TomTom PRO 5250 Truck

Navigatiesysteem


329 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

TomTom PRO 5250 Truck

De TomTom PRO 5250 Truck is speciaal bedoeld voor vrachtwagenrijders. Zo bevat dit navigatiesysteem vrachtwagenroutes door heel Europa en is bruikbaar in meerdere vrachtwagens. Deze TomTom is ook geschikt voor fleetmanagement.

Lees meer

Eigenschappen TomTom PRO 5250 Truck

Europese kaart met vrachtwagenroutes
Functie om obstakels en gevaren te vermijden
Te gebruiken in meerdere vrachtwagens
Draagbaar volgsysteem in de vrachtwagen
Navigatie en fleetmanagement

Draagbaar navigatiesysteem
De TomTom Traffic-functie zoekt altijd naar de snelste route. Dankzij interactieve 3D-kaarten en extra informatie over lastige knooppunten kunnen chauffeurs gemakkelijker naar hun eindbestemming navigeren. Dit apparaat is uitgerust met Europese kaarten, zodat bestuurders in binnen- en buitenland naar hun bestemming kunnen navigeren. Een ander voordeel van dit navigatiesysteem is dat inbouw niet nodig is. Daardoor kan het apparaat in meerdere vrachtwagens worden gebruikt.

Speciale functies voor vrachtwagen
Met de TomTom PRO 5250 Truck rijdt u via de snelste en beste route naar uw eindbestemming. Deze speciale uitvoering voor vrachtwagens is uitgerust met een Europese kaart voor vrachtwagenroutes. Ook helpt het navigatiesysteem routes te bepalen waarbij obstakels en eventuele gevaren voor grote voertuigen vermeden worden, zoals lage bruggen.

Simpel navigeren met een touchscreen
Dit navigatiesysteem kan bediend worden met een 5 inch touchscreen. Het beeldscherm heeft een resolutie van 480 x 272 pixels en is 145 x 90 x 20 mm groot. De TomTom beschikt over 16 GB intern geheugen en is uitgerust met een SD-sleuf voor een micro-SD-kaart. Verder is dit apparaat uitgerust met een ingebouwde simkaart. De batterij van het navigatiesysteem heeft een gebruiksduur van 2 uur. Deze batterij laadt u op met de meegeleverde auto-adapter of via de USB-kabel. Ook bevat dit navigatiesysteem een voertuigvolgsysteem dat buiten werktijd uitgeschakeld kan worden, zodat de privacy van bestuurders gewaarborgd blijft.

Extra opties door Webfleet-abonnement
Deze TomTom kan gecombineerd worden met Webfleet (TomTom Link 410 / 510 vereist). Dit is een betaalde applicatie die online fleetmanagement (wagenparkbeheer) mogelijk maakt. Met Webfleet kunt u onder andere altijd zien waar voertuigen zich bevinden, het aantal kilometers van bestuurders registreren en opdrachten beheren. Bovendien is het mogelijk om vanaf kantoor via berichten met bestuurders te communiceren. Een Webfleet-abonnement kunt u apart aanschaffen. U kunt kiezen tussen een abonnement met een Nederlands of een Europees dekkingsniveau.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functionaliteiten van de TomTom PRO 5250 Truck, mogelijke abonnementen en kosten kunt u contact opnemen via 030 669 1221 of via info@trackingstore.nl.

Inhoud verpakking

  • TomTom PRO 5252 Truck
  • USB-kabel
  • USB-auto-adapter
  • Dashboardmontageschijven
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 636926068512
EAN: 636926068512

Merk: TomTom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!