Sierra Wireless MP70 + Antenne 9 dBi, N-female

4G+ Global Router, 600Mbps, WiFi


1.308,00 excl. btw

1.582,68 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Sierra Wireless MP70 + Antenne 9 dBi, N-female

De Sierra Wireless Airlink MP70 is een 4G LTE Advanced Pro router (CAT12) met downloadsnelheden tot 600 Mbps. Hiermee heeft u vrijwel overal ter wereld LTE dekking. Met de twee Poynting OMNI-493 Marine outdoor omni-antennes (9 dBi) profiteert u van een goed 4G/WiFi-signaal op zee.

Lees meer

Eigenschappen Sierra Wireless Airlink MP70 CAT12

Dual-SIM 4G LTE Advanced Pro router (CAT12) met GPS
Downloadsnelheid tot 600 Mbps, uploadsnelheid tot 150 Mbps
WiFi 5 (802.11ac) voor maximaal 64 gebruikers tegelijkertijd
Wereldwijde dekking dankzij 22 LTE frequentiebanden
Telemetrie mogelijk: informatie uitlezen op afstand
4x Gigabit LAN, 1x RS232, 1x USB 2.0
Incl. 2x marine omni-antenne (5G/LTE/WiFi), 9 dBi

4G LTE Advanced Pro Router

Met de Sierra Wireless Airlink MP70 heeft u voortaan altijd razendsnel internet wanneer u onderweg bent. Deze 4G LTE Advanced Pro router is speciaal ontworpen voor bedrijfswagens, het openbaar vervoer, koeriersdiensten, transportbedrijven en hulpdiensten. Kortom, toepassingen waarbij een stabiele en snelle mobiele internetverbinding onderweg gewenst is.

Wereldwijde dekking

Uniek aan de Sierra Wireless Airlink MP70 is dat het apparaat 22 LTE frequentiebanden ondersteunt. Hierdoor biedt de router superieure dekking op LTE netwerken wereldwijd. De MP70 is daarom vrijwel overal ter wereld te gebruiken, ideaal voor internationale (transport)bedrijven die altijd internet nodig hebben onderweg.

Poynting MIMO OMNI-493 marine antenne

Bij deze bundel ontvangt u tweemaal de Poynting OMNI-493, een 5G/4G/3G/2G/WiFi antenne met maximaal 9 dBi versterking. De LTE omni-antennes zorgen voor een stabiele en snelle mobiele internetverbinding op vaartuigen zoals cruiseschepen, veerboten en jachten. Omdat de antennes op frequenties van 617 tot 3800 MHz werken, kunt u er wereldwijd gebruik van maken. De OMNI-493 fungeren tevens als WiFi-antenne en zijn ook geschikt voor IoT en M2M toepassingen. U verbindt ze via de N-type Female connector met een antennekabel naar keuze (kabel niet meegeleverd).

Router met telemetrie ondersteuning

De MP70 van Sierra Wireless ondersteunt telemetrie. Hiermee is het mogelijk om op afstand data van de router uit te lezen. Dit kan informatie over de technische staat van het voertuig zijn, maar voorbeeld ook wanneer hulpdiensten hun sirene of zwaailichten hebben gebruikt.


Hoge downloadsnelheid

Plaats een 4G SIM-kaart in de router en u profiteert van downloadsnelheden tot 600 Mbps. Uploaden gaat met snelheden tot 150 Mbps, snel genoeg om bestanden naar het bedrijfsnetwerk te versturen over een beveiligde VPN-verbinding.

WiFi en bekabelde netwerkverbinding

De Sierra Wireless Airlink MP70 beschikt over 4 Gigabit LAN poorten voor het aansluiten van uw netwerkapparatuur. Maar u kunt ook draadloos verbinden met deze CAT12 router. De MP70 kan maximaal 64 apparaten gelijktijdig voorzien van een WiFi-verbinding (802.11ac). Daarnaast kan de MP70 middels zijn WiFi as WAN functionaliteit bestaande WiFi hotspots ontvangen, waarmee u kunt besparen op uw databundel.

Dual-SIM en GPS

Deze 4G LTE Advanced router is dual-SIM, wat betekent dat u twee SIM-kaarten in het apparaat kunt plaatsen. Op deze manier kan de router automatisch overschakelen op een ander netwerk als dat beter is. Wanneer de huidige verbinding wegvalt, wordt de downtime hierdoor beperkt tot een minimum. Daarnaast maakt de Sierra Wireless MP70 gebruik van de nieuwste navigatietechnologie. Dankzij GNSS (Global Navigation Satellite System)en Inertial Navigation System 1 is de router altijd te traceren, zelfs in tunnels en ondergrondse parkeerplaatsen.

Inhoud verpakking

  • Sierra Wireless Airlink MP70
  • Voedingskabel
  • Poynting MIMO-3-V2-15
  • Bevestigingsbeugel
  • HDF-195 kabel 2 meter
  • 2x Poynting OMNI-493
  • 2x Marine Adapter (1'' -14 TPI)
  • 2x L-bracket (Ø30-50mm Pole)
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MP70+MarineAnt02

Merk: Sierra Wireless

Lees meerAccessoires

CLF400 low loss antenne kabel

CLF400 low loss antenne kabel

Op maat: lengte en connectoren naar keuze


Levertijd 4 tot 7 werkdagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie