Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX HD4 LTEA
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX HD4 LTEA
4G+ LTE-A M2M Router
De Pepwave MAX HD4 is een zeer complete router met 4 ingebouwde LTE-A modems die 4G+ internet ondersteunen. De router werkt onder extreme omstandigheden en is beveiligd met DoS preventie en firewall. Deze versie is geschikt voor wereldwijd gebruik.

5.999,00 excl. btw
7.258,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX HD4 LTEA

Eigenschappen Pepwave MAX HD4-LTEA-W-T Multi-WAN 4G+ Router

Downloadsnelheid: 300 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual band 802.11ac WiFi (ook als WAN)
Wereldwijd inzetbaar
SpeedFusion, loadbalancing en WAN failover
4G+ USB modem ondersteuning
DoS preventie
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
GPS voor tracking en fleetmanagement
4 ingebouwde 4G+ modems, in totaal 8 SIM-slots
8 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
4 externe WiFi antenne aansluitingen (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
2 Gigabit WAN poorten
8 Gigabit WAN poorten
1 USB poort

Uitgebreide industriële mobiele 4G LTE router
De Pepwave MAX HD4 is een zeer complete router met 4 ingebouwde 4G+ modems. Deze router kan functioneren onder extreme omstandigheden en kan temperaturen tussen de -40 tot 65 °C aan. Deze router is de ideale oplossing voor zakelijke omgevingen waarbinnen veel netwerkverkeer plaatsvindt.

Geschikt voor wereldwijd gebruik
U heeft met de LTEA-W-T versie van de Pepwave MAX HD4 beschikking tot 4 ingebouwde 4G modems met elk 2 SIM-kaart ingangen. Alle modems zijn geschikt voor wereldwijd gebruik. U heeft de mogelijkheid om maar liefst 8 SIM-kaarten te gebruiken.

Automatische failover
Het is belangrijk om in professionele omgevingen altijd te beschikken over een goede internetverbinding. De Pepwave MAX HD4 zorgt hiervoor met automatische failover. Wanneer een verbinding wegvalt, schakelt het apparaat automatisch over op een beschikbare verbinding. De Pepwave MAX HD4 kan verbindingen oppakken van WAN, WiFi, 3G of 4G+.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G+ verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G+ doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.QoS
De QoS-functie zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande datastromen met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Met bandwith control kan per poort of per IP-adres de gebruikte bandbreedte worden bepaald. Ook kan voorrang worden gegeven aan bepaalde applicaties of verkeersstromen.

Stateful Firewall
De MAX HD4 LTE beschikt over een Stateful firewall met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

GPS voor tracking en fleetmanagement
De Pepwave MAX HD4 is uitgerust met een ingebouwde GPS. Daardoor kunt u live volgen waar voer- of vaartuigen zich bevinden. Deze router komt daarom goed van pas in de scheepvaart- of vervoerssector.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD4 LTE-A op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD4 LTE opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.Toepassingsmogelijkheden
Deze router is een zeer veelzijdig apparaat en kan in verschillende situaties waar een snelle en stabiele internetverbinding belangrijk is worden ingezet. Om een idee te krijgen, een aantal voorbeelden:

Extreme situaties: De Pepwave MAX HD4 is bestand tegen extreme omstandigheden. Ideaal voor gebruik bij hoge- of lage temperaturen zoals bij brand, schokgevoelige gebieden of locaties met heftige weersomstandigheden.

Vervoerssector: Deze router biedt een snelle en stabiele internetverbinding in vele situaties. Voor internet in de bus of trein is dit apparaat ideaal.

Retail: Binnen de retailwereld wordt het steeds belangrijker om een snelle en stabiele dataverbinding te realiseren. Bijvoorbeeld voor de interne communicatie en het communiceren met het hoofdkantoor. Ook pinautomaten vereisen een goede internetverbinding.

Televisie- en filmbranche: In de televisie- en filmwereld is een stabiele internetverbinding onmisbaar. De Pepwave MAX HD4 LTE-A zorgt voor die stabiele verbinding en is tevens geschikt voor het realiseren van snel internet.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Speedfusion of andere belangrijke functies van deze Pepwave M2M router? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • MAX HD4 LTE-A
  • 12 V voeding
  • 8 2dBi 4G antennes
  • 4 5dBi WiFi antenne
  • 1 GPS antenne
  • Bevestigingsbeugels

Product Details


1 - Aantal LAN poorten

8.000000

WiFi Standaard

WiFi 4 (11n) & WiFi WAN

WAN poorten

2x WAN

Aantal SIM-slots

8 SIM-slots

Artikelnummer

MAX-HD4-LTEA-W-T

Merk

Peplink

EAN

611553254637

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

4 interne modems

Antenne aansluiting

4G/3G; WiFi & GPS

GPS lokalisering

Yes

Maximale downloadsnelheid

300 Mbps (CAT.6 4G+)

Type behuizing

Metaal (indoor)

USB poorten

1x USB

VPN ondersteuning

Ja

Voeding via

Stopcontact of power block

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX HD4 LTEA

5.999,00 excl. btw
7.258,79 incl. btw