Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

DrayTek Vigor 2865Lac

4G LTE VDSL2/ADSL2+ Modem Router SuperVectoring

465,00excl. btw

562,65incl. btw

MKB

DrayTek Vigor 2865Lac
4G LTE VDSL2/ADSL2+ Modem Router SuperVectoring

465,00 excl. btw

562,65 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.27/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Draytek Vigor 2865Lac is een veelzijdige ADSL2+/VDSL2 modem-router met dual-SIM 4G-module, wireless-AC WiFi en 6 Gigabit Ethernet-poorten. De ingebouwde firewall en VPN-mogelijkheden maken de Draytek Vigor 2865Lac een geschikte keuze voor kleinzakelijke omgevingen.

Eigenschappen Draytek Vigor 2865Lac

Zakelijke multi-WAN router met dual-SIM 4G module
Geschikt voor analoge ADSL2+ en VDSL2 verbinding
SuperVectoring VPlus voor extra hoge snelheid
Met Wireless-AC WiFi (802.11ac)
Doorvoersnelheden: 300 Mbps (2,4GHz) + 867 Mbps (5GHz)
4G-snelheden tot 300 Mbps (Cat.6)
Ingebouwde firewall en VPN-mogelijkheden
Ondersteunt tot 32 IPsec VPN-tunnels en OpenVPN
5x Gigabit LAN, 1x Gigabit WAN/LAN en 1x USB 2.0
Load balancing met failover techniek
Netwerk op de delen in maximaal 8 subnetten (VLANs)

ADSL2+/VDSL2 modem/router met 4G module

De Draytek Vigor 2865Lac is een veelzijdige 4G LTE modem-router voor kleinzakelijke omgevingen. Het apparaat is voorzien van een dual-SIM slot die 3G/4G SIM-kaarten van alle providers ondersteunt. Via 4G profiteert u van snel mobiel internet tot 300 Mbps op al uw aangesloten netwerkapparatuur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om 2 vaste internetverbindingen aan te sluiten op 2 WAN-poorten.

Er kan slechts één 4G verbinding actief zijn, maar deze verbinding is wel te combineren met de andere WAN verbinding(en). Dankzij failover schakelt de Draytek Vigor 2865Lac automatisch over op de back-up verbinding als de primaire verbinding wegvalt.

Met dual-band WiFi

Dit model uit de Draytek Vigor 2865-serie beschikt over dual-band WiFi (802.11ac) met doorvoersnelheden tot 867 Mbps (5GHz) en 300 Mbps (2,4 GHz). Beide draadloze frequenties kunnen gelijktijdig opereren. Verder zijn functies zoals Bandsteering, waarbij wireless clients zoveel mogelijk naar 5GHz worden gestuurd, als ook router assisted client roaming en airtime fairness standaard aanwezig.

SuperVectoring (Vplus) technologie

De Draytek Vigor 2865Lac ondersteunt VDSL SuperVectoring 35b, ook wel Vplus genoemd. Door twee koperen aderparen te combineren zorgt deze technologie voor hogere snelhden en een groter frequentiebereik. Hierdoor zijn snelheden tot 300 Mbps downstream en 100 Mbps upstream mogelijk.

Ingebouwde firewall

In de Draytek Vigor 2865ac zit een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection en DDoS bescherming. Schadelijke data worden tijdig gedetecteerd en onderschept voordat ze uw computer binnendringen. En wanneer een DDoS aanval wordt gedecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren. Daarnaast kunt u contentfiltering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren op basis van opgegeven URL's of zoekwoorden.

VLAN ondersteuning

Met de VLAN functionaliteit van de Draytek 2865Lac kunt u 8 verschillende subnetten aanmaken voor specifieke gebruikers of apparatuur; denk bijvoorbeeld aan een apart netwerk voor bezoekers, medewerkers en beveiligingscamera's. Bezoekers kunt u doorsturen naar een speciale inlogpagina, waar ze zich kunnen aanmelden voordat zij toegang krijgen tot internet. Deze inlogpagina is te customizen zodat de lay-out en vormgeving aansluiten bij uw bedrijf.

VPN-netwerk

De Draytek Vigor 2865Lac is uitgerust met een geïntegreerde VPN-server om VPN-tunnels te creëren naar uw netwerk. Dit houdt in dat op afstand een veilige verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt. Zo kan een thuiswerker bijvoorbeeld vanaf huis het bedrijfsnetwerk benaderen en krijgt hij toegang tot alle servers en documenten. Deze router ondersteunt maximaal 32 gelijktijdige VPN-tunnels.

AP Management via web interface

Maakt u in uw netwerk gebruik van meerdere Draytek access points en switches, dan kunt u deze centraal beheren via de web interface van de Draytek Vigor 2865Lac. Dit maakt het beheer en onderhoud een stuk eenvoudiger. Via AP management is het bijvoorbeeld mogelijk om de status van maximaal 30 access points te bekijken en instellingen te wijzigen. Ook kunt u via de interface o.a. zien welke clients verbonden zijn en hoeveel bandbreedte ze verbruiken.

Inhoud verpakking

  • Draytek Vigor 2865Lac
  • Netstroomadapter
  • Ethernetkabel
  • 4G-antennes
  • CD-rom
  • Handleiding

Specificaties

Merk DrayTek
Artikelnummer V2865Lac
EAN 4710484741998
Type verbinding 4G + ADSL & VDSL over analoog
Wi-Fi verbinding Wireless-AC
Aantal LAN poorten 5x LAN
VPN mogelijkheid Ja
VDSL Bonding Nee
VDSL Vectoring Ja
FXS poort Nee
Cloudmanagement Nee
Licentieduur n.v.t.

Reviews

Veelgestelde vragen