Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Licentie Teltonika RMS
Product Image 0
Licentie Teltonika RMS

Niet meer leverbaar

12 tokens
Het Teltonika Remote Management System (RMS) zorgt ervoor dat u op afstand verbonden blijft met uw Teltonika apparatuur. Blijf op de hoogte van de status van de routers en gateways en beheer uw apparaten vanaf iedere gewenste locatie.

Vergelijkbaar product

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Licentie Teltonika RMS

Eigenschappen Teltonika RMS

Op afstand verbonden met Teltonika apparatuur
Overzichtelijke gebruikersinterface
Benader en beheer uw routers en gateways
Ook toegang tot apparaten die zijn aangesloten op Teltonika routers
Real-time alerts met status-notificaties
Meerdere apparaten tegelijkertijd updaten
Rapportages uitdraaien
Toegang via HTTP/HTTPS of SSH en configureer met WEB UI of CLI
Geschikt voor Windows, Mac en Linux
12 tokens

Op afstand verbonden met Teltonika apparatuur

Met de Teltonika Remote Mangement System software blijft u op afstand verbonden met al uw Teltonika apparatuur. Via een overzichtelijke interface heeft u toegang tot al uw routers en gateways en blijft u op de hoogte van de status van deze apparaten. De software is geschikt voor Windows, Mac en Linux apparaten en biedt ondersteuning voor RDP / VNC-protocollen.

Het Remote Management System (RMS) bestaat uit drie hoofdonderdelen:
  • RMS MANAGEMENT: geeft u volledige controle over alle Teltonika routers & gateways
  • RMS CONNECT: hiermee kunt u andere slimme apparaten op afstand bereiken en bedienen, zelfs zonder publiek IP-adres. Dit gaat via RDP/VNC-, SSH- of HTTP(S)-protocollen, zonder dat er extra software benodigd is.
  • RMS API: laat uw IoT-platform communiceren met RMS en haal de exacte data en functionaliteiten eruit die u nodig heeft.


Licentie voor 12 tokens

Deze licentie bevat 12 tokens; met een token kunt u 1 Teltonika apparaat een maand lang via RMS bekijken en beheren. Ook is het hiermee mogelijk om API's te gebruiken of om extra bandbreedte toe te voegen voor het beheer van apparaten die zijn aangesloten op de Teltonika routers. Heeft u meer bandbreedte nodig of wilt u meer apparaten kunnen beheren via RMS, dan is het mogelijk om tokens bij te kopen. Neem hiervoor contact met ons op.

Toegang tot aangesloten apparaten

Met het onderdeel RMS Connect kunt u slimme apparaten op het netwerk op afstand benaderen en bedienen via RMS. Als uw industriële pc, beveiligingscamera, kassasysteem of ander intelligent apparaat verbonden is met een RMS-compatibele router of gateway, kunt u deze benaderen via RMS Connect zonder dat u een openbaar IP-adres of aanvullende VPN-service nodig heeft.

Mis geen enkele update

Zorg ervoor dat u geen enkele nieuwe functionaliteit of security update mist zodra er een nieuwe firmware versie uit wordt gebracht. Met RMS kunt u honderden devices tegelijkertijd van een update voorzien met slechts een paar klikken. Ook kunt u eenvoudig meerdere apparaten configureren en hierbij een selectie maken op basis van o.a. apparaattype, locatie of tag.

Blijf op de hoogte met alerts

Via real-time e-mail alerts blijft u op de hoogte van wat er gebeurt met uw devices. U kunt alerts instellen voor speciale situaties, bijvoorbeeld als het mobiele signaal te zwak wordt of wanneer het apparaat een vooraf gedefinieerde GPS-zone betreedt of verlaat.

Rapportages uitdraaien

Wilt u gegevens over een bepaalde periode kunnen vergelijken of analyseren? Met RMS kunt u rapportages uitdraaien met betrekking tot relevante device parameters. Alle rapportage worden opgeslagen op de RMS servers en kunnen elk moment gedownload worden voor verdere analyse.

Inhoud verpakking

  • Licentie Teltonika RMS (12 tokens)

Product Details


Geschikt voor

Teltonika

Type licentie

Software licentie

Geldigheid

1 jaar

Aantal gebruikers

Onbekend/ n.v.t.

Aantal licenties

1-pack

Artikelnummer

TeltonikaRMS-12

Merk

Teltonika

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Persoon die een advies geeft over een 4g/5g oplossing
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!
Ondersteuning

Vraag het onze experts!