Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Product Image 0
Poynting LPDA-92 4G/3G/2G
Richtantenne 12 dBi
Deze Poynting A-LPDA-0092 is krachtige richtantenne waarmee u zwakke 4G/3G/2G signalen versterkt met 12 dBi. Met deze weer- en vandaalbestendige antenne creëert u dus snel een stabiele, snelle en betrouwbare verbinding. Alle onderdelen die u nodig heeft zijn inbegrepen.

105,00 excl. btw
127,05 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Poynting LPDA-92 4G/3G/2G

Eigenschappen Poynting A-LPDA-0092 4G/3G/2G Richtantenne

Werkt op 4G, 3G en 2G
Voor een sterker en stabieler signaal
Frequentiebereik: 698 - 3000 MHz
Versterking: 12 dBi
Weer- en vandaalbestendig (IP65 & IK08)
Geschikt voor mast/paal montage (zie bundels voor meer opties)

Mobiele internetantenne
De Poynting A-LPDA-0092 is een 4G antenne die ook 3G en 2G ondersteunt. Doordat het signaal versterkt wordt met 12 dBi, geniet u met deze professionele antenne van beter, sneller en stabieler internet in omgevingen met slecht bereik. Praktisch is dat u deze antenne niet alleen in Nederland kunt gebruiken, ook in het buitenland werkt deze antenne prima.

Werkt op alle LTE frequenties
De A-LPDA-0092 van Poynting werkt op frequenties van 698 tot 3000 MHz. Zo geniet u overal ter wereld van een optimale verbinding, aangezien u gemakkelijk van frequentie kunt wisselen. De Poynting A-LPDA-0092 is daarnaast weer- en vandaalbestendig, dus zowel binnen als buiten te gebruiken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de verschillen tussen diverse 4G antennes? Bijvoorbeeld tussen omni-antennes, flatpanel antennes en richtantennes? Lees dan verder op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Poynting A-LPDA-0092 4G Antenne
  • Bevestigingsbeugel voor paal/mast van max. 50mm doorsnede
  • Kabel 7 meter
  • SMA-male connector
  • Handleiding

Product Details


Soort antenne

Richt antenne

Inclusief antennekabel(s)

Ja; 7 meter

Artikelnummer

A-LPDA-0092

Merk

Poynting

EAN

6009693810556

Type montage

Mast/paal; andere opties mogelijk

Outdoor of indoor

Outdoor antenne

Type connector(en)

SMA-Male

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Persoon die een advies geeft over een 4g/5g oplossing
Over dit product

Veelgestelde vragen


Deze antenne is om aan te sluiten op een 4G router en is op zichzelf niet geschikt om een GSM of 4G signaal te versterken voor een telefoon.
Ook voor op een 4G router zou deze te krachtig zijn voor een zendmast op "slechts" 3km afstand, ik zou deze normaal pas aanraden wanneer de zendmast 7km of meer weg staat.
Wel kan je een 4G router plaatsen en daar een fatsoenlijke antenne op aansluiten om stabiel en snellere wifi te krijgen vanuit die router, maar kan ik voor het bellen weinig betekenen
Deze antenne is geschikt voor elke router met SMA connectoren, waaronder de 4G routers van KPN. Hiervoor zijn 2 aansluitingen noodzakelijk om de vertrouwde 4G snelheden te kunnen bereiken.

Wij raden af deze binnen te plaatsen in verband met demping van isolatie materialen en de muren van de woning zelf. Daarnaast zijn deze antennes ongeveer een meter lang en moeten ze nauwkeurig uitgericht worden op een beschikbare zendmast die te vinden zijn via deze website.

Met de meegeleverde 7 meter antenne kabels zou het mogelijk moeten zijn een fatsoenlijke plek aan de gevel te vinden om deze te kunnen installeren.


Wees de eerste die een review schrijft!

Poynting LPDA-92 4G/3G/2G

105,00 excl. btw
127,05 incl. btw