Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX Transit
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX Transit
M2M 4G LTE Router
De Pepwave MAX Transit is een 4G LTE router voor de transportsector. Dit apparaat heeft twee SIM-slots, ondersteunt dual band WiFi en biedt de mogelijkheid om uw klanten te laten inloggen op uw netwerk via een Social WiFi captive portal. De Pepwave MAX Transit is geschikt voor 150 gebruikers.

899,00 excl. btw
1.087,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Pepwave MAX Transit

Eigenschappen Pepwave MAX Transit

Professionele router voor de transportsector
2 SIM-slots, 1 modem
Dual band WiFi b/g/n/a/ac
Social WiFi captive portal
WAN failover & loadbalancing
IPsec VPN & PepVPN
Uitgebreide data over uw klanten
Ondersteunt externe portals voor advertentie-inkomsten
Aanbevolen maximale hoeveelheid gebruikers: 150


Professionele router voor de transportsector
De Pepwave MAX Transit is de ideale router voor de transportsector. Met dit apparaat kunt u voortaan razendsnel dual-band 11ac WiFi aanbieden aan uw passagiers. Een stukje extra service wat klanten absoluut verwachten in deze tijd. En de Pepwave MAX Transit is ook nog eens eenvoudig te installeren en te bevestigen op een DIN-rail.

2 SIM-slots
Met de Pepwave MAX Transit heeft u altijd een stabiele internetverbinding. Er is plaats voor 2 SIM-kaarten, waardoor u altijd verzekerd bent van een krachtig netwerk. In het geval dat er één provider netwerkproblemen heeft, neemt de andere SIM-kaart het over zodat de internetverbinding voor uw klanten niet in gevaar komt.

Automatische WAN failover
De MAX Transit maakt gebruik van automatische failover; de MAX Transit zal automatisch overschakelen naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen ethernet WAN, WiFi als WAN of 3G/4G. Speedfusion failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

Dual band AC WiFi
De Pepwave MAX Transit biedt dual band WiFi met hoge snelheden. Op de 2,4 GHz band genieten uw klanten van downloadsnelheden tot 300Mbps en op de 5 GHz band is dit maar liefst tot 866Mbps. Het fijne van deze router is dat het apparaat gelijktijdige dual band WiFi mogelijk maakt, waardoor u beschikt over twee onafhankelijke draadloze netwerken.

IPsec VPN & PepVPN
De Pepwave MAX Transit DUO ondersteunt site-to-site IPsec VPN. Hiermee kunt u een beveiligde VPN tunnel opbouwen met een ander apparaat met VPN ondersteuning. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

Loadbalancing
Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.

Social WiFi captive portal
Steeds meer internetgebruikers in de vervoerssector zitten voortdurend op social media. Is het dan niet ideaal als ze ook via social media kunnen inloggen op uw WiFi hotspot? Met de Pepwave MAX Transit wordt dit mogelijk. Met een volledig aanpasbare inlogportal kunt u uw klanten toegang geven door in te loggen via Facebook, Google ID, Twitter, Instagram, LinkedIn en Sina Weibo. Op deze manier verzamelt u ook waardevolle informatie over uw klanten, wat u weer kunt gebruiken voor marketingdoeleinden.

Cloud management
De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX Transit opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Ondersteunt externe portals voor advertentie-inkomsten
De MAX Transit van Pepwave ondersteunt externe portals, waardoor u eenvoudig kunt verbinden met een advertentie-server. Hierdoor is het mogelijk om uw WiFi hotspot te veranderen in een inkomstenbron voor advertenties. Zo kunt u uw investering op een mooie en zinvolle manier terugverdienen.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX Transit
  • 12V2A voedingsadapter
  • 2x 5dBi Wi-Fi antenne
  • 1x GPS antenne
  • 2x 2dBi 4G LTE antenne (4G LTE)
  • 1 paar bevestigingsbeugels

Product Details


1 - Aantal LAN poorten

1.000000

WiFi Standaard

WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN

WAN poorten

1x WAN

Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

Artikelnummer

MAX-TST-E-T

Merk

Peplink

EAN

799471113639

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

1 intern modem

Antenne aansluiting

4G/3G; WiFi & GPS

GPS lokalisering

Yes

Maximale downloadsnelheid

200 Mbps (CAT.5 4G)

Type behuizing

Metaal (indoor)

USB poorten

Nee

VPN ondersteuning

Nee

Voeding via

Stopcontact; power block of powerbank

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX Transit

899,00 excl. btw
1.087,79 incl. btw