Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

TP-Link Deco X50-4G
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
TP-Link Deco X50-4G
WiFi 6 Mesh 4G Router

Creëer een snel mesh WiFi 6 netwerk op plaatsen waar een bekabeld netwerk niet mogelijk of onhandig is. Met de TP-Link Deco X50-4G en een simkaart van jouw provider realiseer je snelle en betrouwbare WiFi in bijvoorbeeld een vakantiehuisje, pop-up store, woning in het buitengebied of opslagruimte.


195,00 excl. btw
235,95 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads

Accessoires


TP-Link Deco X50-4G

Eigenschappen TP-Link Deco X50-4G

4G+ Cat6 indoor router met mesh WiFi 6
Inzetbaar als access point, WiFi router of 4G/3G router
4G+ Cat6 downloadsnelheid: 3,0 Gbps, uploadsnelheid: 300 Mbps
2 x RP-SMA-Female poorten (om externe 4G/3G antennes aan te sluiten)
WiFi snelheid 574 + 2402 Mbps (2.4 GHz en 5GHz)
1x Gigabit WAN/LAN (auto detectie WAN/LAN)
Nano-simkaartslot voor 4G simkaart van een provider naar keuze
Voeding via meegeleverde netstroomadapter
Installatie en beheer via TP-Link Deco app (Android en IOS)
HomeShield met ouderlijk toezicht, QoS en netwerkbeveiliging
Voeg extra Deco units toe om dekking uit te breiden

4G router voor snelle en betrouwbare WiFi

Een bekabeld netwerk is op sommige plekken niet mogelijk, bijvoorbeeld in het buitengebied. Voor tijdelijke locaties kan het aanleggen van zo'n netwerk en het aangaan van een internetabonnement ongewenst zijn. De TP-Link Deco X50-4G biedt hier uitkomst. Met deze 4G mesh WiFi 6 router zet je een WiFi-netwerk op, overal waar je over 4G internet beschikt. Plaats een simkaart van een provider naar keuze in de WiFi router en verbind jouw WiFi-apparatuur draadloos met het netwerk. Zo kun je internetten, streamen en gamen met snelheden tot 2402Mbps op 5GHz en 574Mbps op 2,4GHz.

Mesh WiFi 6 netwerk

Maak gebruik van een WiFi-verbinding zonder haperingen dankzij mesh WiFi 6. De Deco mesh technologie zorgt ervoor dat je je door een pand kunt verplaatsen, zonder dat jouw verbinding wordt onderbroken. Plaats hiervoor meerdere Deco mesh units in bijvoorbeeld een tijdelijke woning en ervaar overal het gemak van een stabiele netwerkverbinding met één WiFi-naam.

Verschillende modi en bekabelde aansluitingen

Het is voor de hand liggend om de TP-Link Deco X50-4G als draadloze 4G/3G router te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om de unit in te zetten als een WiFi router. Je koppelt deze dan bekabeld via een Gigabitpoort met jouw vaste netwerk. De TP-Link Deco X50-4G beschikt namelijk over drie Gigabit WAN/LAN- poorten. Je kunt hiervan één poort als WAN-poort inzetten. De poorten zijn ook geschikt voor het leveren van stabiel internet aan aangesloten apparatuur. Koppel bijvoorbeeld een laptop, 4K HDTV, computer, NAS of gameconsole aan de Gigabit LAN-poorten. Beschik je al over een Deco router? Dan kun je de TP-Link Deco X50-4G als access point inzetten binnen jouw bestaande mesh WiFi 6 netwerk.

TP-Link HomeShield voor een veilige internetervaring

Bescherm verbonden apparatuur en jouw privacy met TP-Link HomeShield basisbeveiliging. Blokkeer gevaarlijke websites, gebruik de netwerkscanner en identificeer IoT-apparatuur. Zijn er kinderen aanwezig, dan is het handig om een gebruiksprofiel per leeftijd in te stellen. Door een bedtijd in te stellen of de internettoegang te pauzeren, voorkom je een te lange schermtijd. Het inhoudsfilter voorkomt bovendien een confrontatie met ongepaste content. Wil je bepaalde apparatuur prioriteit geven, zoals het streamen van beveiligingsbeelden vanaf een IP-camera, dan wijs je makkelijk extra bandbreedte toe (QoS). Via uitgebreide rapporten krijg je inzicht in het netwerk, zoals statistieken van nieuw verbonden apparaten. Met de betaalde HomeShield Pro licentie heb je toegang tot uitgebreidere beveiligingsfuncties.

Installeer en beheer via de Deco app

De installatie en het beheer van jouw Deco X50-4G verloopt eenvoudig via de Deco app voor Android en iOS smartphones en tablets. Plaats jouw datasimkaart in de Deco, steek de voedingsadapter in het stopcontact en volg stap-voor-stap de instructies binnen de app om de Deco unit te installeren. Na de installatie monitor je het netwerk en beheer je de instellingen. Dit kan op locatie, maar ook op afstand als je even niet in de buurt bent. Bekijk welke apparaten met het netwerk zijn verbonden, geef apparaten voorrang en stel een gastennetwerk in.

Heb je nog geen SIM-kaart?

Het apparaat is simlockvrij dus je bent vrij om zelf je gewenste provider te kiezen. SIM-kaarten zijn ook bij ons verkrijgbaar. Wij leveren Internet On Demand SIM-kaarten en prepaid SIM-kaarten. Ideaal wanneer je op vakantie gaat of tijdelijk op een locatie zonder internet moet werken. De SIM-kaarten zijn bovendien uit voorraad leverbaar. Bekijk onze Internet On Demand SIM-kaarten en Prepaid SIM-kaarten.

Inhoud verpakking

  • TP-Link Deco X50-4G unit
  • 2x SMB naar SMA adapter
  • RJ45 Ethernetkabel
  • Voedingsadapter
  • Snelle installatie gids

Product Details


Aantal LAN poorten

3.000000

WAN poorten

1x WAN/LAN

Aantal SIM-slots

1 SIM-slot

WiFi Standaard

WiFi 6 (11ax)

Artikelnummer

Deco X50-4G

Merk

TP-Link

EAN

4897098685198

2G ondersteuning

No

GPS lokalisering

No

VPN ondersteuning

No

loadbalancing

No

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Hele goede router

Hele goede router

Geschreven door Trusted Shops

TP-Link Deco X50-4G

195,00 excl. btw
235,95 incl. btw