Pepwave MAX Transit Mini

M2M 4G LTE Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX Transit Mini

De Pepwave MAX Transit Mini een 4G LTE router voor voertuigen, met 2 SIM-slots en WiFi-snelheden tot 150 Mbps. Bijzonder aan dit model is dat deze werkt op band 71 (600MHz) wat meer dekking en betere prestaties biedt in binnenomgevingen dan standaard LTE-frequenties.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX Transit Mini

Professionele router voor transport- en vervoerssector
2 SIM-slots, 1 modem
Doorvoersnelheid: 150 Mbps
Dual band WiFi b/g/n
GPS voor locatie tracking
Werkt op band 71 (600MHz) voor extra bereik
1x Fast Ethernet WAN, 3x Fast Ethernet LAN
Aanbevolen maximaal aantal gebruikers: 60
Gevoed via passieve PoE

LTE router voor de transportsector

De Pepwave MAX Transit Mini is een compacte LTE router waarmee u WiFi kunt aanbieden in voertuigen. Uniek aan de Pepwave Max Transit Mini is dat deze actief is op de 71 band (600MHz frequentie). Deze frequentie biedt indoor 2x meer bereik en 4x betere prestaties dan standaard LTE frequenties. Dit betekent dat u profiteert van een verhoogde dekking in binnenomgevingen en op afgelegen locaties. Ook ondersteunt de MAX Transit Mini band 14, een LTE netwerk met hogere prioriteit en netwerkcapaciteit.

Geschikt voor voertuigen

Verschillende functies van de Pepwave MAX Transit Mini zijn speciaal bedoeld zijn voor mobiele toepassingen in voertuigen. De Ignition Sensing functie laat de router bijvoorbeeld automatisch inschakelen zodra de motor is gestart. Staat het voertuig geparkeerd, dan kunt instellen na hoeveel tijd de Pepwave MAX Transit Mini automatisch dient uit te schakelen. Hiermee voorkomt u dat de accu van het voertuig wordt leeggetrokken en u niet meer weg kunt rijden. Daarnaast beschikt de MAX Transit Mini over GPS om de locatie van voertuigen bij te houden en terug te vinden.

2 SIM-slots met failover en loadbalancing

Doordat er plaats is voor 2 SIM-kaarten, heeft u met de Pepwave MAX Transit Mini altijd een stabiele internetverbinding. De router ondersteunt namelijk failover: wanneer één provider netwerkproblemen heeft, neemt de andere SIM-kaart het automatisch over. Zo blijft de internetverbinding voor uw passagiers gewoon beschikbaar. Dankzij loadbalancing worden de verbonden clients bovendien eerlijk over beide verbindingen verdeeld om overbelasting van het netwerk te voorkomen.

InControl Cloud Management

Met een aanvullende licentie kunt u de MAX Transit Mini op afstand beheren via InControl Cloud Management. Zo kunt u niet alleen op afstand instellingen wijzigen, maar ook in een keer push configuraties en firmware updates uitvoeren op de Peplink MAX Transit Mini units in al uw voertuigen.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX Transit Mini
  • 1x GPS antenne
  • 1x WiFi antenne
  • 2x 2dBi 4G LTE antennes
  • 1x DC-kabel (ACW-634)


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MAX-TST-MINI-LTE-E-T-PRM
EAN: 607376092594

Merk: Peplink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie