Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Pepwave MAX BR1 LTE-A
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Pepwave MAX BR1 LTE-A

Niet meer leverbaar

4G+ LTE M2M Router
De Pepwave MAX BR1 LTE-A is een professionele dual-SIM 4G+ LTE router met stevige industriële behuizing en overspanningsbeveiliging. De betrouwbare router is te gebruiken in mobiele omgevingen en uitdagende situaties, wat het apparaat geschikt maakt voor in uiteenlopende branches.

Vergelijkbaar product

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Pepwave MAX BR1 LTE-A

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 4G LTE-A

M2M 4G LTE-A Dual SIM router (Cat.6)
Zeer stabiel, betrouwbaar, robuust en snel
802.11 b/g/n WiFi (ook als WAN)
Downloadsnelheid: 300 Mbps
Uploadsnelheid: 150 Mbps
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
Cloud management
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe WiFi-antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS-antenne aansluiting (SMA-Female)
1 WAN-poort, 2 Gigabit LAN poorten

Industriële mobiele router

De Pepwave MAX BR1 LTE-A is een zeer stabiele en robuuste mobiele 4G LTE Advanced router. Deze router is uitstekend geschikt voor gebruik in mobiele en veeleisende omgevingen, waar een constante verbinding essentieel is. Het apparaat is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werking behouden. Het apparaat is namelijk bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD / overspanningsbeveiliging.

Dual-SIM functionaliteit

De MAX BR1 LTE-A router beschikt over een dual-SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover

De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 LTE-A zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen. Bij deze dual-SIM router is er alleen sprake van failover en kunt u niet gelijktijdig gebruikmaken van twee 4G verbindingen. Wilt u wel twee 4G verbindingen tegelijkertijd gebruiken? In dat geval heeft u een 4G router met twee 4G modems nodig zoals de Pepwave MAX HD2.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Pepwave MAX BR1 is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

Cloud management

De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR1 LTE opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Toepassingsmogelijkheden

De Pepwave MAX BR1 LTE-A kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken voor de brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 LTE bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein, in de bus of op een boot. Dankzij ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel (een VPN-)verbinding te maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden met kwade bedoelingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

  • MAX BR1 LTE-A
  • 12V voeding
  • 1x 5dBi Wi-Fi Antenne
  • 1x GPS Antenne
  • 2x 2dBi 4G LTE Antennes

Product Details


Aantal SIM-slots

2 SIM-slots

WiFi standaard

WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN

1 - Aantal LAN poorten

2.000000

WAN-poorten

1x WAN

Artikelnummer

MAX-BR1-LTEA-W-T

Merk

Peplink

EAN

799471113981

Aantal interne modems

1 intern modem

2G ondersteuning

Ja

USB-poorten

Nee

VPN mogelijkheden

Ja

Loadbalancing

Ja

VPN snelheidsbundeling

Ja; middels licentie

GPS lokalisering

Ja

Cloudmanagement

Ja; middels licentie

Maximale downloadsnelheid

300 Mbps (CAT.6 4G+)

Antenneaansluitingen voor

4G/3G; WiFi & GPS

Voeding via

Stopcontact; power block of PoE

Type behuizing

Metaal (indoor)

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!