Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Poynting XPOL-2 5G/4G/3G/2G
Product Image 0
Product Image 1
Poynting XPOL-2 5G/4G/3G/2G
MIMO Flatpanel Antenne 11 dBi
De Poynting XPOL-2-5G is een krachtige 5G/4G/3G/2G paneelantenne. Door het gebruik van geavanceerde materialen en technologieën zorgt deze 11dBi antenne voor uitzonderlijke verbeteringen in snelheid en bereik. De antenne is te bevestigen aan een muur, paal of mast en is weerbestendig (IP65).

155,00 excl. btw
187,55 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Poynting XPOL-2 5G/4G/3G/2G

Omschrijving Poynting XPOL-2-5G

Krachtige MIMO 5G/4G/3G/2G paneelantenne
Zeer hoge kwaliteit, maximaal bereik
Consistente breedband prestaties
11 dBi signaalversterking
Paneel antenne met 45° openingshoek horizontaal & verticaal
Inclusief twee 5 meter kabels met SMA-male aansluitingen
Te bevestigen aan muur of paal/mast
Lichtgewicht en weerbestendig (IP65)

Krachtige paneelantenne

De Poynting XPOL-2-5G is de derde generatie van de populaire XPOL-2 antenne. De mobiele 2x2 MIMO antenne is vanbinnen compleet vernieuwd: er is gebruik gemaakt van geavanceerde techologieën die resulteren in uitzonderlijke verbeteringen in bandbreedte en signaalversterking. De stralingspatronen van deze antenne zijn bovendien uiterst gecontroleerd, wat leidt tot verhoogde prestaties op het gebied van bereik en snelheid.

Frequentiebanden

De Poynting XPOL-2-5G antenne ondersteunt de nieuwe 3400-3800 MHz frequenties en is geschikt voor 2G, 3G, 4G en 5G. De antenne presteert uitstekend op de volgende frequentiebanden: 698 - 960MHz, 1700 - 2170MHz, 2300 - 2700MHz & 3400 - 3800MHz. Naast de ondersteuning van nieuwe frequenties is de versterking op 1700 MHz en 2,7 GHz gemiddeld zo’n 3dB hoger dan bij het vorige model. Dit is te danken aan het gebruik van geavanceerde materialen en het nieuwe radiator ontwerp.

Toepassing

Deze antenne is ideaal voor vaste plaatsing op een afgelegen locatie waar een hoge bandbreedte vereist is. Aangezien het een paneelantenne betreft, dient u deze uit te richten op een zendmast. De antenne is waterdicht en weerbestendig en daardoor geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

De Poynting XPOL-2-5G antenne kan aan een muur of aan een paal/mast worden bevestigd. Alle benodigdheden worden standaard meegeleverd. Daarnaast zijn twee 5 meter antennekabels met een SMA male aansluiting inbegrepen. De antennekabels van deze antenne kunnen direct aangesloten worden op de meeste 4G routers.

Inhoud verpakking

  • Poynting XPOL-2-5G
  • 2x 5 meter HDF195 antennekabel
  • Muur bevestigingsmateriaal
  • Paal bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Product Details


Soort antenne

2x2 MIMO paneel antenne

Inclusief antennekabel(s)

Ja; 5 meter

Artikelnummer

XPOL-2-5G

Merk

Poynting

EAN

6009880915750

Type montage

Muur en mast/paal

Outdoor of indoor

Outdoor antenne

5G ondersteuning

Ja

Type connector(en)

SMA-Male

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen


Deze antenne is hiervoor goed te gebruiken. Wel moet u er rekening mee houden, dat deze antenne aangesloten moet worden op een 5G/4G router voor het gebruik van het signaal van de antenne.
De Poynting XPOL-2 5G/4G/3G/2G antenne is alleen bedoeld voor mobiel internet. U sluit deze aan op een 4G/5G router en deze zet het mobiele 4G/5G signaal om in een WiFi verbinding die u kunt gebruiken op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop. Het is niet toegestaan om het mobiele signaal direct te versterken voor bijvoorbeeld betere dekking van mobiele telefonie, alleen providers kunnen hiervoor zorgen. U kunt wel naar alternatieven kijken zoals VoIP, waarbij u belt over het internet. Dit vereist wel een speciaal VoIP telefoon of VoIP applicatie en een VoIP SIP abonnement 


Snel en goede service!! Aanrader zeer betrouwbaar!

Helaas of het niet aan het signaal maar de antenne werkte super. Ook de service is super. Ik heb hem terug gestuurd en binnen 5 werkdagen stond het geld alweer op mijn bank. Goede service en als ik iets nodig heb kom ik zeker weer terug!

Geschreven door Trusted Shops

Voldoet aan verwachting , ziet er kwalitatief Goed uit

Voldoet aan verwachting , ziet er kwalitatief Goed uit

Geschreven door Trusted Shops

Poynting XPOL-2 5G/4G/3G/2G

155,00 excl. btw
187,55 incl. btw