Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Sierra Wireless AirLink MP70

4G+ M2M Router (CAT6) met WiFi

Sierra Wireless AirLink MP70
4G+ M2M Router (CAT6) met WiFi

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Let op: dit product wordt geleverd zonder voedingsadapter en antennes. Deze zijn echter wel nodig voor een goede werking van de router. U kunt de voedingsadapter en antennes bijbestellen.

De Sierra Wireless Airlink MP70 is een 4G LTE Advanced router (CAT6) met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps. Dankzij de ondersteuning van 22 LTE frequentiebanden heeft u vrijwel overal ter wereld dekking op LTE netwerken. En lees gemakkelijk voertuiggegevens uit dankzij telemetrie.

Eigenschappen Sierra Wireless Airlink MP70

4G LTE Advanced router (CAT6)
Downloadsnelheid tot 300 Mbps
WiFi (802.11ac) voor maximaal 64 gebruikers tegelijkertijd
Wereldwijde dekking dankzij 22 LTE frequentiebanden
Dual SIM & GPS
Telemetrie mogelijk: informatie uitlezen op afstand
4x Gigabit LAN, 1x RS232, 1x USB 2.0


4G LTE Advanced Router
Met de Sierra Wireless Airlink MP70 heeft u voortaan altijd razendsnel internet wanneer u onderweg bent. Deze 4G LTE Advanced router is speciaal ontworpen voor bedrijfswagens, het openbaar vervoer, koeriersdiensten, transportbedrijven en hulpdiensten. Kortom, toepassingen waarbij een stabiele en snelle mobiele internetverbinding gewenst is.

Wereldwijde dekking
Uniek aan de Sierra Wireless Airlink MP70 is dat het apparaat 22 LTE frequentiebanden ondersteunt. Hierdoor biedt de router superieure dekking op LTE netwerken wereldwijd. De MP70 is daarom vrijwel overal ter wereld te gebruiken, ideaal voor internationale (transport)bedrijven die altijd internet nodig hebben onderweg.

Telemetrie
De MP70 van Sierra Wireless ondersteunt telemetrie. Hiermee is het mogelijk om op afstand data van de router uit te lezen. Dit kan informatie over de technische staat van het voertuig zijn, maar voorbeeld ook wanneer hulpdiensten hun sirene of zwaailichten hebben gebruikt.Hoge downloadsnelheid
Plaats een 4G+ SIM-kaart in de router en u geniet van downloadsnelheden tot 300Mbps, waarmee de MP70 van Sierra Wireless één van de snelste mobiele routers op de markt is. Uploaden doet u met 50Mbps, snel genoeg om bestanden naar het bedrijfsnetwerk te versturen over een beveiligde VPN-verbinding.

WiFi voor 64 gelijktijdige gebruikers
De Sierra Wireless Airlink MP70 beschikt over 4 Gigabit LAN poorten voor het aansluiten van uw netwerkapparatuur. Maar u kunt ook draadloos verbinden met deze CAT6 router. De MP70 kan maximaal 64 gelijktijdige apparaten verbinden en voorzien van een snelle WiFi-verbinding (802.11ac). Daarnaast kan de MP70 middels zijn WiFi as WAN functionaliteit bestaande WiFi hotspots ontvangen, waarmee u kunt besparen op uw databundel.

Dual SIM & GPS
Deze 4G LTE Advanced router is Dual SIM, waardoor u altijd twee SIM-kaarten in het apparaat kunt plaatsen. Op deze manier kan de router automatisch overschakelen op een ander netwerk als dat beter of voordeliger is. De downtime wordt hiermee tot een minimum beperkt. Daarnaast maakt de Sierra Wireless MP70 gebruik van de nieuwste navigatietechnologie. Dankzij GNSS (Global Navigation Satellite System)en Inertial Navigation System 1 is de router altijd te traceren, zelfs in tunnels en ondergrondse parkeerplaatsen.

Inhoud verpakking
 • Sierra Wireless Airlink MP70
 • Voedingskabel
 • Handleiding

Specificaties

Merk Sierra Wireless
Artikelnummer MP70WiFi
EAN 812320005470
Aantal SIM-slots 2 SIM-slots
Aantal interne modems 1 intern modem
Maximale downloadsnelheid 300 Mbps (CAT.6 4G+)
WiFi standaard WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN
LAN-poorten 4x LAN
WAN-poorten Geen
2G ondersteuning Nee
USB-poorten 1x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Nee
VPN snelheidsbundeling Nee
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Licentieduur n.v.t.
Antenneaansluitingen voor 4G/3G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact of DC kabel
Type behuizing Metaal (indoor)

Bundels

 • Bundle

  Sierra Wireless AirLink MP70Sierra Wireless Adapter

  Sierra Wireless AirLink MP70WiFi + Adapter

  1.124,00excl. btw

  1.360,04incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


Reviews

Veelgestelde vragen

ALMS zit er bij elk apparaat van Sierra voor het eerste jaar bij. Daarna kunt u er voor kiezen om deze te verlengen.