SPOT Gen3

GPS-tracker


169 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

SPOT Gen3

De SPOT Gen3 GPS-tracker is een robuust en compact apparaatje dat verbinding maakt via satelliet en bijhoudt waar u zich bevindt. Uw contactpersonen worden via sms, e-mail of een gedeelde webpagina op de hoogte gehouden van uw locatie. Ook is er een SOS-knop aanwezig voor noodsituaties.

Lees meer

Globalstar SPOT Gen3

Real-time GPS-tracking
Communiceert alleen via GPS met globale dekking
Verstuurt een e-mail of sms met uw GPS-locatie
SOS-knop voor noodsituaties
Slaapmodus, voor energiebesparing bij stilstand
Batterij levensduur 14 dagen
MIL-STD-810F, Method 507.3 & IPX7


Altijd te traceren
Met de SPOT Gen3 op zak bent u altijd te traceren. Wanneer u in beweging bent, stuurt het apparaat meldingen met uw GPS-locatie naar de gewenste contactpersoon. De frequentie van de meldingen is in te stellen op iedere 5, 10, 30 of 60 minuten. De SPOT Gen3 heeft een robuuste behuizing en werkt 14 dagen lang op vier oplaadbare AAA-batterijen.

Tracking mode: real time GPS-tracking
Wanneer u de tracking mode activeert, is uw GPS-locatie online te volgen. Via uw Spot-account kunt u een online pagina aanmaken die u deelt met uw vrienden en familie. Op deze pagina kunnen zij uw gehele route real-time volgen en weten zij dus altijd waar u zich bevindt.

Locatie delen met familie en vrienden
Heeft u geen mobiel bereik, maar wilt u uw familie en vrienden laten weten dat het goed met u gaat? Stuur een voorgeprogrammeerd tekstbericht of een Google Maps link met uw GPS-locatie. Met een druk op de check-in knop wordt het bericht verzonden als e-mail of sms naar maximaal 10 contactpersonen. Uw locatiepunt wordt automatisch opgeslagen in uw SPOT account zodat u deze altijd nog terug kunt vinden. Opgeslagen locatiepunten kunnen bovendien worden weergegeven op een gedeelde SPOT pagina.

SOS-knop voor noodgevallen
Op de SPOT Gen3 is een SOS-knop aanwezig voor noodsituaties. Is er sprake van een noodgeval, dan kunt u deze knop indrukken waarna uw precieze locatie aan de hand van GPS-coördinatoren wordt doorgegeven aan de lokale hulpdiensten. Het bericht wordt iedere 5 minuten verstuurd.Abonnement vereist
Om gebruik te kunnen maken van de alarmcentrale en servicediensten van de SPOT Gen3 dient u een abonnement af te sluiten. Er zijn 3 verschillende abonnementen beschikbaar:

Basic Tracking: Zoals de naam al zegt is dit het basis-abonnement van de SPOT Gen3. Met Basic Tracking wordt iedere 10 minuten een positiemelding verstuurd gedurende 24 uur. De SPOT Gen3 verstuurt alleen meldingen wanneer u in beweging bent. Dit abonnement kost €99,- per jaar.

Unlimited Tracking: Met het SPOT Gen3 Unlimited abonnement kunt u de SPOT Gen3 voorprogrammeren om iedere 5, 10, 30 of 60 minuten een positiemelding te versturen. De SPOT Gen3 zal dit doen met het door u gewenste interval zolang hij ingeschakeld is en u in beweging bent. Dit abonnement kost €138,- per jaar.

Extreme Tracking: Extreme Tracking biedt dezelfde functies als Unlimited Tracking, met als extra mogelijkheid een positiemelding te versturen om de 2,5 minuten. Dit abonnement kost €237,- per jaar.

Inhoud verpakking

  • SPOT Gen3
  • Bandje
  • USB-kabel
  • Karabijnhaak
  • Energizer lithium batterijen
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 893049001493
EAN: 893049001493

Merk: SPOT
Tags: GPS Tracking


Reviews


04-03-2016
Super apparaat

Super handige GPS tracker. Dit jaar aan de Dakar Rally meegedaan en kwam goed van te pas. Ook omdat wij geen locatie konden versturen via een zendmast was dit de enige oplossing.

Werkt goed

Nauwkeurige locatiebepaling

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragenIs de SPOT Gen3 waterbestendig en tot welke hoogte kan het uitzenden?
De SPOT Gen3 is waterbestendig tot op een diepte van 1-3 meter voor minimaal een half uur.

De maximale hoogte waarop hij te gebruiken is 6500 meter. 
Is dit product ook rechtstreeks aan te sluiten op 12 Volt in de camper?
Ja, dit is mogelijk, echter heeft de SPOT Gen3 een 5 Volt aansluiting.

Door middel van een losse USB 12 Volt adapter met een sigaretten aansteker aansluiting.
De meegeleverde USB kabel kunt u hier op aansluiten.

Vervolgens kunt u de SPOT Gen3 voeden via de 12 Volt aansluiting in uw camper.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie