Pepwave AP One AX Lite

WiFi 6 Access Point


299,00 excl. btw

361,79 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave AP One AX Lite

Met de Pepwave AP One AX Lite bent u verzekerd van een razendsnel WiFi-netwerk met hoge capaciteit. Het WiFi 6 access point (802.11ax) biedt dual band WiFi met snelheden tot 574Mbps (2,4GHz) en 1200Mbps (5GHz). Beschikt over 1x Gigabit Ethernet en werkt naadloos samen met andere Peplink apparatuur.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave AP One AX Lite

Dual-band 802.11ax access point (WiFi 6)
2x2 MU-MIMO technologie
Snelheid: 574Mbps (2,4GHz) + 1200Mbps (5GHz)
256 gelijktijdige gebruikers per radio
Met Social WiFi Hotspot functie
Gevoed via stroomadapter of PoE (802.3af)
1x Gigabit Ethernetpoort
Desktop of wandmontage
Maximaal 16 SSID's per radio

Razendsnel WiFi 6 access point

De Pepwave AP One AX Lite zorgt voor zeer hoge WiFi-prestaties dankzij ondersteuning van WiFi 6 (802.11ax). Het compacte dual-band access point biedt maar liefst 45% hogere snelheden en 4x meer capaciteit dan WiFi 5 modellen. Zoals de naam al zegt, is dit de lichtere versie van de Pepwave AP One AX. Op de 2,4 GHz band profiteren gebruikers van downloadsnelheden tot 574Mbps en op de 5 GHz band is dit tot 1200Mbps. De 2x2 MU-MIMO technologie zorgt ervoor dat een groot aantal tablets, smartphones en laptops gelijktijdig draadloos verbinding kan maken op hoge snelheid.


Netwerkbeheer: lokaal of via de cloud

Alle access points uit de Pepwave AP One serie zijn centraal te beheren via InControl 2 of via de AP Controller van Peplink. Het voordeel van InControl2 is dat dit een cloud-based oplossing is waarmee u de access points simpelweg kunt benaderen via uw webbrowser. Bij de Pepwave AP One AX Lite ontvangt u gratis 1 jaar InControl 2, hierna dient u zelf een abonnement af te sluiten. Bent u al in het bezit van een Peplink Balance router, dan kunt u gebruikmaken van de AP Controller, dat beschikbaar is voor lokaal beheer.

Social WiFi Hotspot

Wilt u een WiFi Hotspot creëren voor uw bezoekers? Met de Pepwave AP One AX Lite kunt u bezoekers toegang geven door middel van Social WiFi login (werkt met Facebook, Twitter, LinkedIn, Sina Weibo en e-mail). Dit is een handige marketingtool waarmee u uw bereik op social media vergroot en waardevolle informatie verzamelt over uw bezoekers (zoals geslacht, leeftijd en herkomst). De data wordt gepresenteerd in overzichtelijke diagrammen in InControl 2.

Flexibele netwerkoplossing

Dit access point vormt een perfecte aanvulling op uw Peplink router, maar is ook te combineren met routers van andere merken. De Pepwave AP One AX Lite is geschikt voor desktop of muurmontage en kan gevoed worden via een stroomadapter (apart verkrijgbaar) of via PoE. Ondersteuning van PoE (Power over Ethernet) maakt de installatie nog gemakkelijker aangezien u dan niet gebonden bent aan een stopcontact.

Inhoud verpakking

  • Pepwave AP One AX Lite
  • Plafondbevestigingsplaat
  • Bevestigingsschroeven
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: APO-AX-LITE

Merk: Peplink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie