Pepwave MAX BR1 ENT

4G+ LTE-A M2M Router


Uit voorraad leverbaar

Pepwave MAX BR1 ENT

De Pepwave MAX BR1 ENT met een doorvoersnelheid van 200Mbps is een professionele 4G+ LTE router. De router beschikt onder andere over 1 Gigabit WAN/LAN poort en 2 Gigabit LAN poorten, WAN failover en diverse firewallmogelijkheden.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 ENT

4G+ LTE-A Highspeed M2M Router
Doorvoersnelheid: 200Mbps
IPsec VPN & PepVPN
WAN failover, QoS en firewall
GPS-ondersteuning
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (RPSMA-Female)
2 Gb LAN poorten, 1 Gb WAN/LAN poort, 1 USB poort
Optionele 802.3af PoE output functionaliteit
Verizon CTLE gecertificeerdLTE-A Highspeed breedbandrouter
De Pepwave MAX BR1 ENT is een 4G+ highspeed M2M router met een doorvoersnelheid van 200 Mbps. De router beschikt over LTE-A failover en is bewust niet uitgerust met WiFi. Hierdoor is de betrouwbaarheid van deze router beter dan ooit en is het apparaat ideaal voor omgevingen die uitstekende prestaties verwachten van hun router.

Automatische WAN failover
De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 ENT zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G+ verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G+ doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS
De Pepwave MAX BR1 is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Toepassingen
De Pepwave MAX BR1 ENT is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties waar een stabiele, betrouwbare en snelle internetverbinding wordt gevraagd. Hieronder staan enkele toepassingsgebieden van deze router:

Bedrijfsnetwerken die altijd online moeten zijn
In sommige bedrijven is het van groot belang dat er altijd een internetverbinding beschikbaar is. wanneer de standaard internetverbinding wegvalt, schakelt de MAX BR1 ENT automatisch over op 4G+ LTE-A als backup.

Overheidsinstanties
Bij overheidsinstanties is het belangrijk dat het netwerk uitstekend beveiligd is en dat er altijd verbinding zal zijn. Met deze Pepwave router realiseert u dit.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX BR1 ENT
  • 12V Voedingsadapter
  • 1 GPS-antenne
  • 2 2dBi 4G LTE antennes
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MAX-BR1-ENT-LTEA-W-T
EAN: 611553254743

Merk: Peplink

Lees meerAccessoires

Poynting XPOL-2 4G/3G/2G

Poynting XPOL-2 4G/3G/2G

MIMO Flatpanel Antenne 9 dBiVandaag besteld, dinsdag in huis

147,93 excl. btw
179,00 incl. btw
Peplink PoE Activation Kit

Peplink PoE Activation Kit

voor 802.03at PoE Output


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

79,00 excl. btw
95,59 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie