Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Product Image 0
Smarteq LPA922 4G/3G/2G
Outdoor Richtantenne 11 dBi
Deze outdoor richtantenne van Smarteq is de oplossing wanneer u slecht 4G/3G bereik heeft in uw omgeving. Bevestig de antenne op het dak, draai deze vervolgens in de beste positie en u geniet meteen van een perfecte dekking. Alle onderdelen die u nodig heeft zijn inbegrepen.

164,46 excl. btw
199,00 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Smarteq LPA922 4G/3G/2G

Smarteq 4G/3G/2G Outdoor Richtantenne

Complete bundel om het bereik bijvoorbeeld in uw vakantiehuis te versterken
Perfect voor omgevingen met slechte dekking
Werkt op 4G, 3G en 2G
Werkt met alle 3G/4G routers met SMA-aansluiting
Frequentiebereik: 824-960/1710-2690 MHz
Te bevestigen met muurbeugel of aan 30-60 mm mastMeer informatie
Wilt u meer informatie over de verschillen tussen diverse 4G antennes? Bijvoorbeeld tussen omni-antennes, flatpanel antennes en richtantennes? Lees dan verder op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Directionele high gain antenne (11 dBi)
  • Muurbeugel
  • Kabel met SMA male aansluiting, 10 meter, lage weerstand (geschikt voor de meeste routers)
  • Adapter voor CRC-9 en TS-9 (aansluiting voor USB-modems, MiFi hotspots)

Product Details


Inclusief antennekabel(s)

Ja; 10 meter

Soort antenne

Richt antenne

Artikelnummer

VAK_3G4G

Merk

SMARTEQ

EAN

7393939088007

Indoor of outdoor

Outdoor antenne

Type connector

SMA-Male

Type montage

Muur en mast/paal

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen


De R212 van Vodafone is van oorsprong een ZTE MF93E 4G MiFi, Vodafone geeft het apparatuur vervolgens een eigen naam en logo.De ZTE MF93E heeft 2 TS-9 antenne connectoren, de verloopkabel die hiervoor benodigd is, wordt meegeleverd bij de Smarteq outdoor antennebundel.Kortgezegd: Ja, deze bundel is geschikt voor uw R212.Let er wel op dat dit een richtantenne is, u dient te weten waar de dichtstbijzijnde zendmast van uw provider is voor het optimale resultaat.Als u in een bebosd/bebouwd gebied woont, raden wij u aan een omni (360 graden) antenne te gebruiken voor het beste resultaat.Mocht u hier een advies over willen, kunt u ons telefonisch bereiken via 030-6691226 of via e-mail via info@mobielverbinden.nl.

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

De Huawei E3272 heeft 2 CRC9 antenne connectoren, waarop een externe antenne aangesloten kan worden.Mocht het alleen voor persoonlijk gebruik zijn, kunt het beste gaan voor de CELL LMO7270 of de Poynting A-XPOL-0001.Om de dongle aan te kunnen sluiten op de antennekabels van de genoemde antennes heeft u de Smarteq connector bundel nodig.Bij gebruik van MiMo antennes zoals eerder de genoemde antennes, heeft u de Smarteq connector bundel 2x nodig.Wanneer het om meerdere gebruikers gaat, kunt u het beste gaan voor een 4G router, waar u de SIM-kaart rechtstreeks in doet.Een 4G router is stabieler en geschikt voor meer gebruikers als een dongle.Mocht u een advies willen, wij zijn te bereiken via 030-6691226 of via info@mobielverbinden.nl.Uiteraard kunt u tijdens kantooruren ook een chat met ons starten.
Kijk eens op www.ltemasten.nl, met deze site kunt u een impressie krijgen waar de dichstbijzijnde zendmasten van uw provider zich bevinden.Een antenne met een hoog dBi is niet altijd de beste keus voor uw situatie.Er bestaat geen antenne die voor iedere toepassing geschikt is.Richtantennes werken het beste in open vlaktes zoals het platteland, waar omni antennes (met een laag dBi) in bebosde/bebouwde gebieden beter werken.Graag vernemen we wat uw situatie is, zodat we u de juiste antenne(s) kunnen adviseren voor uw situatie.Neem gerust contact met ons op via 030-6691226 of info@mobielverbinden.nl.
Om de signaalsterkte van de Smarteq LPA922 antenne te bekijken kunt u het beste in de interface kijken van uw 4G/5G (modem)router dat u gebruikt. Wij raden dan ook aan om met twee personen de antenne te monteren, zodat één persoon de signaalsterkte kan controleren en de andere de antenne kan uitrichten.
Een richtantenne zoals de LPDA-92 & LPA922 kunt u het beste uitrichten met behulp van de kaarten op Antennekaart.nl waarop u duidelijk zendmasten kunt vinden. Vervolgens kunt u idealiter met twee personen de antenne uitrichten, waarbij 1 persoon de antenne uitricht en de andere in de interface van de 4G/5G modemrouter kijkt. 

Het monteren zelf kunt u doen met de meegeleverde beugel, of met een aanvullende bracket op onze webshop. 


Wees de eerste die een review schrijft!

Smarteq LPA922 4G/3G/2G

164,46 excl. btw
199,00 incl. btw