Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

DrayTek Vigor 2927Lac
Product Image 0
DrayTek Vigor 2927Lac
Multi WAN Gigabit 4G LTE WiFi Router
De DrayTek Vigor 2927Lac is een Gigabit router met een ingebouwd dual-SIM 4G modem en WiFi (802.11ac). Via 4G zijn doorvoersnelheden tot 300 Mbps mogelijk. Het apparaat is daarom uitermate geschikt voor omgevingen waar een snelle back-up verbinding vereist is. De Vigor 2927Lac is simlockvrij.

436,93 excl. btw
528,69 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


DrayTek Vigor 2927Lac

Eigenschappen DrayTek Vigor 2927Lac

Ingebouwd dual-SIM 4G LTE modem
802.11ac Wave 2 WiFi (2,4 en 5 GHz)
Doorvoersnelheid: 1733 + 300 Mbps
6 Gigabit LAN poorten, 2 Gigabit WAN poorten
1 USB-poort voor extra 3G/4G modem, printer of opslag
Inbound en Outbound Load Balancing
Poort-based en Tag-based VLAN (802.1q)
50 gelijktijdige VPN tunnels, inclusief 25x SSL VPN
Ondersteunt OpenVPN
Object based firewall met o.a. content filtering
Centraal te beheren met andere DrayTek Vigor apparaten
Ideaal voor kleinzakelijke omgevingen

Krachtige 4G LTE router met WiFi

De DrayTek Vigor 2927Lac is een zeer betrouwbare 4G LTE router met uitgebreide mogelijkheden. Dit model biedt 802.11ac Wave 2 WiFi met snelheden tot 1733+300 Mbps. Doordat deze router zowel bekabelde als mobiele internetverbindingen ondersteunt, kun je hem vrijwel overal gebruiken. Handig is dat je meerdere verbindingen tegelijkertijd kan aansluiten, waardoor je altijd beschikt over een back-up wanneer de primaire verbinding wegvalt. De DrayTek Vigor 2927Lac levert een 4G snelheid tot 300 Mbps en een uploadsnelheid tot 50Mbps. De dual-SIM router is simlockvrij, dus je kunt twee SIM-kaarten van verschillende providers plaatsen.

Aansluitingen

Qua netwerkaansluitingen beschikt de DrayTek V2927Lac over 2 Gigabit WAN-poorten met load balancing en failover en 6 Gigabit-LAN poorten. Dankzij load balancing wordt de beschikbare bandbreedte gelijkmatig verdeeld over de aangesloten internetverbindingen, terwijl failover zorgt voor het automatisch overschakelen naar de back-up verbinding bij storingen. Ook is er 1 multi-functionele USB-poort aanwezig voor een extra 3G/4G modem, opslagapparaat of printer. Deze wordt automatisch gedeeld met alle gebruikers van het netwerk.

Externe LTE antennes

Naast 4 WiFi-antennes, is de DrayTek V2927Lac uitgerust met 2 LTE-antennes die voor ongekend 4G-bereik zorgen. Deze antennes zijn draai- en kantelbaar en zijn uitgerust met een verlengkabel van 1 meter. Zo zijn ze nog eenvoudiger op de beste locatie te plaatsen voor een optimaal ontvangst. Uiteraard is het mogelijk de antennes te vervangen door antennes naar keuze.

Ingebouwde firewall

De DrayTek Vigor 2927Lac beschikt over een krachtige en veelzijdige firewall voor een optimale beveiliging van het netwerk. Aan de hand van regels kan de firewall de communicatie van en naar een netwerk verbieden of juist toestaan. Per IP-adres, poortnummer en protocol zijn de instellingen aan te passen. Ook zijn de instellingen toepaspaar op inkomende VPN-verbindingen. De firewall is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) en ondersteunt configuratieopties als Port redirection, DMZ host en open ports.

VPN mogelijkheden

Voor mensen die vaak onderweg zijn en graag op een eenvoudige, maar ook veilige manier het bedrijfsnetwerk willen benaderen, is VPN-toegang essentieel. De DrayTek Vigor 2927Lac biedt ondersteuning voor 50 simultane IPSec VPN tunnels. Hierbij hoeft geen VPN client software geïnstalleerd te worden, zodat een telewerker overal waar een computer met internet aanwezig is een beveiligde VPN tunnel naar het bedrijfsnetwerk kan opzetten. Denk hierbij aan een openbare computer in een internetcafé of op een vliegveld.

WAN Budget

De geïmplementeerde WAN budget functie helpt je met het beheren van het datagebruik op elke WAN-link in een specifieke periode. Hiermee kan een quotum worden gegeven, en zal de DrayTek LTE router een meldingsbericht sturen of de interface afsluiten wanneer de limiet wordt bereikt.

SIM Budget

Ook beschikt dit LTE model over de DrayTek SIM budget functionaliteit. Hierdoor is het mogelijk een databudget voor de twee simkaarten in de router in te stellen én te monitoren. Wanneer de datalimiet van één simkaart is bereikt, wordt automatisch overgeschakeld naar de andere simkaart. Een kostenefficiënte oplossing indien 4G essentieel is, maar de databundels beperkt nodig zijn. Zonder om de productiviteit te verlagen, houd je de kosten in de hand en geef je medewerkers toegang tot de data die ze alleen echt nodig hebben.

Beheer in de DrayTek Router app

Om gebruikers meer flexibiliteit te bieden, worden er telkens meer functionaliteiten toegevoegd aan de DrayTek routers. Om volledige controle te houden over de functionaliteiten van je router, is het mogelijk om met de DrayTek Router applicatie je netwerk moeiteloos in te stellen en aan te passen. Zo word je door de app begeleid tijdens het opzetten van het netwerk, kun je VPN en WAN splitsen met route policy en stel je verschillende beperkingsniveaus in voor ouderlijk toezicht.

Inhoud verpakking

  • DrayTek Vigor 2927Lac
  • 4x 4G antenne
  • Stroomkabel en adapter
  • Handleiding

Product Details


Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi standaard

WiFi 5 (11ac)

1 - Aantal LAN poorten

5.000000

WAN-poorten

2x WAN

Artikelnummer

V2927Lac

Merk

DrayTek

EAN

4710484740960

Aantal interne modems

1 intern modem

2G ondersteuning

Nee

USB-poorten

1x USB

VPN mogelijkheden

Ja

Loadbalancing

Ja

VPN snelheidsbundeling

Nee

GPS lokalisering

Nee

Cloudmanagement

Nee

Licentieduur

n.v.t.

Maximale downloadsnelheid

300 Mbps (CAT.6 4G+)

Antenneaansluitingen voor

4G/3G & WiFi

Voeding via

Stopcontact

Type behuizing

Plastic (indoor)

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Persoon die een advies geeft over een 4g/5g oplossing
Over dit product

Veelgestelde vragen


Ja, in de Draytek 2927LAC past een normaal formaat simkaart.


Wees de eerste die een review schrijft!

DrayTek Vigor 2927Lac

436,93 excl. btw
528,69 incl. btw