TomTom PRO 5250

Navigatiesysteem


309 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

TomTom PRO 5250

De TomTom PRO 5250 is een geavanceerd navigatiesysteem. Met behulp van interactieve 3D-kaarten, geavanceerde rijstrookaanduidingen en andere extra's vindt u altijd de weg. In combinatie met de Webfleet applicatie wordt ook fleetmanagement mogelijk.

Lees meer

Eigenschappen TomTom PRO 5250

Probleemloos navigeren binnen Europa
Bruikbaar in meerdere voertuigen
Touchscreen met resolutie van 480 x 272 pixels
Batterijduur: 2 uur
Met extra software-optie voor fleetmanagement (wagenparkbeheer)

De beste route naar uw bestemming
Met de TomTom PRO 5250 vindt u de beste route naar uw klant. De TomTom Traffic-functie zorgt ervoor dat u oponthoud zo veel mogelijk ontloopt en dat u altijd de snelste route aflegt. Dankzij interactieve 3D-kaarten en extra informatie over lastige knooppunten kunnen bestuurders zorgeloos naar hun eindbestemming rijden. Dit apparaat is uitgerust met dekking in heel Europa. Ook bevat dit navigatiesysteem een voertuigvolgsysteem dat buiten werktijd uitgezet kan worden, zodat de privacy van bestuurders gewaarborgd blijft. Aangezien inbouw van dit navigatiesysteem niet nodig is, kan het apparaat in meerdere voertuigen gebruikt worden.

Touchscreen met SD-ingang
Dit navigatiesysteem beschikt over een 5 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 272 pixels. De afmetingen van het scherm zijn 145 x 90 x 20 mm. De TomTom heeft 16 GB intern geheugen en werkt via een simkaart. Dit apparaat is tevens uitgerust met een SD-sleuf voor een micro-SD-kaart. De batterij van de TomTom heeft een gebruiksduur van 2 uur en kan worden opgeladen met de meegeleverde auto-adapter via de USB-kabel.

Extra opties door Webfleet-abonnement
Deze TomTom kan gecombineerd worden met Webfleet (TomTom Link 410 / 510). Dit is een betaalde applicatie die online fleetmanagement mogelijk maakt. Met Webfleet ziet u altijd waar voertuigen zich bevinden, beheert u opdrachten, en registreert u werktijden en het aantal kilometers van bestuurders. Bovendien kunt u op kantoor berichten van chauffeurs ontvangen en naar hen verzenden. Een Webfleet-abonnement kunt u apart aanschaffen. U kiest hierbij tussen een abonnement met een Nederlands of een Europees dekkingsniveau.

Neem contact op voor meer informatie
Voor meer informatie over de functionaliteiten van de TomTom PRO 5250, mogelijke abonnementen en kosten kunt u contact opnemen via 030 669 1221 of via info@trackingstore.nl.

Inhoud verpakking

  • TomTom PRO 5250
  • USB-kabel
  • USB-auto-adapter
  • Dashboardmontageschijven


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 636926068505
EAN: 636926068505

Merk: TomTom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie