Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

TP-Link Omada SDN EAP690E 3-pack
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Product Image 7
Product Image 8
Product Image 9
Product Image 10
TP-Link Omada SDN EAP690E 3-pack
+ TL-SX3206HPP + OC200 Controller
Realiseer een compleet netwerk met de TP-Link TL-SX3206HPP switch, drie TP-Link EAP690E HD access points en een TP-Link OC200 controller. De EAP690E heeft de capaciteit om veel draadloze clients gelijktijdig een snelle verbinding te bieden. Beheer het netwerk eenvoudig met de OC200 controller.

1.999,00 excl. btw
2.418,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


TP-Link Omada SDN EAP690E 3-pack

Eigenschappen TP-Link EAP690E 3-pack met OC200 Controller en TL-SX3206HPP switch

Drie WiFi 6E MU-MIMO 4x4 indoor access points
Doorvoersnelheid: 1148 Mbps (2.4 GHz), 4804 Mbps (6 GHz)
Zendvermogen: 20 dBm/100mW (2.4 GHz), 23 dBm/200mW (6 GHz)
1x 10 Gbps Ethernetpoort met 802.3bt PoE++ ondersteuning (input)

Switch met 2x 10 Gbps SFP+ en 4x 10 Gbps RJ45 met PoE++ output
PoE budget: 200W, per poort 60W; totale doorvoersnelheid: 120 Gbps

OC200 voor centraal beheer van Omada (WiFi-)netwerken
Gratis toegang tot de cloud om jouw netwerk altijd en overal te beheren

WiFi 6E indoor access points 3-pack met hoge capaciteit en snelheid

De TP-Link EAP690E HD zijn robuuste quad-band access points die garant staan voor topprestaties. Met krachtige antennes en WiFi-snelheden tot 4804 Mbps (6 GHz) profiteren gebruikers van een razendsnelle en stabiele verbinding. De TP-Link EAP690E HD zijn dan ook geschikt voor omgevingen met een groot aantal draadloze clients zoals kantooromgevingen, onderwijsinstellingen en winkelcentra, maar zijn ook bedoeld voor o.a. stadions en concertzalen.

WiFi-netwerk centraal beheren

De TP-Link OC200 Omada Cloud Controller maakt gecentraliseerd beheer van jouw EAP690E access points mogelijk en voorziet je van uitgebreide informatie om jouw WiFi-netwerk te analyseren. Zo kun je realtime de statistieken bijhouden, een grafische analyse van het netwerkverkeer bekijken, een captive portal opzetten, het systeem bijwerken en herstarten en eenvoudig jouw netwerk uitbreiden. Het voordeel is dat je vanaf iedere locatie je netwerk kunt beheren, waar jij je ook bevindt. Er is bovendien een Omada app beschikbaar waarmee je de OC200 eenvoudig via jouw smartphone configureert.

Geavanceerde functies zoals Omada Mesh en band steering

Omada Mesh zorgt ervoor dat alle AP's in het netwerk draadloos met elkaar verbonden zijn, waardoor je een grotere dekking kunt realiseren zonder kabels te hoeven doortrekken. Om alle netwerkgebruikers van een perfecte WiFi-verbinding te voorzien, maken de TP-Link EAP690E tevens efficiënt gebruik van het netwerk. Een van de functies is band steering, waarbij snellere apparaten automatisch naar de 6GHz frequentieband worden gestuurd. De load balancing functie zorgt ervoor dat de clients goed verdeeld worden over zowel de 2.4 GHz frequentie, als de 5GHz en de 6GHz frequentie. Deze technieken voorkomen dat snellere apparaten in hun snelheid worden beperkt door langzame apparatuur.

Over TP-Link Omada SDN


Beheer via Omada SDN Cloud portal

Het Omada SDN Cloud portal maakt het eenvoudig om de TP-Link EAP690E HD te beheren, waar jij je ook bevindt. Via één overzichtelijk dashboard heb je inzicht in de status van het netwerk en kun je o.a. instellingen wijzigen en problemen opsporen. Doordat het netwerk vanaf verschillende locaties via de cloud kan worden beheerd, bespaart dit een hoop tijd en kosten. Maak je tevens gebruik van TP-Link switches en gateways met Omada SDN ondersteuning, dan kun je jouw complete netwerk via dit platform beheren.

Omada SDN is beschikbaar via jouw webbrowser of via de Omada app voor iOS en Android.


Gastennetwerk via het captive portal

Wanneer je klanten of bezoekers ook toegang wilt geven tot WiFi, dan kun je een speciaal gastennetwerk aanmaken dat gescheiden is van jouw eigen netwerk. Voordat bezoekers hier gebruik van kunnen maken, melden zij zich aan via SMS, Facebook (check-in) of via Vouchers. Op deze manier houd je zicht op het netwerkgebruik en voorkom je dat ongewenste personen toegang kunnen krijgen tot jouw bedrijfsnetwerk.

Voeding via switch en montage

De TP-Link EAP690E HD hebben elk een 10G Ethernetpoort en ondersteunen PoE++ (802.3bt). Dit betekent dat je het access point van stroom kunt voorzien via de netwerkkabel met behulp van de TP-Link TL-SX3206HPP PoE++ switch. Hierdoor kun je de AP's plaatsen in omgevingen waar niet genoeg stopcontacten aanwezig zijn. De EAP690E HD zijn met de meegeleverde montagekits te bevestigen aan de muur of aan het plafond.

6-poorts managed switch met PoE++

De TL-Link TLSX3206HHP is een uiterst snelle 6-poorts managed switch met vier 10 Gbps Ethernetpoorten en twee 10 Gbps SFP+ poorten voor glasvezelverbindingen. De totale doorvoersnelheid is 120 Gbps. De switch biedt zoals gezegd PoE++ ondersteuning op de RJ45 poorten. Het totale PoE-budget bevat 200 Watt, per poort is dit maximaal 60 Watt.

Switch met Quality of Service (QoS) en L2+ functionaliteiten

Ook beschikt deze TL-Link TL-SX3206HHP switch over Quality of Service (QoS). QoS houdt in dat de switch prioriteit kan geven aan bepaalde apparaten die voorrang krijgen in de voorziening van stroom en netwerkverbinding. Mocht je bijvoorbeeld willen dat jouw IP-telefoons altijd goed verbonden blijven, dan geef je deze apparaten voorrang. De QoS functionaliteiten zorgen er dan voor dat de IP-telefoons prioriteit krijgen en je geen vertraging of verlies van kwaliteit tegenkomt in de telefoongesprekken. De TP-Link switch biedt naast QoS ook ondersteuning voor verschillende L2 en L2+ functionaliteiten, zoals Port Isolation, Port Mirroring, Loop Back Detection, IGMP Snooping, 802.1Q Tagged VLAN, en meer.

Inhoud verpakking

  • 3x TP-Link EAP690E HD access point
  • 3x Stroomadapter voor de access points
  • 3x Bevestigingskit voor plafond- en wandmontage
  • TP-Link OC200 Cloud Controller
  • Voedingsadapter voor OC200
  • TP-Link TL-SX3206HHP switch
  • Voedingsadapter voor de switch
  • Handleidingen

Product Details


Artikelnummer

EAP690E_3-pack+switch+OC200

Merk

TP-Link

PoE-injector meegeleverd

Nee

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

TP-Link Omada SDN EAP690E 3-pack

1.999,00 excl. btw
2.418,79 incl. btw