Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX Transit DUO
Product Image 0
Product Image 1
Pepwave MAX Transit DUO
4G+ LTE-A M2M Router
De Pepwave MAX Transit DUO is een uitstekende 4G+ LTE-A router. Met maximaal 4 SIM-kaarten, 2 embedded modems en dual band AC WiFi biedt u uw klanten het internet dat ze verwachten, eventueel met een Social WiFi captive portal. De Pepwave MAX Transit DUO is geschikt voor ongeveer 150 gebruikers.

1.899,00 excl. btw
2.297,79 incl. btw
Bel voor levertijd
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Pepwave MAX Transit DUO

Eigenschappen Pepwave MAX Transit DUO

Professionele 4G+ router voor de transportsector
4 SIM-slots, 2 modems
Dual band WiFi b/g/n/a/ac
Social WiFi captive portal
IPSec VPN & PepVPN
SpeedFusion bonding (optioneel), loadbalancing en WAN failover
Uitgebreide data over uw klanten
Ondersteunt externe portals voor advertentie inkomsten
Aanbevolen maximale hoeveelheid gebruikers: 150

Professionele router voor de transportsector
De Pepwave MAX Transit DUO is de best mogelijke router die u op dit moment kunt krijgen voor de transportsector. Dit apparaat beschikt over twee embedded modems en heeft 4 SIM-slots. Hierdoor is een stabiele internetverbinding voor uw klanten gegarandeerd. De Pepwave MAX Transit DUO is daarnaast eenvoudig te installeren, ook op DIN-rails.

4 SIM-slots
De MAX Transit DUO beschikt over 2 embedded modems en 4 SIM-slots. Het voordeel hiervan is dat de internetverbinding nooit kan wegvallen. Mocht een netwerk van een provider last hebben van storing, dan schakelt het apparaat automatisch over op een wel werkend netwerk. zo wordt de downtime van uw mobiele internetverbinding beperkt tot een absoluut minimum.

Automatische WAN failover
De MAX Transit maakt gebruik van automatische failover; de MAX Transit zal automatisch overschakelen naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen ethernet WAN, WiFi als WAN of 3G/4G. Speedfusion failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

Dual band AC WiFi
De Pepwave MAX Transit DUO biedt dual band WiFi met hoge snelheden. Op de 2,4 GHz band genieten uw klanten van downloadsnelheden tot 300Mbps en op de 5 GHz band is dit tot maar liefst 866Mbps. Het fijne van deze router is dat het apparaat gelijktijdige dual band WiFi mogelijk maakt, waardoor u beschikt over twee onafhankelijke draadloze netwerken.

IPsec VPN & PepVPN
De Pepwave MAX Transit DUO ondersteunt site-to-site IPsec VPN. Hiermee kunt u een beveiligde VPN tunnel opbouwen met een ander apparaat met VPN ondersteuning. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion bonding (optioneel) en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie. Bij de Pepwave MAX Transit DUO is er een optionele licentie benodigd om SpeedFusion bonding te kunnen gebruiken.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.Social WiFi captive portal
Steeds meer internetgebruikers in de vervoerssector zitten voortdurend op social media. Is het dan niet ideaal als ze ook via social media kunnen inloggen op uw WiFi hotspot? Met de Pepwave MAX Transit wordt dit mogelijk. Met een volledig aanpasbare inlogportal kunt u uw klanten toegang geven door in te loggen via Facebook, Google ID, Twitter, Instagram, LinkedIn en Sina Weibo. Op deze manier verzamelt u ook waardevolle informatie over uw klanten, wat u weer kunt gebruiken voor marketingdoeleinden.

Cloud management
De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX Transit opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Ondersteunt externe portals voor advertentie-inkomsten
De MAX Transit DUO van Pepwave ondersteunt externe portals, waardoor u eenvoudig kunt verbinden met een advertentie-server. Hierdoor is het mogelijk om uw WiFi hotspot te veranderen in een inkomstenbron voor advertenties. Zo kunt u uw investering op een mooie en zinvolle manier terugverdienen.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX Transit DUO
  • 4 4G antennes
  • 2 WiFi antennes
  • 1 GPS antenne
  • Handleiding

Product Details


Aantal SIM-slots

4 SIM-slots

WiFi standaard

WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN

1 - Aantal LAN poorten

1.000000

WAN-poorten

1x WAN

Artikelnummer

MAX-TST-DUO-LTEA-W-T

Merk

Peplink

EAN

611553254804

Aantal interne modems

2 interne modems

2G ondersteuning

Nee

USB-poorten

Nee

VPN mogelijkheden

Ja

Loadbalancing

Ja

VPN snelheidsbundeling

Ja; middels licentie

GPS lokalisering

Ja

Cloudmanagement

Ja; middels licentie

Maximale downloadsnelheid

200 Mbps (CAT.5 4G+)

Antenneaansluitingen voor

4G/3G; WiFi & GPS

Voeding via

Stopcontact; power block of powerbank

Type behuizing

Metaal (indoor)

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX Transit DUO

1.899,00 excl. btw
2.297,79 incl. btw