi 6E router met betaalbare, licentievrije en gedegen netwerkbeveiliging dus, die jouw (WiFi-)netwerk beschermt.

Beheer en configuratie via Zyxel Nebula app

Via de gebruiksvriendelijke Zyxel Nebula applicatie verloopt de implementatie van de security router eenvoudig. De Zyxel SCR 50AXE is binnen een paar klikken en minuten operationeel. Daarna bekijk je via het informatieve beveiligingsdashboard onder andere de status van het beveiligingsniveau en analyses van eventuele bedreigingen in de afgelopen 24 uur. Ook heb je inzicht in netwerkgebruik: welke gebruiker of applicatie gebruikmaakt van de bandbreedte. Via de Nebula Cloud networking oplossing is het mogelijk om de Zyxel WiFi 6E router samen met andere compatibele Zyxel apparaten te verbinden, beschermen en te beheren. Om het nog makkelijker te maken, kun je bijvoorbeeld één WiFi-naam instellen voor het hele netwerk, inclusief Zyxel Nebula access points.

Inhoud verpakking

  • Zyxel SCR 50AXE secure cloud-managed tri-band WiFi 6E router
  • Zyxel SCR Pro Pack (LIC-SCR-ZZ3Y01F)
  • Voedingsadapter
  • RJ-45 Ethernetkabel
  • Standing kit

Product Details


Artikelnummer

SCR50AXE+LIC-SCR-ZZ3Y01F

Merk

Zyxel

Loadbalancing

Nee

QoS

Nee

VLAN

Nee

Met SFP module

Nee

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Zyxel SCR 50AXE Security Router

274,23 excl. btw
331,82 incl. btw