Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Filters

Unlimited Data

Internet On Demand levert voordelige abonnementen aan zakelijke klanten, waarmee u profiteert van razendsnel onbeperkt 5G en 4G internet op uw tablet, smartphone of via een router of mobiele hotspot. Zo kunt u overal in Nederland het nieuws volgen op de camping, onderweg uw e-mail checken, videobellen vanaf de boot, series kijken achterin de auto of op het strand uw social media up-to-date houden. De SIM-kaarten zijn ook zeer geschikt voor een tijdelijke overbrugging. Bijvoorbeeld wanneer u moet wachten op de aansluiting van uw vaste internetverbinding of wanneer u ergens tijdelijk kantoor houdt. De SIM-kaarten zijn niet geschikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen bestemd voor zakelijke klanten.

Daarnaast leveren wij SIM-kaarten van Online in Europe, voor onbeperkt 5G en 4G data in bijna heel Europa, Turkije, de VS en Canada. Deze zijn geschikt voor zowel zakelijke als niet-zakelijke gebruikers.

Looptijd naar keuze
U heeft de keuze uit SIM-kaarten met een abonnementsduur van 1 week, 2 weken, 3 weken, 1 maand, 2 maanden, 3 maanden, 4 maanden en 6 maanden. De SIM-kaart wordt geactiveerd verstuurd. De door u afgenomen periode start de dag nadat u de SIM-kaart ontvangen heeft (doorgaans 2 dagen na verzending). Wilt u een andere startdatum? Neem dan vóór aanschaf van een SIM-kaart contact met ons op of vermeld de gewenste startdatum in de orderreferentie tijdens het bestelproces.

Het abonnement stopt automatisch, maar kan vóór afloop verlengd worden.

Advies van onze experts nodig?Bel: 030 669 1226

Sorteren