Sierra Wireless AirLink RV55

+ WiFi-antenne en Panorama Desk Mount Antenne 5 dBi


838,79 excl. btw

1.014,94 incl. btw

Bel voor levertijd

Sierra Wireless AirLink RV55

De Sierra Wireless AirLink RV55 is een LTE Advanced Pro router met doorvoersnelheden tot 600Mbps. Plaats deze 4G+ gateway met wereldwijde dekking bijv. in voertuigen of containers om data op afstand uit te kunnen lezen. Incl. WiFi-antennes, 4G indoor omni antenne (6dBi) en voedingsadapter.

Lees meer

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink RV55 WiFi


4G+ LTE Advanced Pro (Cat12) router
Downloadsnelheid tot 600 Mbps
Uploadsnelheid tot 150 Mbps
WiFi (802.11ac) voor maximaal 10 gebruikers
Dual-SIM met failover
Stof-, water- en schokbestendig (IP64)
3 antenne aansluitingen (primary, diversity, GPS)
Gigabit Ethernetpoort, seriële poort en USB-poort
5 gelijktijdige VPN-tunnels
Input voltage: 7 tot 36 VDC
Laag energieverbruik: 900 mW

Industriële LTE-A Pro gateway


De Sierra Wireless AirLink RV55 zorgt voor een betrouwbare mobiele 4G+ LTE internetverbinding en is o.a. geschikt voor de transport- en industriesector. Gebruik de Sierra Wireless Airlink RV55 om op afstand verbonden te blijven met voertuigen, camera's en sensoren. Deze mobiele M2M router ondersteunt LTE-A Pro (CAT12) met wereldwijde dekking en downloadsnelheden tot wel 600 Mbps. Wanneer er geen 4G netwerk beschikbaar is, schakelt de AirLink RV55 automatisch over naar 3G of 2G. Het beheer van de AirLink RV55 verloopt via AirLink Management Service of via AirLink Mobility Manager.

WiFi en GPS


Deze uitvoering van de AirLink RV55 beschikt over dual-band 802.11ac WiFi en Glonass (GPS) zodat u draadloos met de router kunt verbinden en altijd de precieze locatie kunt achterhalen. Maximaal 10 apparaten kunnen gelijktijdig verbinding maken met het WiFi-netwerk.

Inclusief WiFi- en 4G-antennes


Deze bundel bevat 2 WiFi-antennes en een 4G-antenne voor een perfect signaal op iedere locatie. De Panorama Desk Mount 4G indoor antenne biedt een versterking van maximaal 5dBi en ondersteunt de volgende frequenties: 698-960 / 1710-3800 MHz. U profiteert direct van een snelle en stabiele verbinding. Bovendien is dit model ook geschikt voor 5G, wat hem toekomstbestendig maakt. De 2-in-1 antenne is door zijn vlakke ontwerp eenvoudig mee te nemen en is uitgerust met uitklapbare voetjes zodat u hem neer kunt zetten waar u maar wilt.

De Smarteq High Gain antennes (5dBi) optimaliseren de WiFi ontvangst en creëren een stabielere netwerkverbinding. Plaats de WLAN antennes op de Sierra Wireless AirLink RV55 en u merkt direct het verschil. Draai de antennes in de verschillende posities voor een optimaal resultaat.

Geschikt voor zware omstandigheden


De Sierra Wireless AirLink RV55 is ontworpen voor gebruik onder zware omstandigheden en is hier uitvoerig op getest. Zo voldoet de gateway aan de miltaire standaard MIL-STD en biedt de aluminium behuizing bescherming tegen stof en vocht (IP64). Ook schokken, trillingen en hoge temperaturen kunnen geen kwaad.

Connectiviteit


Deze compacte gateway is dual-SIM zodat u twee SIM-kaarten van verschillende providers kunt plaatsen. Dankzij de failover functionaliteit schakelt de RV55 automatisch over naar de tweede SIM-kaart zodra het primaire netwerk uitvalt. Hierdoor heeft u altijd een werkende verbinding. Verder beschikt de AirLink RV55 over een Gigabit ethernetpoort, seriële poort en USB-poort.

Veilige verbinding


Via VPN kunt u veilig op afstand verbinding maken met de AirLink RV55. Dit maakt het mogelijk om de aangesloten apparatuur vanaf een andere locatie te beheren. De verbinding is beveiligd zodat uw apparaten tevens beschermd zijn tegen malware en ongeautoriseerde toegang. De Sierra Wireless AirLink RV55 ondersteunt maximaal 5 gelijktijdige VPN-tunnels.

Inhoud verpakking


  • Sierra Wireless AirLink RV55 WiFi

  • Sierra Wireless Voedingsadapter

  • Smarteq 5 dBi WiFi antenneset 2,4 GHz (710151)

  • Panorama Desk Mount 4G antenne

  • 2 x RG174 kabel van 2 meter

  • Voedingskabel

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: RV55_DMM-7-38-2SP

Merk: Sierra Wireless


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie