Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Filters

Unlimited Data

Internet On Demand levert voordelige abonnementen aan zakelijke klanten, waarmee je profiteert van razendsnel onbeperkt 5G en 4G internet op jouw tablet, smartphone of via een router of mobiele hotspot. Zo kun je overal in Nederland het nieuws volgen op de camping, onderweg jouw e-mail checken, videobellen vanaf de boot, series kijken achterin de auto of op het strand social media up-to-date houden. De simkaarten zijn ook zeer geschikt voor een tijdelijke overbrugging. Bijvoorbeeld wanneer je moet wachten op de aansluiting van jouw vaste internetverbinding of wanneer je ergens tijdelijk kantoor houdt. De simkaarten zijn niet geschikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen bestemd voor zakelijke klanten.
 

Onbeperkt internet in Europa

Wil je gebruikmaken van onbeperkt internet in Duitsland of België? Ook voor deze landen leveren wij simkaarten met onbeperkt 5G of 4G data. Neem bij interesse contact met ons op voor alle mogelijkheden.
 

Data simkaart met looptijd naar keuze

Je hebt de keuze uit simkaarten met een abonnementsduur van 1 week, 2 weken, 3 weken, 1 maand, 2 maanden, 3 maanden, 4 maanden en 6 maanden. De simkaart wordt geactiveerd verstuurd. De door jou afgenomen periode start de dag nadat je de simkaart ontvangen hebt (doorgaans 2 dagen na verzending). Wil je een andere startdatum? Neem dan vóór aanschaf van een simkaart contact met ons op of vermeld de gewenste startdatum in de orderreferentie tijdens het bestelproces. Het abonnement stopt automatisch, maar kan vóór afloop verlengd worden.

Advies van onze experts nodig?Bel: 030 669 1226

Sorteren