Outdoor antennekabel HDF400

met RP-SMA(male) koppelstuk 12 meter


49,00 excl. btw

59,29 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Outdoor antennekabel HDF400

Outdoor antennekabel van zeer hoge kwaliteit. 12 meter lang en voorzien van een N-male connector aan beide kanten en inclusief 1 verloopstuk van 1x N-female naar RP-SMA

Lees meer

  • 12 meter
  • Outdoorkabel
  • HDF400 (max 0.2 dBi verlies per meter)
  • Dikke stugge kabel
  • 2x N(Male)-connector
  • Incl. 1x verloop N (Female) => RP-SMA (Male)
Middels deze professionele outdoor antennekabel, kunt u eenvoudig een hoog geplaatste antenne aan uw accesspoint koppelen.

HDF400 low loss
Deze antennekabel is van zeer goede kwaliteit. Het is een zogeheten HDF400 "low loss" kabel, waardoor slechts 0.2dBi verlies per meter optreed. Om deze goede datadoorvoer te faciliteren bezit de kabel een hoge diameter, waardoor de kabel relatief stug is.

RP-SMA of N-standaard
Deze kabel is uitgerust met professionele duimdikke N (Male)-connectoren. Standaard wordt deze kabelset daarom geleverd met een verloopstuk naar de RP-SMA-standaard (zie voorgrond productfoto). U kunt de kabel dus gebruiken met accesspoints van o.a. Ubiquiti, Engenius, Cisco, Linksys, Motorola, Draytek en Aruba.

Connectoren-overzicht
Weet u niet exact met welke connector uw accesspoint is uitgerust, raadpleeg dan ons online connectoren-overzicht.

Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ALC12HDF400+RPSMA
EAN: ALC12HDF400

Merk: Kabel

Lees meerReviews


11-11-2010

Dit is nog eens een kwaliteitskabel, zo hoort het bij radio transmissie. Mij Yagi staat op een bestaande antennemast, en met de 12 meter kom ik juist toe. Goede connectoren van hoge kwaliteit. Bij de antenne is zelf automatisch een speciale tape (zelf vulcaniserend) bijgevoegd teneinde de connectie aan de antenne buiten te beschermen tegen regen en vocht. Zeker gebruiken

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
12-11-2019
Zeer tevreden van de levertijd.

De Kabel ziet er prima uit en zeer tevreden.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenkan ik deze kabel verlengen met dezelfde kabel ( 3mtr ) die ik reeds heb gekocht bij jullie (met Engenius eub 362) .
Bestaat daar een koppelstuk voor ? wegens verhuizing wil ik mijn antenne hoger zetten. gr Peter
Beste Peter,

Als je andere kabel een nm2hdf200sma-kabel is, dan kunt u deze HDF400-kabel daarop aansluiten middels een NFNF (zie link) connector. Ik zou u dit echter ten allen tijde willen afraden. Het gebruik van twee lange antennekabels in combi met een koppelstuk, geeft namelijk erg veel signaalverlies. Simpel gezegd; wat u wint met de antenne, verliest u vervolgens in de kabel.

Ik kan u aanraden om outdoor accesspoint te gebruiken en deze dicht naast de antenne te monteren, waardoor een zo kort mogelijke kabel gebruikt kan worden.

Met vriendelijke groet,
Jasper van Oosterum
Beste, ik had deze kabel willen gebruiken om de antenne van een Dlink Dir 825 antenne te verlengen.... Dus ik heb deze kabel nodig en ik denk 2 connectoren van N naar RP-SMA.... 1 kant F en andere kant M....
Welke producten moeten ik bestellen??

alvast bedankt.

Greetings.
Joris
U dient dan beide dualband antennes te verlengen ivm het behouden van 11n-functionaliteit. Een Dlink DIR825 bezit RP-SMA-connectoren. U zou dan een kabel met RP-SMA-uiteidnen moeten hebben. Helaas hebben we deze niet in ons assortiment en is dit niet op te lossen middels genoemde kablekit, aangezien aan één zijde dan de juiste connectoren ontbreekt.

We raden u sowieso af om dit te doen wegens signaalverlies door kabel en connectoren. U kunt beter een sterk accesspoint zoals de Engenius ECB9500 aan uw router koppelen om een groter wifi-bereik te behalen.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie