Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX HD2 Mini
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX HD2 Mini
4G+ LTE-A M2M Router
De Pepwave Max HD2 mini is een compacte 4G+ LTE-A router met ruimte voor 4 SIM-kaarten. De router beschikt over 1 WAN poort en 2 LAN poorten en de doorvoersnelheid bedraagt 200Mbps. Verder is de Pepwave Max HD2 mini uitgerust met GPS, bandbreedte bonding en WAN failover.

2.899,00 excl. btw
3.507,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX HD2 Mini

Eigenschappen Pepwave MAX HD2 Mini

Downloadsnelheid: 200 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual modem, 4 SIM-slots
IPsec VPN & PepVPN
SpeedFusion, loadbalancing en failover
GPS voor tracking en fleetmanagement
802.3af PoE output ondersteuning (optioneel, zie bundels)
SPI firewall, QoS, WAN failover
1 Gigabit WAN/LAN poort
2 Gigabit LAN poorten

Mobiele 4G+ LTE-A router
De Pepwave MAX HD2 Mini is een compacte en mobiele 4G+ LTE-A router met grootse prestaties. Dit apparaat beschikt onder andere over SpeedFusion bandbreedte bonding, WAN failover en GPS. De Pepwave Max HD2 mini is ideaal voor onderweg, dankzij zijn geringe formaat en lage gewicht van slechts 500 gram.

Dual modem, 4 SIM-slots
De Pepwave MAX HD2 Mini heeft 2 4G modems en biedt u de mogelijkheid om in totaliteit 4 SIM-kaarten te plaatsen. Het is mogelijk om SIM-kaarten van verschillende providers te plaatsen, zodat u altijd een back-up heeft, bijvoorbeeld wanneer de actieve verbinding wegvalt of als het datalimiet van de primaire SIM-kaart bereikt is.

WAN failover
Deze router maakt gebruik van automatische WAN failover. Wanneer uw verbinding wegvalt, schakelt de Pepwave MAX HD2 Mini automatisch over naar een andere beschikbare verbinding. Er wordt hierbij geschakeld tussen ethernet WAN of 4G/3G. Dankzij de hot failover technologie verloopt deze overgang probleemloos, zodat u niets zult merken van het overschakelen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G+ verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G+ doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd Speedfusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.Firewall en QoS
De Pepwave MAX HD2 Mini is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

GPS voor tracking en fleetmanagement
Een belangrijke eigenschap van deze Pepwave is de mogelijkheid tot GPS tracking en fleetmanagement. De ingebouwde GPS maakt het mogelijk om de locatie van uw mobiele netwerk altijd te achterhalen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Ook is dit een goede manier om uw voertuigen te volgen.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD2 Mini op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD2 Mini opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX HD2 Mini kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX HD2 LTE bestand is.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Broadcasting: In de televisie- en filmbranche zijn snelle en stabiele verbindingen vereist. De MAX HD2 LTE Mini is in staat dergelijke prestaties te leveren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX HD2 mini
  • 4 4G antennes
  • 1 GPS antenne
  • Handleiding

Product Details


1 - Aantal LAN poorten

3.000000

WiFi Standaard

Nee

WAN poorten

1x WAN/LAN

Aantal SIM-slots

4 SIM-slots

Artikelnummer

MAX-HD2-MINI-LTEA-W-T

Merk

Peplink

EAN

611553254781

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

2 interne modems

Antenne aansluiting

4G/3G & GPS

GPS lokalisering

Yes

Maximale downloadsnelheid

200 Mbps (CAT.5 4G+)

Type behuizing

Metaal (indoor)

USB poorten

1x USB

VPN ondersteuning

Ja

Voeding via

Stopcontact of power block

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX HD2 Mini

2.899,00 excl. btw
3.507,79 incl. btw