Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Ruckus M510 LTE Unleashed
Product Image 0
Product Image 1
Ruckus M510 LTE Unleashed
WiFi 5 indoor access point met LTE modem
De Ruckus M510 Unleashed is een 802.11ac access point voor vaste en mobiele (LTE) internetverbindingen met snelheden tot 1200 Mbps. Dit model heeft een ingebouwde controller en is o.a. geschikt voor voertuigen, tijdelijke locaties of omgevingen waar geen vaste internetverbinding mogelijk is.

1.095,00 excl. btw
1.324,95 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Ruckus M510 LTE Unleashed

Eigenschappen Ruckus M510 Unleashed

Mobiel LTE access point
Ingebouwde controller
802.11ac, 2:2x2 MU-MIMO
Snelheid: 300 Mbps (2,4 GHz) + 867 Mbps (5 GHz)
802.3af Power over Ethernet (PoE)
Ingebouwde GPS voor lokalisering
ChannelFly en BeamFlex+ technologie
2x Gigabit Ethernet, 1x USB 2.0
2 microSIM-kaartslots (microSIM-kaart niet meegeleverd)

Let op: Voor het openen van de SIM-kaartslots heeft u een T8 Torx schroevendraaier nodig

Access point met 4G LTE backhaul

De Ruckus M510 Unleashed is een mobiel access point met 4G LTE backhaul ondersteuning. Door het mobiele ontwerp kunt u dit access point gebruiken op diverse locaties waar geen vast internet beschikbaar is. U kunt zo bijvoorbeeld een WiFi-netwerk realiseren in voertuigen, pop-up stores of bouwplaatsen. Gebruikt u de Ruckus M510 Unleashed met zowel een vaste internetverbinding als 4G, dan kan de LTE backhaul fungeren als back-up verbinding.

Altijd een werkende WiFi-verbinding

Met Ruckus Unleashed is een goed werkend WLAN netwerk gegarandeerd. De Ruckus ZoneFlex M510 Unleashed kan gebruikt worden als standalone access point of als onderdeel van een gecentraliseerd managed WiFi-netwerk. Het netwerk bestaat dan uit één primair access point dat fungeert als virtuele controller en één access point dat wordt ingesteld als stand-by AP. De virtuele controller zorgt voor de aansturing en het beheer van het netwerk. Mocht het primaire access point uitvallen, dan zal het stand-by AP automatisch de taken van de virtuele controller overnemen. Op deze manier wordt voorkomen dat het netwerk uitvalt en komt u dus nooit zonder WiFi te zitten.

Upgraden naar externe controller

In één lokaal netwerk kunnen maximaal 50 Ruckus ZoneFlex Unleashed access points worden geplaatst. Wilt u het netwerk uitbreiden naar meer dan 50 access points, dan dient u over te stappen naar een (externe) controller, zoals de ZoneDirector 1205. De ZoneDirector 1205 ondersteunt maximaal 5 access points, maar dit aantal kan met licenties worden uitgebreid naar 150 access points. Wilt u bijvoorbeeld 51 access points inzetten, dan dient u een externe controller (ZoneDirector 1205) en 46 losse AP licenties aan te schaffen.

BeamFlex+ technologie

De ZoneFlex M510 Unleashed past verschillende Ruckus-technieken toe om de draadloze prestaties van het netwerk te optimaliseren. Een voorbeeld hiervan is BeamFlex+, waarmee de M510 zich specifiek richt op aanwezige WiFi-apparatuur. In plaats van het WiFi-signaal uit te zenden in alle richtingen, kiest het access point voor het meest ideale zendpatroon naar de gebruiker/het mobiele apparaat. De verbinding is altijd stabiel doordat de antennes het uitgezonden signaal automatisch aanpassen aan de locatie van de mobiele apparaten. Bij BeamFlex+ is er sprake van verticale en horizontale polarisatie, waardoor men bij zowel muur- als plafondmontage profiteert van de voordelen van deze techniek.

ChannelFly-technologie

Middels de ChannelFly-technologie selecteert de Ruckus ZoneFlex M510 automatisch het RF-kanaal met het beste signaal. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Zo genieten gebruikers altijd van de hoogste prestaties met dit dual-band access point. De Ruckus ZoneFlex M510 Unleashed selecteert het kanaal op basis van statistische analyses en real-time gegevens van de beschikbare capaciteit.

Ingebouwde GPS

De ingebouwde GPS functie maakt het mogelijk om de Ruckus M510 real-time te lokaliseren. Ideaal wanneer u het access point bijvoorbeeld in een voertuig gebruikt. U kunt op de kaart dan precies zien waar het voertuig zich bevindt.

Supportcontract niet inbegrepen

De Ruckus Unleashed serie wordt standaard aangeboden zonder supportcontract. Wilt u in aanmerking komen voor technische ondersteuning via KommaGo Support, dan dient u apart een supportcontract af te sluiten voor 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar. Het contract biedt tevens toegang tot software updates/upgrades en premium webcontent en tools.

Inhoud verpakking

  • Ruckus M510 Unleashed
  • Handleiding

Product Details


WiFi Standaard

WiFi 5 (11ac)

WiFi-frequentieband

2,4 GHz & 5 GHz

Indoor of outdoor

Indoor

Artikelnummer

ZFM510-U

Merk

Ruckus Wireless

Aantal producten

1-pack

Aantal streams 2,4 GHz

2x2

Aantal streams 5 GHz

2x2

Antenne aansluiting

RP-SMA (female)

LAN aansluiting

2x Gigabit LAN

Maximaal zendvermogen

24dBm/250mW

PoE

PoE+ 802.3at

PoE-injector meegeleverd

No

Roaming ondersteuning

Seamless roaming

Snelheid 2,4 GHz

300 Mbps

Snelheid 5 GHz

867 Mbps

cloudmanagement

Optioneel

Alternatieven

Ruckus M510 LTE

Ruckus M510 LTE

WiFi 5 indoor access point met LTE modem

WiFi-snelheid: 300 + 867 Mbps | 2x Gigabit LAN | Met LTE modem, 2x SIM-kaartslot
1.095,00 excl. btw
1.324,95 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

WiFi standaard


WiFi 5 (11ac)

WiFi Standaard


WiFi 5 (11ac)

WiFi-frequentieband


2,4 GHz & 5 GHz

Indoor of outdoor


Indoor

WiFi-frequentieband


2,4 GHz & 5 GHz

Indoor of outdoor


Indoor

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Ruckus M510 LTE Unleashed

1.095,00 excl. btw
1.324,95 incl. btw