Sierra Wireless AirLink Raven

XT 3G M2M Router


€ 302,50 incl. btw

€ 250,00  excl. btw

302.5 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Sierra Wireless AirLink Raven

De Sierra Wireless AirLink Raven XT is het broertje van de Raven XE. Het verschil is dat dit model niet over een LAN-poort beschikt. Desondanks is deze router ideaal voor situaties waarin 24/7 internet nodig is. Deze router is zowel mobiel als op vaste locaties te gebruiken.

Lees meer

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink Raven XT

3G M2M router
Te gebruiken op vaste locatie en als mobiele router
Ideaal voor klanten die 24/7 uptime wensen
2 I/O poorten, 1 USB poort
IPsec VPN
ALEOS software
2 externe antenne-aansluitingen


Altijd online
De Sierra Wireless AirLink Raven XT is een 3G M2M router met robuuste behuizing. Deze router is speciaal ontworpen om de hele dag online te kunnen zijn. Daardoor is het apparaat ideaal voor bijvoorbeeld geldautomaten, digital signage en mediaservers; omgevingen die vragen om een stabiele internetverbinding dag en nacht.

ALEOS software
Deze AirLink router van Sierra Wireless is voorzien van ALEOS software. De software maakt 24/7 uptime mogelijk en zorgt ook voor de beveiliging van het apparaat en het beheer ervan. De speciaal door Sierra Wireless ontwikkelde software is ontwikkeld voor industriële toepassingen en maakt het beheer van uw professionele routers een stuk eenvoudiger.Compact en robuust
De Sierra Wireless AirLink Raven XT is een compact apparaat. Dankzij zijn geringe afmetingen is de router eenvoudig in te bouwen op de door u gewenste locatie. Daarnaast is dit robuuste model bestand tegen water en stof, maar ook tegen impact en schokken. Hierdoor kunt u de Raven XT probleemloos zowel binnen als buiten gebruiken.

IPsec VPN
Beveiliging staat op één bij de Sierra Wireless AirLink Raven XT. Naast de beveiligde internetverbinding heeft u ook de mogelijkheid om een veilige verbinding op te zetten tussen de router en het bedrijfsnetwerk. Dit verloopt via IPsec VPN-tunnels. Zo kan er direct informatie worden uitgewisseld met het bedrijfsnetwerk, zonder dat buitenstaanders bij deze informatie kunnen komen.

Inhoud verpakking

  • Sierra Wireless AirLink Raven XT
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Raven_XT
EAN: G2263-CW-W

Merk: Sierra Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie