Pepwave MAX Transit

4G+ LTE-A M2M Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX Transit

De Pepwave MAX Transit is een 4G+ LTE-A router voor de transportsector. Dit apparaat heeft twee SIM-slots, ondersteunt dual band WiFi en biedt de mogelijkheid om uw klanten te laten inloggen op uw netwerk via een Social WiFi captive portal. De Pepwave MAX Transit is geschikt voor 150 gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX Transit

Professionele 4G+ router voor de transportsector
2 SIM-slots, 1 modem
Dual band WiFi b/g/n/a/ac
Social WiFi captive portal
WAN failover & loadbalancing
IPsec VPN & PepVPN
Uitgebreide data over uw klanten
Ondersteunt externe portals voor advertentie-inkomsten
Aanbevolen maximale hoeveelheid gebruikers: 150

Professionele router voor de transportsector
De Pepwave MAX Transit is de ideale router voor de transportsector. Met dit apparaat kunt u voortaan razendsnel dual-band 11ac WiFi aanbieden aan uw passagiers. Een stukje extra service wat klanten absoluut verwachten in deze tijd. En de Pepwave MAX Transit is ook nog eens eenvoudig te installeren en te bevestigen op een DIN-rail.

2 SIM-slots
Met de Pepwave MAX Transit heeft u altijd een stabiele internetverbinding. Er is plaats voor 2 SIM-kaarten, waardoor u altijd verzekerd bent van een krachtig netwerk. In het geval dat er één provider netwerkproblemen heeft, neemt de andere SIM-kaart het over zodat de internetverbinding voor uw klanten niet in gevaar komt.

Automatische WAN failover
De MAX Transit maakt gebruik van automatische failover; de MAX Transit zal automatisch overschakelen naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen ethernet WAN, WiFi als WAN of 3G/4G. Speedfusion failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

Dual band AC WiFi
De Pepwave MAX Transit biedt dual band WiFi met hoge snelheden. Op de 2,4 GHz band genieten uw klanten van downloadsnelheden tot 300Mbps en op de 5 GHz band is dit maar liefst tot 866Mbps. Het fijne van deze router is dat het apparaat gelijktijdige dual band WiFi mogelijk maakt, waardoor u beschikt over twee onafhankelijke draadloze netwerken.

IPsec VPN & PepVPN
De Pepwave MAX Transit DUO ondersteunt site-to-site IPsec VPN. Hiermee kunt u een beveiligde VPN tunnel opbouwen met een ander apparaat met VPN ondersteuning. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

Loadbalancing
Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.

Social WiFi captive portal
Steeds meer internetgebruikers in de vervoerssector zitten voortdurend op social media. Is het dan niet ideaal als ze ook via social media kunnen inloggen op uw WiFi hotspot? Met de Pepwave MAX Transit wordt dit mogelijk. Met een volledig aanpasbare inlogportal kunt u uw klanten toegang geven door in te loggen via Facebook, Google ID, Twitter, Instagram, LinkedIn en Sina Weibo. Op deze manier verzamelt u ook waardevolle informatie over uw klanten, wat u weer kunt gebruiken voor marketingdoeleinden.

Cloud management
De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX Transit opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Ondersteunt externe portals voor advertentie-inkomsten
De MAX Transit van Pepwave ondersteunt externe portals, waardoor u eenvoudig kunt verbinden met een advertentie-server. Hierdoor is het mogelijk om uw WiFi hotspot te veranderen in een inkomstenbron voor advertenties. Zo kunt u uw investering op een mooie en zinvolle manier terugverdienen.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX Transit
  • 4 4G antennes
  • 2 WiFi antennes
  • 1 GPS antenne
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MAX-TST-LTEA-W-T
EAN: 799471113998

Merk: Peplink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie