Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX HD2 IP67
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX HD2 IP67
Outdoor 4G LTE M2M Router
De Pepwave MAX HD2 IP67 LTE is de sterkste en meest robuuste M2M 4G LTE router uit de MAX-serie van Peplink. De router is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht zoals de scheepvaart, olieplatform of bouwplaats. De MAX HD2 IP67 LTE is stof- en waterdicht.

2.699,00 excl. btw
3.265,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX HD2 IP67

Eigenschappen Pepwave MAX HD2 IP67 LTE

Downloadsnelheid: 100 Mbps, unloadsnelheid: 50 Mbps
Ook leverbaar in wereldwijd bruikbare uitvoering
Dual modem, 4 SIM-slots
Zeer stabiel en robuust
Geschikt voor buitengebruik: stof- en waterdicht (IP67)
SpeedFusion, loadbalancing en failover
IPsec VPN & PepVPN, QoS en SPI firewall
Cloud management
1 WAN poort
1 LAN poort
Zeer robuuste industriële mobiele 4G router
De Pepwave MAX HD2 IP67 LTE is de meest robuuste M2M 4G router in zijn klasse. De MAX HD2 IP67 LTE is te gebruiken onder extreme omstandigheden: de router is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is ook nog eens stof- en waterdicht. De HD2 IP67 heeft 2 dual-SIM 4G modems en heeft daarnaast ook een WAN-poort. Een ideale router voor veeleisende industriële omgevingen in de buitenlucht.

Geschikt voor Europa, Azië, Afrika en Australië
U heeft met de LTE-E-T versie van de Pepwave MAX HD2 IP67 beschikking tot 2 ingebouwde 4G modems met elk 2 SIM-kaart ingangen. Alle ingangen zijn geschikt voor gebruik in Europa, Azië, Afrika en Australië. U heeft de mogelijkheid om 4 SIM-kaarten te gebruiken. Wilt u de router ook in Noord- en Zuid-Amerika gebruiken? Dan heeft u de UE-T versie nodig.

2 modems, 4 SIM-slots
De twee 4G modems zorgen ervoor dat u 2 SIM-kaarten tegelijkertijd kunt gebruiken, de andere 2 SIM-kaarten kunnen gebruikt worden voor failover. De MAX HD2 IP67 LTE maakt zowel gebruik van failover als loadbalancing. Door middel van failover kan de router overschakelen naar een andere WAN-connectie als de huidige verbinding wegvalt. Middels loadbalancing kan de router het internet verkeer op meerdere manieren verdelen over de beschikbare WAN-connecties.

Automatische WAN failover
U bent altijd verzekerd van een werkende verbinding met automatische failover; de MAX HD2 IP67 LTE zal automatisch overschakelen naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen WAN of 4G/3G. De hot failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan, u kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met SpeedFusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.QoS
De QoS-functie zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande datastromen met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Met bandwith control kan per poort of per IP-adres de gebruikte bandbreedte worden bepaald. Ook kan voorrang worden gegeven aan bepaalde applicaties of verkeersstromen.

Stateful Firewall
De MAX HD2 IP67 LTE beschikt over een Stateful firewall met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD2 IP67 op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD2 IP67 LTE opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.

Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX HD2 IP67 LTE is met name geschikt voor situaties in de buitenlucht waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Scheepvaart
  • Hulpdiensten en veiligheid
  • Bouwplaats


Inhoud verpakking

  • MAX HD2 IP67 LTE
  • Waterproof Power Connector Kit
  • 2x Waterproof Ethernet Connector Kit
  • Mounting Kit
  • PoE injector los verkrijgbaar

Product Details


Aantal LAN poorten

1.000000

WAN poorten

1x WAN

Aantal SIM-slots

4 SIM-slots

WiFi Standaard

Nee

Artikelnummer

MAX-HD2-M-LTE-E-IP67

Merk

Peplink

EAN

799471112366

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

2 interne modems

Antenne aansluiting

4G/3G

GPS lokalisering

No

Maximale downloadsnelheid

100 Mbps (CAT.3 4G)

Type behuizing

Metaal (outdoor)

USB poorten

Nee

VPN ondersteuning

Ja

Voeding via

PoE (Power over Ethernet)

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX HD2 IP67

2.699,00 excl. btw
3.265,79 incl. btw