Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Pepwave PDX
Portable 4G+ router, 4x LTE-A CAT12 modem
Een veilige, stabiele 4G+ internetverbinding opzetten op een externe locatie? De Pepwave PDX is een alles-in-één LTE-A router die overal inzetbaar is. De bevat vier LTE-A modems en vier SIM-kaartslots, zodat u nooit zonder verbinding zit. Veelzijdige connectiviteit in een weerbestendige behuizing.

14.999,00 excl. btw
18.148,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave PDX

Eigenschappen Peplink PDX 4G+:

Mobiele LTE-A router met WiFi 5 (1166 Mbps)
Met 4x 4G+ LTE-A modem en 4x redundant SIM-kaartslot
Ingebouwde antennes: 8x Cellular, 1x GPS, 4x WiFi
5x Gigabit Ethernet LAN-poort, 2x WAN-poort
Stroom: 1x AC input, 1x USB output, tot 7x LAN met 802.3af PoE output
Weerbestendig (IP55) en schokbestendig (MIL-STD-810H 514)

Bekijk de Pepwave PDX LTE-A


Mobiele 4G+ LTE-A router

Met de mobiele Peplink PDX zet u in no-time een stabiele netwerkverbinding op. De router is voorzien van vier cellulaire modems met vier redundante SIM-kaartslots zodat er altijd een netwerkverbinding voorhanden is. Een perfecte router voor gebruik op tijdelijke werklocaties zoals bouwplaatsen of evenemententerreinen. En wat dacht u van ad-hoc situaties zoals een centraal commandocentrum tijdens rampen? Dankzij de robuuste, weerbestendige behuizing kan de router wel tegen een stootje.

Vier modems

De Pepwave PDX is uitgerust met vier cellulaire modems met elk een SIM-kaartslot. Hierdoor kunt u mobiel internet ontvangen van maximaal vier providers. Handig wanneer meer bandbreedte nodig is of wanneer een provider op een bepaalde locatie een minder stabiele verbinding biedt dan een andere. Zo bent u verzekerd van snelle en betrouwbare connectiviteit en verzendt u veilig projectgegevens, e-mails, plannen en blauwdrukken tussen personeel, locaties en het hoofdkantoor.

WiFi en PoE

Het is mogelijk om apparatuur via WiFi 5 van een draadloze netwerkverbinding te voorzien. Voor het bekabeld aansluiten van bijvoorbeeld IP-camera’s, access points of IP-telefoons, beschikt de Pepwave PDX daarnaast over maximaal zeven PoE poorten. Via 802.3af Power over Ethernet wordt de aangesloten apparatuur niet alleen van een netwerkverbinding voorzien, maar ook direct van stroom. De router wordt zelf gevoed door AC netstroom. Is er geen stroomnet in de buurt, dan kunt u kiezen voor een apart verkrijgbare accu die volledig opgeladen tot 9 uur meegaat.

Robuuste behuizing

De robuuste behuizing maakt de Pepwave PDX geschikt voor uiteenlopende werkomgevingen en weersomstandigheden. De case is namelijk schokbestendig tegen trillingen tot 7,7G (MIL-STD-810H 514) en werkt bij temperaturen van -40 ° tot 45 ° C. Ook is de stevige behuizing sproeiwaterdicht (IP55) en beschermd tegen stof.

Wordt ondersteund door InControl2

De Pepwave PDX wordt ondersteund door InControl2; Peplinks SD-WAN netwerkbeheerplatform in de cloud. Stel SpeedFusion netwerken in, breng bulkconfiguratiewijzigingen aan, bepaal het firmwarebeleid en bouw een captive portal. En dat allemaal op afstand. Voor het gebruik van InControl2 ontvangt u een 1-jarige licentie. Deze kunt u voor afloop verlengen.

Inhoud verpakking

  • Peplink PDX portable 4G+ router
  • Voedingskabel
  • Car plug
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

PDX-LTEA-K-T

Merk

Peplink

2G ondersteuning

Nee

VPN mogelijkheden

Nee

Loadbalancing

Nee

GPS lokalisering

Nee

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave PDX

14.999,00 excl. btw
18.148,79 incl. btw