Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Pepwave MAX 700

4G LTE M2M Quad USB Router

1.999,00excl. btw

2.418,79incl. btw

MKB

Pepwave MAX 700
4G LTE M2M Quad USB Router

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.68/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Pepwave MAX 700 is een ruggedized 4G LTE router met een doorvoersnelheid van 200Mbps. De router is ideaal voor onderweg en beschikt over GPS, WiFi en een geïntegreerde 4-poorts Gb Switch. Verder heeft dit apparaat 2 Gigabit WAN poorten, 4 Gigabit LAN poorten en 4 USB poorten.

Eigenschappen Pepwave MAX 700

Quad USB 4G LTE M2M Router
Downloadsnelheid: 200 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual band 802.11a/b/g/n/ac WiFi (ook als WAN)
Compatibel met honderden modems
IPSec VPN & PepVPN
SpeedFusion, failover, loadbalancing
QoS en Stateful Firewall
4 externe WiFi antenne aansluitingen (RPSMA-Female)
4 Gb LAN poorten, 2 Gb WAN poorten, 4 USB WAN poortenQuad USB 4G LTE M2M Router
De Pepwave MAX 700 is een mobiele 4G LTE router met robuuste behuizing. Daardoor is dit apparaat geschikt voor de meest veeleisende situaties. Deze router beschikt over 4 Gigabit LAN poorten, 2 WAN poorten en 4 USB poorten voor het aansluiten van uw modems. De Pepwave MAX 700 ondersteunt meer dan 250 verschillende USB modems van 100 verschillende providers. De router beschikt daarnaast over een geïntegreerde 4-poorts Gigabit switch. Hierdoor wordt het aantal kabels sterk gereduceerd en wordt extra hardware overbodig.

Automatische failover
Het is belangrijk om in professionele omgevingen altijd te beschikken over een goede internetverbinding. De Pepwave MAX HD4 zorgt hiervoor met automatische failover. Wanneer een verbinding wegvalt, schakelt het apparaat automatisch over op een beschikbare verbinding. De Pepwave MAX HD4 kan verbindingen oppakken van WAN, WiFi, 3G of 4G.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.QoS
De QoS-functie zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande datastromen met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Met bandwith control kan per poort of per IP-adres de gebruikte bandbreedte worden bepaald. Ook kan voorrang worden gegeven aan bepaalde applicaties of verkeersstromen.

Stateful Firewall
De MAX 700 beschikt over een Stateful firewall met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX 700 op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX 700 opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Speedfusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
 • Pepwave MAX 700
 • Voedingsadapter
 • 4 5dBi WiFi Antennes
 • Handleiding

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAS-GN2-R
EAN 670541225325
Aantal SIM-slots Geen, via USB WAN
Aantal interne modems Geen, via USB WAN
Maximale downloadsnelheid 200 Mbps (CAT.5 4G)
WiFi standaard WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN
LAN-poorten 4x LAN
WAN-poorten 2x WAN
USB-poorten 4x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja
GPS lokalisering Nee
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Antenneaansluitingen voor 4G/3G & WiFi
Voeding via Stopcontact of power block
Type behuizing Metaal (indoor)
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1226
E-mail

Peplink Etailer

Accessoires

 • Peplink PoE Activation Kit

  voor 802.03at PoE Output

  79,00excl. btw

  95,59incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen