Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

DrayTek Vigor 2865L

4G LTE VDSL2/ADSL2+ Modem Router SuperVectoring

429,75excl. btw

520,00incl. btw

DrayTek Vigor 2865L
4G LTE VDSL2/ADSL2+ Modem Router SuperVectoring

429,75 excl. btw

520,00 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.27/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Draytek Vigor 2865L is een veelzijdige ADSL2+/VDSL2 modem-router met dual-SIM 4G-module en 6 Gigabit Ethernet-poorten. De ingebouwde firewall en VPN-mogelijkheden maken de Draytek Vigor 2865L een geschikte keuze voor kleinzakelijke omgevingen.

Eigenschappen Draytek Vigor 2865L

Zakelijke multi-WAN router met dual-SIM 4G module
Geschikt voor analoge ADSL2+ en VDSL2 verbinding
SuperVectoring VPlus voor extra hoge snelheid
4G-snelheden tot 300 Mbps (Cat.6)
Ingebouwde firewall en VPN-mogelijkheden
Ondersteunt tot 32 IPsec VPN-tunnels en OpenVPN
5x Gigabit LAN, 1x Gigabit WAN/LAN en 1x USB 2.0
Load balancing met failover techniek
Netwerk op de delen in maximaal 8 subnetten (VLANs)

ADSL2+/VDSL2 modem/router met 4G module

De Draytek Vigor 2865L is een veelzijdige 4G LTE modem-router voor kleinzakelijke omgevingen. Het apparaat is voorzien van een dual-SIM slot die 3G/4G SIM-kaarten van alle providers ondersteunt. Via 4G profiteert u van snel mobiel internet tot 300 Mbps op al uw aangesloten netwerkapparatuur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om 2 vaste internetverbindingen aan te sluiten op 2 WAN-poorten.

Er kan slechts één 4G verbinding actief zijn, maar deze verbinding is wel te combineren met de andere WAN verbinding(en). Dankzij failover schakelt de Draytek Vigor 2865L automatisch over op de back-up verbinding als de primaire verbinding wegvalt.

SuperVectoring (Vplus) technologie

De Draytek Vigor 2865L ondersteunt VDSL SuperVectoring 35b, ook wel Vplus genoemd. Door twee koperen aderparen te combineren zorgt deze technologie voor hogere snelhden en een groter frequentiebereik. Hierdoor zijn snelheden tot 300 Mbps downstream en 100 Mbps upstream mogelijk.

Ingebouwde firewall

In de Draytek Vigor 2865L zit een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection en DDoS bescherming. Schadelijke data worden tijdig gedetecteerd en onderschept voordat ze uw computer binnendringen. En wanneer een DDoS aanval wordt gedecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren. Daarnaast kunt u contentfiltering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren op basis van opgegeven URL's of zoekwoorden.

VLAN ondersteuning

Met de VLAN functionaliteit van de Draytek 2865L kunt u 8 verschillende subnetten aanmaken voor specifieke gebruikers of apparatuur; denk bijvoorbeeld aan een apart netwerk voor bezoekers, medewerkers en beveiligingscamera's. Bezoekers kunt u doorsturen naar een speciale inlogpagina, waar ze zich kunnen aanmelden voordat zij toegang krijgen tot internet. Deze inlogpagina is te customizen zodat de lay-out en vormgeving aansluiten bij uw bedrijf.

VPN-netwerk

De Draytek Vigor 2865L is uitgerust met een geïntegreerde VPN-server om VPN-tunnels te creëren naar uw netwerk. Dit houdt in dat op afstand een veilige verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt. Zo kan een thuiswerker bijvoorbeeld vanaf huis het bedrijfsnetwerk benaderen en krijgt hij toegang tot alle servers en documenten. Deze router ondersteunt maximaal 32 gelijktijdige VPN-tunnels.

AP Management via web interface

Maakt u in uw netwerk gebruik van meerdere Draytek access points en switches, dan kunt u deze centraal beheren via de web interface van de Draytek Vigor 2865L. Dit maakt het beheer en onderhoud een stuk eenvoudiger. Via AP management is het bijvoorbeeld mogelijk om de status van maximaal 30 access points te bekijken en instellingen te wijzigen. Ook kunt u via de interface o.a. zien welke clients verbonden zijn en hoeveel bandbreedte ze verbruiken.

Inhoud verpakking

 • Draytek Vigor 2865L
 • Netstroomadapter
 • Ethernetkabel
 • 4G-antennes
 • Handleiding

Specificaties

Merk DrayTek
Artikelnummer V2865L-A
EAN 4710484742872
Type verbinding 4G + ADSL & VDSL over analoog
Wi-Fi verbinding Geen Wi-Fi
Aantal LAN poorten 5x LAN
VPN mogelijkheid Ja
VDSL Bonding Nee
VDSL Vectoring Ja
FXS poort Nee
Cloudmanagement Nee
Licentieduur n.v.t.

Alternatieven

 • DrayTek Vigor 2865Lac

  4G LTE VDSL2/ADSL2+ Modem Router SuperVectoring

  465,00excl. btw

  562,65incl. btw

  Uit voorraad leverbaar
  Meer informatie

Accessoires

 • Internet On Demand 4G abonnement

  Onbeperkt - 2 maanden

  146,67excl. btw

  177,47incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen
  Meer informatie
 • Internet On Demand 4G abonnement

  Onbeperkt - 6 maanden

  366,67excl. btw

  443,67incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen
  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen