Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX HD2 LTEA
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX HD2 LTEA
4G+ LTE-A M2M Router
De Pepwave MAX HD2 LTE-A is een uitgebreide M2M 4G+ multi-WAN router met twee ingebouwde 4G+ LTE-A modems. De multi-WAN router is in staat om hoge bandbreedte, stabiliteit en snelheid te leveren via een beveiligde internetverbinding en is daardoor speciaal geschikt voor veeleisend, zakelijk gebruik.

3.099,00 excl. btw
3.749,79 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Pepwave MAX HD2 LTEA

Eigenschappen Pepwave MAX HD2 LTE-A Multi-WAN 4G+ router

Downloadsnelheid: 200 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual band 802.11b/g/n WiFi (ook als WAN)
Geschikt voor wereldwijd gebruik
Dual modem, dual-SIM
Vier internetverbindingen mogelijk
SpeedFusion, loadbalancing en failover
GPS voor tracking en fleetmanagement
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
4 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
4 externe WiFi antenne aansluitingen (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
2 Gigabit WAN poorten
4 Gigabit LAN poorten
1 USB poort


Uitgebreide industriële mobiele 4G+ LTE-A router
De Pepwave MAX HD2 LTE-A is een zeer uitgebreide M2M 4G+ LTE-A multi-WAN router, die ook nog eens robuust en stabiel is. De MAX HD2 LTE-A is bestand tegen extreme omstandigheden: bij temperaturen van -40 tot 65 ° C blijft de router zijn werking behouden. Met twee WAN-poorten en twee 4G-poorten kunt u maar liefst vier verschillende internetverbindingen aansluiten. Daarnaast kan de MAX HD2 LTE-A ook fungeren als access point. Een ideale multi-WAN router voor zakelijke omgevingen waar veel netwerkverkeer plaatsvindt.

Geschikt voor wereldwijd gebruik
U heeft met de LTEA-W-T versie van de Pepwave MAX HD2 beschikking tot 2 ingebouwde 4G+ modems met elk 1 SIM-kaart ingang. Beide modems zijn geschikt voor wereldwijd gebruik. U heeft de mogelijkheid om 2 SIM-kaarten te gebruiken.

Automatische WAN failover
U bent altijd verzekerd van een werkende verbinding met automatische failover; de MAX HD2 LTE-A zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen WAN, WiFi als WAN of 4G. Speedfusion technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G+ verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G+ doorgaans dynamische IP adressen heeft.

SpeedFusion en loadbalancing
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke VPN technologie genaamd SpeedFusion. Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.QoS
De QoS-functie zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande datastromen met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Met bandwith control kan per poort of per IP-adres de gebruikte bandbreedte worden bepaald. Ook kan voorrang worden gegeven aan bepaalde applicaties of verkeersstromen.

Stateful Firewall
De MAX HD2 LTE-A beschikt over een Stateful firewall met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

GPS voor tracking en fleetmanagement
De router is zeer handig als toepassing binnen de scheepvaart- of vervoerssector. Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden.

Cloud management
Met Cloud management kan de MAX HD2 LTE-A op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX HD2 LTE opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface zijn ook alle instellingen te configureren en is een logoverzicht van het bandbreedteverbruik te vinden.Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX HD2 LTE-A kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX HD2 LTE-A bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Broadcasting: in de televisie- en filmbranche zijn snelle en stabiele verbindingen vereist. De MAX HD2 LTE-A is in staat dergelijke prestaties te leveren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX HD2 LTE-A
  • 12 V voeding
  • 4 2 dBi 4G antennes
  • 4 5 dBi WiFi antennes
  • 1 GPS antenne
  • Bevestigingsbeugels

Product Details


Aantal LAN poorten

4.000000

WAN poorten

2x WAN

Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi Standaard

WiFi 4 (11n) & WiFi WAN

Artikelnummer

MAX-HD2-LTEA-W-T

Merk

Peplink

EAN

611553255023

2G ondersteuning

No

Aantal interne modems

2 interne modems

Antenne aansluiting

4G/3G; WiFi & GPS

GPS lokalisering

Yes

Maximale downloadsnelheid

200 Mbps (CAT.5 4G+)

Type behuizing

Metaal (indoor)

USB poorten

1x USB

VPN ondersteuning

Ja

Voeding via

Stopcontact of power block

cloudmanagement

Ja; middels licentie

loadbalancing

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Pepwave MAX HD2 LTEA

3.099,00 excl. btw
3.749,79 incl. btw