TomTom PRO 7250 Truck

Navigatiesysteem


€ 385,00 incl. btw

€ 318,18  excl. btw

385 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

TomTom PRO 7250 Truck

De TomTom PRO 7250 is een draagbaar navigatiesysteem met handige functies die u helpen uw eindbestemming te bereiken. Daarnaast is deze TomTom in combinatie met de Webfleet-applicatie en een TomTom Link ook geschikt voor fleetmanagement.

Lees meer

Eigenschappen TomTom PRO 7250 Truck

Bediening via touchscreen
Speciale vrachtwagenroutes en obstakelvermijding
Draagbaar, dus te gebruiken in meerder voertuigen
Europa-dekking
Geschikt voor fleetmanagement (wagenparkbeheer)

Naadloos navigeren binnen heel Europa
De TomTom PRO 7250 Truck helpt u naar de gewenste eindbestemming te navigeren. Dit navigatiesysteem beschikt over interactieve kaarten in 3D, zodat bestuurders precies kunnen zien waar ze zijn. Dankzij de IQ-Routes-functie is het mogelijk om de snelste en nauwkeurigste route te bepalen. Ook geeft het navigatiesysteem extra informatie bij lastige knooppunten, zodat u beter inzicht heeft in welke rijstrook u het beste kunt gebruiken. Deze TomTom is verder uitgerust met kaarten van Europa. Hierdoor kunnen chauffeurs zowel in binnen- als buitenland naar hun bestemming navigeren. Ook bevat dit navigatiesysteem een voertuigvolgsysteem dat buiten werktijd uitgeschakeld kan worden, zodat de privacy van bestuurders gewaarborgd blijft. Bovendien hoeft deze TomTom niet ingebouwd te worden, zodat het apparaat in verschillende voertuigen gebruikt kan worden.

Speciale functies voor vrachtwagens
Met de TomTom PRO 7250 Truck rijdt u via de snelste route naar uw eindbestemming. Dit model TomTom bevat een kaart met Europese vrachtwagenroutes. Ook helpt het navigatiesysteem routes te bepalen waarbij obstakels en eventuele gevaren voor grote voertuigen vermeden worden, zoals lage doorgangen.

Draagbaar navigatiesysteem met touchscreen
Dit navigatiesysteem kunt u bedienen met een 5 inch touchscreen. De afmetingen van dit scherm zijn 144 x 49 x 20 mm en de beeldresolutie is 480 x 272 pixels. Het apparaat heeft een intern flashgeheugen van 16 GB. Verder heeft dit navigatiesysteem een sleuf voor een micro-SD-kaart. Dit model TomTom kan door middel van Bluetooth 2.1. verbonden worden met een TomTom Link of een tachograaf, zodat u gebruik kunt maken van extra functionaliteiten. Hierbij valt te denken aan actieve feedback voor bestuurders op hun rijsnelheid of energiezuinig rijden, betrouwbare voertuigtracking en inzicht in ritgegevens zonder medewerking van de chauffeur.

Fleetmanagement
De TomTom is in eerste instantie geschikt voor navigatie. Echter, deze TomTom kan ook gebruikt worden voor fleetmanagement (wagenparkbeheer). Hiervoor heeft u een Webfleet abonnement en een TomTom Link 410/510 nodig. Webfleet bevat een aantal handige functies. Zo kunt u altijd zien waar voertuigen zich bevinden, maar ook werktijden en kilometers van bestuurders bijhouden of opdrachten beheren. Tevens is het mogelijk om vanaf kantoor berichten uit te wisselen met chauffeurs die onderweg zijn. Met de Link.connect-functie kunt u real-time gegevens van uw mobiele apparaten onderweg ontvangen.
Qua abonnement heeft u de keuze tussen een abonnement met landelijke of Europese dekking.

Neem contact op voor meer informatie
Voor meer informatie over de functionaliteiten van de TomTom PRO 7250 Truck, mogelijke abonnementen en kosten kunt u contact opnemen via 030 669 1221 of via info@trackingstore.nl.

Inhoud verpakking

  • TomTom PRO 7250 Truck
  • USB-kabel
  • USB-auto-adapter
  • Dashboardmontageschijven
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 636926068536
EAN: 636926068536

Merk: TomTom


Bundels

3X
TomTom PRO 7250 Truck

3x TomTom PRO 7250

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 1.085,70 incl. btw
€ 897,27 excl. btw
6 % bundelkorting
2X
TomTom PRO 7250 Truck

2x TomTom PRO 7250

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 739,20 incl. btw
€ 610,91 excl. btw
4 % bundelkorting

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie