Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Sierra Wireless LX40 (no WiFi)

met voeding en antenne

469,00excl. btw

567,49incl. btw

Sierra Wireless LX40 (no WiFi)
met voeding en antenne

469,00 excl. btw

567,49 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Sierra Wireless AirLink LX40 is een zeer compacte LTE router voor uiteenlopende IoT en M2M applicaties zoals IP-camera’s, beveiliging, smart lockers en POS-systemen. Dit model ondersteunt LTE Cat4 met snelheden tot 150 Mbps. Inclusief AC voedingsadapter en een 7 dBi MIMO omni-antenne.

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink LX40

4G LTE router (Cat4)
Ondersteunt 2G, 3G en 4G
Doorvoersnelheid tot 150 Mbps
1 Gigabit Ethernetpoort met PoE ondersteuning
Ingebouwde spanningsbeveiliging
2x SMA, 1x I/O
5 gelijktijdige VPN-tunnels
Input voltage: 7 tot 36 VDC
1 jaar gratis AirLink Complete
Inclusief AC voedingsadapter en MIMO omni-antenne (7dBi)

4G LTE router voor voor IoT

De Sierra Wireless AirLink LX40 is een compacte 4G LTE router die geschikt is voor uiteenlopende M2M en IoT toepassingen, zoals digital signage, taxi's, pinautomaten en kiosken. De LX40 ondersteunt 4G Cat4 met downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps. Is er geen 4G netwerk beschikbaar, dan schakelt hij automatisch over naar 3G of 2G voor een betrouwbare en ononderbroken connectie. Het beheer van de AirLink RLX40 verloopt via AirLink Management Service (toegang 1 jaar gratis, daarna licentie benodigd), een cloud-based beheerapplicatie.

Inclusief voedingsadapter en outdoor antenne

Bij deze bundel ontvangt u een AC voedingsadapter en een MIMO omni-antenne met een versterking van 7 dBi. Naast PoE voeding is het dus ook mogelijk om de 4G M2M router met behulp van de voedingsadapter van stroom te voorzien. De CELL 0727 MIMO Omni antenne zorgt voor extra bereik en snelheid en kan aan een paal worden bevestigd. De outdoor antenne versterkt uw mobiele signaal met maximaal 7dBi. De speciale MIMO techniek zorgt voor de beste prestaties van uw 4G router. De antenne wordt geleverd met montagebeugels en twee ingewerkte 10 meter SMA-Male kabels, waardoor er geen kans op storingen door vocht is. De specificaties zijn als volgt:

Sterke MIMO omni antenne
Met 2x 10m kabel (SMA-Male)
4G/3G/2G ondersteuning
Gain: 7dBi (frequentieafhankelijk)
Max Power: 50 Watt
Impedantie: 50 Ohm

Veilige verbinding

Via VPN kunt u veilig op afstand verbinding maken met de AirLink LX40. Dit maakt het mogelijk om de aangesloten apparatuur vanaf een andere locatie te beheren. Uw apparaten worden tevens beschermd tegen malware en ongeautoriseerde bezoekers.

1 jaar AirLink Complete

Bij alle AirLink routers krijgt u een licentie die 1 jaar toegang geeft tot AirLink Complete. Met deze licentie kunt u gebruikmaken van AirLink Management Service waarmee u uw device via de cloud kunt beheren. Daarnaast krijgt u technische support via Sierra wireless, garantie op de hardware, gratis firmware updates en toegang tot alle technische documentatie en software downloads. Na het eerste jaar kunt u deze licentie eventueel verlengen, hieraan zijn wel extra kosten verbonden.

Inhoud verpakking

  • Sierra Wireless AirLink LX40 (LX40C)
  • Sierra Wireless AC voedingsadapter
  • DC Voedingskabel
  • CELL 0727 MIMO Omni-antenne (CL-4G0727MIMO)
  • 2x SMA-male antennekabel (10 meter)
  • Montagebeugels
  • Handleiding

Specificaties

Merk Sierra Wireless
Artikelnummer LX40C-POWER-ANT10M

Reviews

Veelgestelde vragen