TomTom PRO 8275 Truck

Navigatiesysteem


€ 725,00 incl. btw

€ 599,17 excl. btw

725 EUR
Levertijd 4 tot 7 werkdagen

TomTom PRO 8275 Truck

De TomTom Pro 8275 Truck is een professioneel navigatiesysteem voor vrachtwagens. Het apparaat biedt ondersteuning voor achteruitkijkcamera's, beschikt over een 3G-modem en heeft NFC-ondersteuning. Uniek is ook de 5 megapixel camera met flitser.

Lees meer

Eigenschappen TomTom Pro 8275 Truck

Professionele navigatietechnologie
Groot touchscreen: 7"
Real-time verkeersinformatie
Mogelijkheid tot installeren bedrijfsapplicaties
NFC-ondersteuning en 3G modem
5 megapixel camera met flitser
Geschikt voor fleetmanagement
Vrachtwagenvariant


Professioneel navigatieapparaat
De TomTom Pro 8275 Truck is een professioneel navigatieapparaat voor uw chauffeurs. Met deze TomTom hebben uw werknemers beschikking over de meest actuele wegenkaarten in alle EU-landen, volledig in 3D uitgevoerd. Het apparaat geeft altijd de snelst mogelijke routes weer met nauwkeurig geschatte aankomsttijden. Handig is ook de geavanceerde rijstrookaanwijzingen bij lastige knooppunten. Zo wordt het bijna onmogelijk om verkeerd te rijden.

Vrachtwagenvariant
Deze variant van de TomTom Pro 8275 is speciaal geschikt voor vrachtwagens. De routeplanning van dit apparaat is aangepast aan vrachtwagens en de Pro 8275 Truck biedt ondersteuning voor achteruitkijkcamera's. Verder heeft de Pro 8275 Truck dezelfde mogelijkheden als de standaard variant.

Groot touchscreen
De Pro 8275 Truck van TomTom is voorzien van een groot 7" touchscreen. Op dit scherm kunt u routes instellen en aflezen, maar ook alle andere instellingen configureren. Via het touchscreen kunt u ook communiceren met het kantoor, wanneer u een Webfleet abonnement afsluit.

Mogelijkheid tot installeren bedrijfsapplicaties
Het is goed mogelijk dat u eigen bedrijfsapplicaties heeft ontwikkeld voor het verhogen van de efficiëntie binnen uw onderneming. De TomTom Pro 8275 Truck is gebaseerd op Android en ondersteunt bedrijfsapplicaties die voor dit platform zijn gemaakt. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen in combinatie met dit navigatieapparaat nog verder verbeteren.

NFC ondersteuning en 3G modem
Dit apparaat beschikt over NFC (Near Field Communication) ondersteuning. Hierdoor kunt u gebruik maken van digitale handtekeningen bij het afleveren van leveringen, maar het is ook mogelijk om werktijden en bewegingen van uw werknemers in de gaten te houden. Daarnaast heeft deze TomTom een ingebouwd 3G-modem. Dankzij dit modem kunt u uw eigen online applicaties blijven gebruiken en ook real-time verkeersinformatie bekijken. Zo kunt u uw bestaande bedrijfsprocessen gewoon blijven uitvoeren.

5 megapixel camera met flitser
In sommige gevallen zou u graag een foto willen maken van een situatie onderweg. Met de TomTom Pro 8275 Truck is dit mogelijk. Het navigatieapparaat beschikt over een 5 megapixel camera met flitser. De gemaakte foto's kunt u direct bekijken op het grote touchscreen. Ook kunt u de foto's doorsturen naar het hoofdkantoor.

TomTom Webfleet
TomTom Webfleet is een software-applicatie van TomTom en geeft u nog meer mogelijkheden met uw Pro 8275 Truck. Een greep uit de mogelijkheden van Webfleet:

 • Realtime informatie over resterende rijtijden
 • Tracking van voertuigen
 • Active Driver Feedback
 • Werktijdenregistratie
 • Tweeweg communiceren tussen chauffeur en hoofdkantoor
 • Uitlezen van brandstofverbruik en rijgedrag

Om TomTom Webfleet te kunnen gebruiken heeft u een LINK 510 nodig en een Webfleet abonnement. Het abonnement is verkrijgbaar in twee varianten: Nederlandse dekking en Europese dekking. Neem contact op voor meer informatie via 030 303 6705.

Inhoud verpakking

 • TomTom Pro 8275 Truck
 • USB-kabel
 • USB auto-adapter
 • Dashboardmontageschijven
 • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 636926071079
EAN: 636926089654

Merk: TomTom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie